De regie over mijn hart - MunayQi - Blogs om jou te inspireren,
jacqueline munayQi himani inner outer strenght

9 stappen naar je hoogste potentieel

Jij bent de Creator van jouw leven.

Niemand anders.

En om deze verantwoordelijkheid te pakken is zelf reflectie nodig, naast inzicht in je levensmissie. Bewustzijn van je identiteit, wie jij echt bent, zal een oneindige energie tot uitdrukking brengen. Dit is het uitstralen van jouw hoogste potentieel.

https://youtu.be/kGaFjIPRXII

Dus hoe kijk jij in de spiegel? Wat is jouw zelfbeeld? Geloof jij in jezelf? Ga jij voor hetgeen je wilt bereiken? MunayQi betekent: ‘word je Beste Jij in liefde’. Er zit zoveel meer kracht in je dan je denkt of voelt op dit moment. Diep van binnen weet jij dit. Je voelt je anders dan de meute. Jij kiest ervoor geen schaap te zijn, jij wilt je eigen pad volgen. Je bent misschien wel een lichtwerker, maar je vuurtje is door nare gebeurtenissen wat gedoofd.

Met 9 fundamentele stappen help ik je graag groeien in je hoogste potentieel.

Dromen en wensen mogen er zijn. Maar uiteindelijk gaat het om het Doen. Soms is het fijn om de druk op het bereiken van doelen even los te laten via doelloosheid en te genieten in het moment. Maar blijf wel stapjes zetten in het creëren van een droom business of -leven. Maar je laat de ‘Hoe’ kom ik daar even los. We beginnen bij stap 1.

Stap 1: Zet het fundament neer. 

De basis wat je leven gaat transformeren kan niet op losse schroeven staan. De basis begint altijd met helderheid in wie je bent en wat je wilt. Je leven vormgeven volgens je eigen voorwaarden. Ja, dat kan echt! Maar jij vraagt je weer af; Hoe dan? We zouden het hoe even loslaten. Maar als je dan toch een antwoord wil:

Als jouw missie volgens jouw hart is en je voelt dat met jouw werk jij veel mensen wilt helpen, dan is het de bedoeling jij groots gaat stralen volgens je beste, hoogste potentieel.

Je bent op de goede weg. Liefs Jacqueline Brandes

Wat is er voor nodig om je hart te volgen?

Stap 2: Stop met excuses

Enkel het Nu is belangrijk. Je bent veel te vaak bezig met trauma’s uit het verleden of met het piekeren over toekomst spinsels, waarvan je helemaal niet weet of deze zorgen terecht zijn of niet. Maak dus je keuze om Nu aan de slag te gaan. Implementeer de opdrachten in deze blog om de eerste stappen te zetten om daadwerkelijk uit die zelf gecreëerde mentale kooi te komen.

Kom uit die mentale kooi.

Stap 3: Bevrijd je uit je mentale kooi.

Jezelf bevrijden uit een mentale kooi en je mindset herprogrammeren doen we via het loslaten van ballast. (Lees blog gevangen in controle) Ballast daar bedoel ik mee die emotionele bagage die bestaat uit algemene gevoelens, beperkende overtuigingen, angsten en programma’s. Alles wat je meemaakt, je opvoeding, meningen van anderen en meer neem je mee in je rugzak.

Stap 4: Ballast loslaten.

We maken allerlei momenten mee in ons leven. Leuke, enthousiaste, energie gevende ervaringen, maar ook verdrietige, vervelende, zware dagen. Vluchten of vechten heeft geen zin. Sta er gewoon even bij stil en voel de vervelende emoties, accepteer wat is en laat het los. Makkelijker gezegd dan gedaan?! Toch is het de mindset die bepaalt hoe jouw gedachten werken. In het MunayQi Reset your Mind & Soul gaan we onder andere in op: ‘hoe ben jij geprogrammeerd? Kijk jij met een roze bril? En hoe verander je het geautomatiseerde vlucht- en vecht gedrag.

MINDSET  bepaalt wat jij in het leven gaat bereiken zoals geluk, doelen, tevredenheid etc.

Even tussendoor deel ik graag 5 tips hoe je je mindset zou kunnen transformeren om je levenskwaliteit alvast te verbeteren. Geïnteresseerd?

Zie hieronder 5 mindset transformerende punten:

  1. Alles is energie, zelfs je gedachten. Dus dezelfde frequentie van je gedachten trek je aan. Belangrijk dus om negativiteit te doorbreken!
  2. Sla niet op de snooze knop. Sta direct op. En doe een taak. Hoe klein ook. Ik begrijp tijdens burn-out of depressie dat je moe bent en niets liever wilt dan in bed blijven liggen. Maar je wilt toch een andere gemoedstoestand? Sta op en vouw een paar kledingstukken. Hoe klein de taak ook is. Het is oke en een goed genoeg stapje vooruit.
  3. Wees lief voor jezelf. Beoefen zelfcompassie. Zeker tijdens burn-out, boosheid of somberheid.
  4. Stop boosheid of verdriet niet weg. Uit het. Werk aan acceptatie en leer dan loslaten eventueel onder begeleiding van Body Mind Release master zoals Jacqueline.
  5. Schrijven werkt therapeutisch. Het liefst een handgeschreven dagboek of dankbaarheid journal om het letterlijk van je af te schrijven werkt super goed.

Je bent niet alleen. Of de enige in wat jij mee maakt of mee gemaakt hebt. Mijn missie is jou helpen en je te laten weten het gaat je ook lukken. Als ik het kan, kan jij het ook. En andersom geld dit ook voor jou:

Stap 5: Laat andere mensen je verhaal horen.

Bouw een community. En/of inspireer anderen. Als lichtwerker ben jij er waarschijnlijk ook graag voor anderen. En engagement oftewel verbinding met stimulerende, positieve mensen laten je goed voelen. Als jij Inner Outer Strength lessen hebt gevolgd bij mij of een 1-op-1 coaching sessie dan ben je als het goed is bekend met het afhankelijkheid schema en heb je kunnen inzien welke mensen in jouw negatieve zone zitten en tegen wie je op kijkt en waarom. Hier kan je van leren. Het vertelt je dat de -negativiteit jij ziet in jouw realiteit- jij mag loslaten. En de positieve eigenschappen of kwaliteiten jou opvallen bij een dierbare, mag je terug halen om aan je eigen kracht weer te bouwen.

Opdracht: Maak 2 kolommen waarin je in de linker kolom noteert negatieve eigenschappen jij bij de ander ziet en in de rechter kolom positieve kwaliteiten, waar je tegen op kijkt. Met de Body Mind Release kloptechniek ga je hiermee aan de slag. (Zie de KrijgerGodin Challenge om hier zelfstandig mee aan de slag te gaan)Je komt meer in je kracht te staan hierdoor.

Stap 6: Recreate your reality

Door jezelf af te stemmen op je hogere zelf kom je makkelijker in die CREATE modus. Jouw Hogere Zelf is hetgeen het ‘mens erger je niet’ spelbord op aarde goed kan overzien. Heb vertrouwen er een soort telefoonverbinding is. Wat je doet is eventuele ruis op de lijn verwijderen. Dit kan via stilte. Via heling en chakra’s opschonen. Je voelt dan beter wat je nodig hebt.

Antwoorden komen in de vorm van een enthousiast gevoel, tinteling of een ingeving.

Hoor je een negatieve, oordelende stem, dan is het hoogst waarschijnlijk een beperkende overtuiging.

Jouw Hogere Zelf is namelijk ‘het Licht’ die jij al bent.  En deze is verbonden met een oerkracht, een hogere bron. Maar door nare gebeurtenissen die jij hebt ervaren kan het zo zijn dat dit licht geblokkeerd wordt. En dat je daardoor minder positiviteit uitstraalt naar buiten toe.  Als de mens minder gehaast zou zijn en meer met ontspanning en bewustzijn bezig zou zijn, dan zou je makkelijker een transformatie door kunnen maken naar hoger bewustzijn. Je Hogere Zelf geeft jou dus aanwijzingen tijdens het vervullen van je levensdoel. En brengt creativiteit tot uiting. Het lagere Zelf is je Ego. En deze lagere frequentie laat je pijn, frustratie en negatieve gemoedstoestanden ervaren.

De vraag aan jou is dus, hoe wil jij je leven leiden?

Stap 7: Denk groots.

Maak je niet druk om het hoe. Krijg eerst helder wat je wel wilt. En pas deze fundamentele stappen toe om te groeien in je hoogste potentieel. Daarvoor is het nodig om patronen en oude gewoontes die jou niet dienen te doorbreken.

Stap 8: Doorbreek patronen.

Doorbreken van patronen lijkt niet makkelijk. Zeker niet als je het enkel op wilskracht doet. Je innerlijke kompas volgen kan hier behulpzaam bij zijn met behulp van het luisteren naar Je Hogere Zelf. En met behulp van rituelen en een 30 dagen plan ga jij gedrag en gewoontes echt veranderen. Lees hier meer over in mijn blog over doelloosheid.

Hier vertel ik je dat je doelen afstemmen op je kernwaarden handig is. Waarden zijn wat jij belangrijk vindt in je leven. Je gedrag wat hierop volgt, komt meer vanuit je hart!

Besluit dus eerst wat je doel is en schrijf dit op. En noteer waarom je dit wel waar gaat maken dit keer. Voel en zie wat de gevolgen zijn van jouw besluit. Dit is het bewust inzetten van je RAS (reticulair activeringssysteem).

Je RAS is een systeem in je brein dat werkt als een soort filter voor jouw werkelijkheid.

Als je een specifieke doel stelt, dan gaan je hersenen op zoek naar een specifiek antwoord.

Je RAS werkt voornamelijk snachts. Plan je dag dus al de avond ervoor inclusief ga bewust bezit met het uitspreken en visualiseren van de juiste positieve intenties voor het slapen gaan.

Waar je aandacht aan schenkt dat ga je zien in jouw realiteit.

RAS is het filter in je brein die jou helpt hetgeen te zien in jouw realiteit waar je steeds aandacht aan schenkt. Beslis en schrijf op wat je wil in jouw droomleven? Hoe ziet jouw beste Jij eruit?

Hoeveel omzet wil je draaien?  Vermenigvuldig deze gedachte nu met 10.  Geen limiet. Denk groots weet je nog! Wie zegt dat je realistisch moet zijn. De limiet die er op zit, zet je zelf. Je ervaart het als niet mogelijk. En dan is het ook niet mogelijk.

Stap 8: Kom in actie ondanks angst.

De tijd op aarde is niet lang. Vroeger hadden we veel meer jaren om ons karma te doorwerken. Nu niet. Ga van Dromen naar Doen (cursus). Stop met excuses!

Zonde toch als je leven aan je voorbij gaat? Ja je kan falen. Er kunnen dingen mislukken. Maar niets doen is ook een risico. Weet jij de regie kan pakken. Zet je gekwetste kind en innerlijke criticus, die af en toe uit angst het stuur willen pakken, maar even op de achterbank. Je doel is niet het belangrijkste. Want er komt altijd wel weer een ander doel. Maar wanneer jij bewuster aan het stuur zit, geniet je meer van de route onderweg.

Geniet van het Nu.

Stap 9: Volg altijd je eigen weg.

Ondanks wat andere mensen denken, beter weten of zeggen, volg altijd je hart en je zielsmissie. Je wilt misschien financieel vrij leven. Je wilt minder gestrest zijn. Er kunnen altijd gedachten zijn waarin je brein je probeert te overtuigen dat iets niet goed voor je is. Dat je nooit overvloed zult bereiken, want niemand in je familie had dat. Geld verdienen is hard werken. Je vind jezelf niet goed genoeg. Dit is ons onderbewuste die jou onder controle wilt houden. Enkel aan je bewuste brein werken werkt dus niet. Je moet je onderbewuste her programmeren.

Je bent je nu bewust van wat je tegenhoud. Leer welke overtuigingen je kan loslaten en verander het in positieve overtuigingen. Train je brein

Nog een oefening ik je mee kan geven is:

Word je bewust van deze innerlijke stem. Schrijf op welke negatieve gedachten je zegt. Wat is je geloof? Elke keer dat je negatief denkt, zeg je: ‘Cancel’. En vervang de overtuiging voor een positieve power affirmatie. Opschrijven beklijft het beste. Zoek altijd bewijs voor je geloof erbij die het tegendeel bewijst. Waar wil jij je aandacht aan schenken?

Waar je op focust groeit.

Het toepassen van de negen stappen naar ontwikkeling van je hoogste potentieel zal een ervaring zijn met mooie veranderingen in je leven. Desgewenst versnellen we dit proces met het MunayQi Transformatie jaar.

Ik zou het leuk vinden te horen hoe je dit blog vond. Connect je met mij op insta?https://www.instagram.com/munayqi_stress_transformatie/

Ben jij ready voor een MunayQi Transformatie en wil je graag doorspreken of een programma bij je past. Reserveer HIER je vrijblijvende en gratis intake en mini medicijnwiel reading.

Veel liefde, geluk en vrijheid, Jacqueline

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom op Deregieovermijnhart.nl! Ik ben Jaqueline en ik kan je helpen je overlevingsmodus los te laten, zodat je gaat zien wat echt belangrijk is, zodat jij het leven kan creëren wat je wil. Op mijn blog lees je er alles over!


Create your happy future

In 6 stappen van dromen naar doen

De regie over mijn hart - MunayQi - Blogs om jou te inspireren,