De regie over mijn hart - MunayQi - Blogs om jou te inspireren,
jacqueline munayQi himani inner outer strenght

Bewustzijn naar succes

https://youtu.be/Iy7k4IHZmYg

Op mijn indicatie pagina ben ik al ingegaan op de vijf stappen naar zelfvertrouwen, zoals het begrijpen van je brein en hoe je jouw innerlijke beveiliger kan bedanken en een halt toe roepen. Het is bekend dat liever voor jezelf zijn je energie geeft. Doordat je meer luistert naar wat jij belangrijk vind. Nu mis je misschien nog wat zelfvertrouwen om daadwerkelijk het roer van je leven te pakken. Daar kunnen we gelukkig wat aan doen met behulp van de drie sleutels bewustzijn, energie en intentie. Want ik heb als missie, dat jij meer je hart gaat volgen, zodat je een droomleven gaat bouwen. Ik weet dat het kan. Niks is onmogelijk. Plus het feit Universitaire onderzoeksters bewijzen hebben voor simpele oefeningen die direct je zelfvertrouwen vergroten. Zoals je lichaamshouding groot maken, weet je nog?  Lees dit stuk voor meer info over deze onderzoeken naar zelfvertrouwen.  Je lichaam en brein staan onlosmakelijk met elkaar verbonden. Mijn programma heet niet voor niets Reset Your Mind & Soul. 

Bewustzijn naar succes

Je bewustzijn schept je realiteit. Wees dus helder en gefocust op de vreugdes in je leven. Overvloed manifesteren is mogelijk als je maar erkent wat je hebt en stil staat bij wie je wel bent. Positieve ervaringen zullen meer en meer zich in je gezichtsveld voordoen, als je ze maar prioriteit maakt. Dus ga niet teveel bezig met wat je mist. Dit kost energie en dat is zonde. Zet de drie sleutels naar zelfvertrouwen in voor succes. Want hoe mooi kan het zijn als je beseft dat jij de regie hebt.

Moeilijk misschien gezien de strenge maatregelen, het coronavirus en de voelbare stress in onze omgeving en land. Dan gaan je gedachten natuurlijk weleens aan de haal met je. Want ons brein is zeer geavanceerd in piekeren over toekomst en angst maakt snel pessimistisch. En dit is funest, gezien alles energie is. Elke overtuiging en gedacht je uitzend, resoneert. Ongeacht wat er in de omgeving gebeurt, kun je toch kiezen voor oplossingsgericht denken.

Succes resoneert enkel met geloof in jezelf.

Jacqueline Brandes

Hierom is zelfvertrouwen zo een belangrijke eigenschap. Ja, het kost moeite en moed. Want nare gevoelens vermijden we maar al te graag. Wees je dan bewust van het feit onderdrukken, vechten of vermijden van hetgeen je niet wilt, in feite ‘aandacht geven aan’ is.

Jij hebt de ‘prioriteit touwtjes’ in handen weet je nog. De vraag is alleen welke touwtjes: angst en negativiteit of moed, vertrouwen en positiviteit?

Aan welke prioriteit touwtjes trek jij? Angst of moed?

Twijfel jij wel eens aan je zelf?

Door een tekort aan innerlijke KrijgerGodinnen power zoals ik dit noem, hang je veel waarde aan de mening van anderen. Je volgt altijd adviezen van anderen en shopt bij problemen van de ene psycholoog naar de andere coach.⁠ Maar wat als je nu overtuigd kan raken van je eigen specifieke kwaliteiten? Die durft toe te passen en je je eigen hart volgt. Omdat je eindelijk luistert naar jezelf. Het is tijd!⁠

Moed is in mijn woordenboek de innerlijke kracht die mij in staat stelt mijn leven naar mijn wensen vorm te geven. Toch missen veel mensen de kracht om voor zich zelf op te komen of ze durven niet out of the box te denken. Ben jij ook zo iemand die slecht grenzen aangeeft. ⁠Ondanks alle stress transformatie mogelijkheden ik tot mijn beschikking heb, ben ik mijn moed natuurlijk weleens kwijt. Voornamelijk tijdens stress en momenten dat ik denk het overzicht niet meer te hebben. Mijn hoofd is dan overvol. Onrustige gedachten. En een negatieve stem die mij angst inboezemt omdat ik buiten mijn vertrouwde comfort zone wil stappen. ⁠

Durven

Ik wil namelijk maar al te graag mensen helpen. Met de mooie, bijzondere hulpmiddelen en technieken ik daarvoor heb. Jaren heb ik geleefd zoals andere vonden dat het hoorde. Ik wilde erkenning en gezien worden. En dat kon volgens overtuiging alleen met regulier bewezen therapieën. Maar sinds ik dat meer heb durven los laten, voel ik me veel meer in harmonie en zijn mijn intenties veel zuiverder. En resultaten in dankbaarheid, innerlijke vrede en zelfvertrouwen bij mijn cliënten waanzinnig.

Aardse en spirituele energie is een krachtige combi.

Ik combineer nuchtere coaching en lichaamsgerichte therapie met spirituele transformatie sessies. Zoals het medicijnwiel. Waarop de energie van de vier windrichtingen, edelstenen en jouw spirits, je voelbaar in je kracht zetten. Of een MunayQi Choco Voyage wat een innerlijke reis ceremonie is van een paar uur lang. Ik leer nog elke dag om te vibreren op een meer liefdevol niveau en door mijn kennis te delen leid ik een positief leven.

De drie sleutels naar zelfvertrouwen en succes

  1. Bewustzijn
  2. Energie
  3. Intentie

Kies je voor een traject met mij, dan maak je kennis met je kernwaarden. Je gaat beslissingen nemen omdat je het allemaal beter overziet. Zonder de beïnvloeding van anderen. Zoals ik al eerder zei, alles bevat energie. Ook planten en bloemen.  Daarom zet ik het plantje Loodkruid in tijdens MunayQ Coaching, in de vorm van een Starremedie bloesem, die je helpt bij het verkrijgen van meer zelfvertrouwen. Je straalt weer een eigen persoonlijkheid uit, zoals bekende KrijgerGodinnen doen.  Ik ben zo dankbaar ik niet meer mee waai met andere winden. Maar vaar op mijn eigen kracht. Ik plan nieuwe dingen in, wat mij in beweging brengt en een bucketlist invullen houd het spannend. Het geeft me een doel en een voornemen.

De Pretzel houding versterkt jouw intentie

Tast ik weer eens gestrest in het duister voor mijn gevoel, dan ga ik in de Pretzel houding, focus op ademhaling en waar het nare gevoel zich bevindt. Dit is mijn tip.⁠ Naar binnen keren geeft kracht en de moed die je zocht.⁠ Wel wil ik meegeven dat wie jij diep van binnen denkt te zijn, uitmaakt of je een patroon of gewoonte kunt doorbreken. Want bijvoorbeeld als jij diep van binnen gelooft; ‘ik ben een roker’, dan ga jij ondanks dat je wilt stoppen met roken, niet stoppen met roken. Zeg jij altijd dat je een controle freak bent, dan vertrouw je anderen waarschijnlijk niet snel.  Of vind jij jezelf niets waard, dan is zelfvertrouwen ver te zoeken, verwacht ik.

Goed nieuws

Het goede nieuws is dat je hogere Zelf verbonden is met het veld. Het veld met informatie, oplossingen en kracht. Gelukkig zijn attributen zoals zelfvertrouwen, moed, liefde en hoop aanwezig binnen je hogere zelf. En via de MunayQi CREATE methode leer je de weerstand tegen het gedrag je wilt doorbreken wel los te laten en positieve krachten ga je binnen te halen. Het is zo simpel als vragen om. Visualiseer helder warm licht in je hartchakra. Klop alternerend op beide knieën tijdens ontspanning en diep inademen. Terwijl je zegt: ‘Ik haal Zelfvertrouwen terug’.  Voel de kracht van zelfvertrouwen als een sensatie. En herhaal de affirmatie: ‘Ik open mezelf voor de kracht van mijn hogere zelf om bewust en energiek vol Zelfvertrouwen of moedig te zijn’. Je hoeft dus niet meer het gevoel van vastzitten te ervaren. Het is fijn om te weten dat je uit de modder los kunt komen.⁠

Zou je willen weten wat de Pretzel houding is en kan doen voor je, laat berichtje achter op instagram.com/MunayQi_Stress_Transformatie en ik deel de anti-stress Pretzel. :)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom op Deregieovermijnhart.nl! Ik ben Jaqueline en ik kan je helpen je overlevingsmodus los te laten, zodat je gaat zien wat echt belangrijk is, zodat jij het leven kan creëren wat je wil. Op mijn blog lees je er alles over!


Create your happy future

In 6 stappen van dromen naar doen

De regie over mijn hart - MunayQi - Blogs om jou te inspireren,