De regie over mijn hart - MunayQi - Blogs om jou te inspireren,
jacqueline munayQi himani inner outer strenght

12 kenmerken van een Lichtwerker

https://youtu.be/_48ooyfwkXs

Hoe weet je of jij een lichtwerker bent?

In mijn praktijk werk ik veel samen met hoog-gevoelige, spirituele bewuste lichtwerkers. Veelal vrouwen maar ook mannen die voelen dat ze anders zijn. Die voelen dat ze een missie hebben op aarde. Jij herkent dit wellicht wel. Dat je een streven hebt om andere te helpen. Je kijkt anders dan de meute en je volgt je eigen hart. Je probeert intuïtief stappen te zetten.

Dit is ook mijn missie. Mijn naam is Jacqueline Brandes, natuurgeneeskundig Transformatie therapeut en medicijnwiel healer. Ik help mensen die op dit moment vast zitten in de modder. Die het niet helder overzien omdat ze vast zitten in emoties, beperkende gedachten en van hun eigen gemaakte mentale kooi heel even de sleutel kwijt zijn.

Ben jij de sleutel kwijt van je zelfgemaakte mentale kooi?

Dit gebeurt vaak bij mensen die heel empatisch en hoog sensitief zijn. Hun deurtje kan wanneer zij niet in balans zijn of onbeschermd veel te wijd open staan. Dit gebeurt voornamelijk door het werken met andere mensen, of tijdens de aanwezigheid van veel personen in een druk restaurant of misschien sta jij voor de klas. Wanneer jij te maken hebt met een groot publiek of energetisch werk doet zoals healer, coach of masseur, dan word je sneller geraakt in je hart. Je neemt dan teveel ballast of puin van een ander op. Dit gebeurt onbewust.

Ik noem de plek hier onder je diafragma, waar ook je zonnevlecht zich bevindt, je prullenbakje. Momenten dat je te wijd open staat gebeurt meestal doordat je iets tekort komt of dat je een kwaliteit mist. Hierdoor steun je dan op de energie van een ander. Of je trekt je op aan zijn zelfvertrouwen of kracht van diegene. Ook kan er letterlijk teveel bij je binnen komen zoals; onrust, ruzie, lawaai. Dit prullenbakje willen we zo schoon mogelijk houden.

Daarvoor is jezelf beschermen heel belangrijk.

Bescherming tip

Een tip ik met je wil delen die direct toepasbaar is: is je hand op je prullenbakje (zonnevlecht), voordat je je les of sessie start en neem je voor:

‘ik neem geen rotzooi of ballast van andere op’.

Ben je moe aan het einde van de dag, geef dan hardop aan:

‘dat alle ballast vandaag opgedaan, geef ik terug aan de ander en ik zet negatieve energie om in positieve energie’.

Het werkt direct en je voelt je rustiger en helderder.

Je herkent nu al de eerste tekenen van een lichtwerker zijn. Jij als behulpzame persoonlijkheid bent empathisch en je wilt er graag voor andere zijn. De kans is groot je hierdoor snel over je grenzen gaat. Je kan ook slecht tegen onrecht. Nare beelden uit social media of het nieuws kunnen snel en hard bij je binnen komen. Dus wederom is deze bescherming erg belangrijk.

Onvoorwaardelijke liefde en spiritualiteit

Misschien voel je van jongs af aan al dat je een oude ziel bent, dat je hier op aarde bent om andere te helpen en te dienen. Hierdoor kan het zijn dat je je anders voelt dan je mensen die jouw opgevoed hebben, vrienden of omgeving. En dit kan te maken hebben met het feit je al in een hogere trilling leeft. Als je je in hoger bewustzijn bevindt, dan zal veel wat met je ego te maken heeft, niet met je resoneren. Jij gelooft in de goedheid van de mens en werkt vanuit onvoorwaardelijke liefde. Je interesse in de zin van het leven is breed. Spiritualiteit staat hoog in het vaandel bij jou en persoonlijke ontwikkeling is iets waar je altijd mee bezig bent.

Maar door onderdrukking uit vorige levens kan het zo in dat je affiniteit met spiritualiteit vergeten bent of weg drukt. Misschien vind je het werken met energie eng of heb je paranormale momenten mee gemaakt waar je niet mee op kon gaan. diep vanbinnen weet je dat er meer is tussen hemel en aarde. Maar ons karma kan ons lessen geven en angsten die ons weerhouden van ons eigenlijke Zijn. Met medicijnwiel consulten kan ik je hierbij helpen inzicht te geven in vorige levens en situaties te helen die jou niet meer dienen. Je komt dan weer in meer flow, zodat je met het licht je graag wil uitstralen, andere weer kunt helpen. Zij het via schrijven, spreken of helen. Het is niet nodig je te laten weerhouden in je leven. Creëer zoals jij dit daadwerkelijk wil.

De vier elementen op het wiel zorgen voor balans

Soms is het duidelijk en kan je zien in de DNA lijn van je voorouders dat er bijvoorbeeld depressie of lichamelijke aandoeningen wellicht erfelijk aanwezig zijn Ook deze patronen kun je doorbreken. Soms is het minder duidelijk dan kan het te maken hebben met een vorig leven of een energetische blokkade. Het medicijnwiel zal altijd laten zien waar het probleem zich bevind. Als lichtwerker ben jij ook begaan met moeder aarde met alles wat leeft, bomen planten en dieren, die allen bestaan uit de 4 elementen. Het mooie van het wiel is dat we werken met 4 windrichtingen en de 4 elementen zoals lucht, vuur, water en aarde. het geeft je alles voor die reset en die balans die jij zoekt.

Ik weet dat jij als coach, healer, lichtwerker of therapeut niet de kudde volgt, niet de meute, maar je eigen pad verkiest en het op jouw manier wilt doen. Zeker als je handelt vanuit je intuïtie. Ik weet zeker als jij luistert naar je lichaam en naar je gevoel, dat je dit ook graag volgt. Op het wiel zal je merken dat je naar een reset of heling toe geleid zult worden. Om jezelf te beschermen, om te groeien en je pad te vinden als potentiële lichtwerker is er altijd werk aan de winkel. Check hieronder of je aan de twaalf kenmerken van een lichtwerker voldoet.

Kenmerken van een lichtwerker

 1. Hoog gevoelig en intuïtief
 2. Spiritueel en bewust
 3. Je voelt je anders (oude ziel)
 4. Je hebt een missie
 5. Empathisch
 6. Helpt graag andere mensen
 7. Gevoelig voor lawaai, onrust, ruzie
 8. Je resoneert niet met de 3D dualiteit
 9. Interesse in ‘de zin van het leven’
 10. Jij bent begaan met moeder aarde
 11. Niet de meute volgen, maar eigen pad

Transformatie

Merk jij dat je dit karma , lichamelijke problematiek of mentale blokkade echt een transformatie wilt geven? Dan praat ik graag met je over het transformatie jaar. Daarin zal je met behulp van DNA healing, medicijnwiel consulten en MunayQi inwijdingen je ego beetje bij beetje echt leren loslaten en meer in contact komen met je hogere zelf.

Met als gevolg dat je veel makkelijker kan omgaan met de ups and downs in het leven. Je zal meer kunnen relativeren en minder oordelen.

Op heel veel vlakken een super mooi resultaat en

het verandert je leven .

www.MunayQi.nl

Wil jij je oude karma en oude pijnen opschonen, laat het mij dan weten. Nu je weet of je voldoet aan de kenmerken van een lichtwerker, je eigen angsten overboord wilt gooien en persoonlijk wilt groeien om een verschil te maken in de levens van anderen, altijd welkom voor een gesprek.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom op Deregieovermijnhart.nl! Ik ben Jaqueline en ik kan je helpen je overlevingsmodus los te laten, zodat je gaat zien wat echt belangrijk is, zodat jij het leven kan creëren wat je wil. Op mijn blog lees je er alles over!


Create your happy future

In 6 stappen van dromen naar doen

De regie over mijn hart - MunayQi - Blogs om jou te inspireren,