De regie over mijn hart - MunayQi - Blogs om jou te inspireren,
Een overtuiging wil altijd gelijk krijgen

Een overtuiging wil altijd gelijk krijgen

Ben jij bekend met de wet van aantrekking, dan weet je ondertussen dat je aantrekt hoe jij je voelt. Gedachten gaan altijd voorop je gevoel. En een gevoel veroorzaakt een gedrag. Dus pas op, want een overtuiging wil altijd gelijk krijgen. En zoekt bewijzen in je realiteit.

Is het een beperkende overtuiging, dan weerhoudt dit je next level te gaan in je leven, relatie of business. Zijn het oordelen, aannames of meningen van een ander die jou een richting op duwen, dan maak je hoogstwaarschijnlijk geen keuzes vanuit je hart.

En de law of attraction werkt als hart en brein op één lijn zijn.

heartbrain alignement

Dus laat jij je OMA oordelen over jouw keuzes of het volgen van je hart en passie?  Oftewel geef jij door andermans oordelen, meningen of aannames, jouw stuur in handen van die ander. Onbewust geef jij je schip over aan je innerlijke kritische stem. Want wanneer jij door een ander getriggerd raakt, dan komt dit doordat je er toch iets van gelooft. Een beperkende overtuiging zit dan als een grote olifant in de weg van de uitgang naar flow en geluk. Een beperkende overtuiging zit dan als een grote olifant in de weg van de uitgang naar flow en geluk.

Een beperkende overtuiging zit dan als een grote olifant in de weg van de uitgang naar flow en geluk.

Jacqueline Brandes

blokkades zitten in de weg

Een overtuiging wil altijd gelijk krijgen

Als jij vaker mijn podcasts en MunayQi Stress Transformatie vlogs beluisterd, dan wil jij diep vanbinnen de wet van aantrekking met intenties voor jou laten werken. De handrem moet er dan vanaf. En die overtuiging die altijd maar gelijk wilt krijgen mag omgebogen of herschreven worden. Het is dan handig om stil te staan bij het feit hoe meer jij bezig bent met je eenzaamheid in dit moment of met de klanten die er nog niet zijn, dat je dit juist aantrekt. Want waar je aandacht aan geeft, dat hoort het universum.

 Waar je aandacht aan geeft, dat hoort het universum.

Onverwerkte emoties in je rugzak

Ook al schrijf jij dagelijks op wat je wel wilt, dan zullen je frustratie gevoelens deze wens saboteren. Frustratie trekt frustratie aan. Logisch dat je jezelf wilt beschermen tegen niet nog een x een blauwtje lopen, iets verliezen, of falen voor je gevoel. Dit gekwetste stuk in jou toont je dan in moeilijke periodes telkens weer die rugzak vol met onverwerkte emoties. Uit bescherming kan het dan zijn jij je hart afsluit. En in je realiteit zal je bewijzen zien en herkennen om dit besluit te staven.

Zelfs als je weet; ‘dit wil ik toch helemaal niet. Ik wil wel een leuke man die attent is en er oprecht voor mij is. Ik wil wel goed verdienen en met leuke klanten werken’. Toch als onbewust jij het jezelf niet gunt, niet goed genoeg vind of denkt niet meer te kunnen, mogen of willen verdienen dan modaal, dan …. gebeurt het ook echt niet. Jij hebt de regie. Jij bepaalt. Een overtuiging wil altijd gelijk krijgen.

Een overtuiging wil altijd gelijk krijgen.

een overtuiging wil altijd gelijk krijgen

Stress transformatie naar geluk

In mijn boek Create your happy future geef ik tools hoe je stress kan transformeren, om vaker in de flow van dat gewenste geluk- en succesgevoel te zitten. Uiteindelijk is enkel het Nu belangrijk. Bestel desgewenst hier voor €22,95

Enkel het Nu is belangrijk.

Jou helpen naar stress transformatie vind ik leuk en word ik enthousiast van. Of je nu depressie of burn-out wilt voorkomen. Of uit de somberheid of chaos in het hoofd wilt stappen. Mijn doel is jouw weer helpen genieten en alles uit het leven te halen. Ik begeleid je in het CREATE-proces om doelen ingericht in lijn met je zielenmissie te krijgen. Want dit brengt blijheid en gezondheid.

Welkom voor vrijblijvend gratis gesprek. Klik hier voor inzage in mijn agenda.

Wil je eerst nog mij beter leren kennen en meer lezen over mijn CREATE-methode download gratis mijn e-book Happy Healthy Mind & Soul hier.

Groeien in eigenwaarde

Mijn cliënten zijn als snel dankbaarder voor wat al is en wat nog komen gaat. Omdat je bewust bezig gaat met emoties terughalen en voelen die hoger op de emotieschaal staan, zal je snel gaan bemerken dat je groeit in eigenwaarde omdat je succes en verbinding veel meer intentioneel beleeft.

Het leven zie je door een helder en positief gekleurde bril en jouw zienswijze en missie wil je graag verspreiden om anderen behulpzaam te zijn. Jij krijgt dan beetje bij beetje door, dat je je weer bewuster wordt van je kolibrie vaardigheden. Weet je nog? Die krachtige innerlijke kwaliteiten die jou doen groeien van een Krijger & Godin naar een wijzere Hogepriesteres die aan haar privé en zakelijke imperium bouwt volgens haar regels.

Krijger Godin transformatie naar hogepriesteres

Bewustzijn en intentie schept realiteit

Met je bewustzijn en je intentie kan jij je realiteit scheppen. De wet van manifestatie zet je in als je bewust bent van waar jouw gedachten zich bevinden. In het verleden, heden of in de toekomst? En met welke kernwaarden je eigenlijk je leven wil inrichten. Als je op deze waarden en je verlangens keuzes maakt, dan verschuif je je bewustzijn naar wat jij wil manifesteren. Weet jij al wat je wilt creëren? Deel het a.u.b. in the comments. Leuk om van je te horen.

De tweede wet is er 1 van magnetisme, die gaat over de snaren van energie. Hiervoor is het belangrijk je voor te stellen dat jij een radiostation bent. Je verzend emotioneel, mentaal en fysiek signalen.

Reset negatieve emoties

Via positieve gevoelens, gedachten en lichaamshouding kan je je afstemmen op een passende frequentie, die geheid teruggekaatst wordt. Een RESET is dan dus nodig als negatieve emoties en negatieve gedachten je leven negatief beheersen. Hier komt MunayQi loslaatcoaching bij kijken.

De reden dat je ballast loslaat is om ruimte te maken voor positieve kwaliteiten met het uiteindelijke doel, het aantrekken van rust, balans, vrijheid en overvloed. Om daarna de wet van aantrekking aan het werk te zetten, zijn een zuiver verlangen, een enthousiast gevoel en een hoopvolle intentie noodzakelijk.

In verbinding met zuiver verlangen

En dan is stap 3 uit mijn CREATE-methode aan de orde, namelijk; ENGAGEMENT. Engagement gaat over de verbinding met je Hogere Zelf en het geloof en vertrouwen dat jij hebt in het creëren van je droomleven en -business volgens je eigen voorwaarden. Vervolgens vraagt de wet van zuiver verlangen van jou als een Krijger & Godin je eigen plan te trekken, volgens je eigen mening en geloof in jezelf. Want de overtuigingen van opvoeders, leraren en kennissen zijn niet jouw waarheid. Kom dus in verbinding met leuke, stimulerende en inspirerende gelijkgestemden, die je nu vooruit en next level helpen in het (bedrijfs)leven.

Conclusie: je trekt aan wie jij bent.  Accepteer jezelf in het Nu. En leer beperkende overtuigingen, gevoelens en angsten los te laten. Want een overtuiging wil altijd gelijk krijgen.

Accepteer jezelf

Kijk of je eerst ruimte kan creëren voor positiviteit. En dan volledig jezelf leren accepteren met imperfecties en al! Want dat is de enige manier om al het moois aan te trekken dat echt bij je past.

Heel veel liefde, geluk en wijsheid

Jacqueline Brandes

https://youtu.be/Db1EL_NaxRE
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom op Deregieovermijnhart.nl! Ik ben Jaqueline en ik kan je helpen je overlevingsmodus los te laten, zodat je gaat zien wat echt belangrijk is, zodat jij het leven kan creëren wat je wil. Op mijn blog lees je er alles over!


Create your happy future

In 6 stappen van dromen naar doen

De regie over mijn hart - MunayQi - Blogs om jou te inspireren,