De regie over mijn hart - MunayQi - Blogs om jou te inspireren,
negatief gevoel

Hoe kan je een negatief gevoel transformeren?

Lichter leven door loslaten

Loslaten is best een heel proces. Een negatief gevoel transformeren neemt tijd in beslag. Elke keer dat jij een heftige, overweldigende emotie ervaart, slaat je lichaam en ziel veel stress op.

Rot gevoel

Je kan je voorstellen dat er gedurende je leven wel honderden van dit soort momenten zijn. Een opstapeling van. Je kan dan wellicht ook begrijpen dat in 1x van deze immense berg blokkades afkomen niet kan.

MunayQi Lichaamsgericht loslaat coaching

Kan jij ruimte geven aan gevoelens?

Tijdens een MunayQi loslaat sessie traceren we via aanraking plekje voor plekje blokkades. Er kan dan een oude herinnering oppoppen en emoties worden voelbaar. Aan het transformeren van negatieve gevoelens, geven we in de coaching ruimte aan.

Liefdesverdriet

Automatisch verdedigingsmechanisme

Tijdens liefdesverdriet, verlies, rouw of andere pijnlijke gebeurtenissen is het heel goed mogelijk jij uit bescherming je hart op slot hebt gezet. Enkel het nadeel hiervan is dat je brein bepaalde coderingen heeft opgeslagen in je onbewuste brein bibliotheek, die bij het zien, horen of voelen van een nieuwe vergelijkbare gebeurtenis direct weer een verdedigingsmechanisme in werking zetten.

Jij staat dan bijvoorbeeld niet open voor een nieuwe vlam, zakelijke samenwerking of andere deuren die kunnen leiden naar geluk en overvloed. Dit komt omdat oude overtuigignen, angsten en programma’s jouw blokkeren en remmen. Het is de emotionele rugzak die je aan het meeslepen bent.

ankers houden je tegen

Oftewel ankers die nog aan jouw luchtballon hangen en daarom vlieg je niet vrolijk in flow door je leven op dit moment. Je hart staat strak of is verhard net als een pantser van oude pijn en emotioneel trauma. Je hart communiceert dit naar je brein en ook naar je lijf. Want negatieve energy oefent gewoon druk op je uit.  Wel herkenbaar in spanning, ontstekingen, en vermoeidheid etc.

Innerlijk in je kracht komen staan

Je kan uiterlijk nog zo goed er uitzien en een goed inkomen hebben, maar als je innerlijk uit balans is, trek je toch niet aan waar je eigenlijk naar verlangt. Bijvoorbeeld innerlijke rust, oprechte liefde en vrijheid. Als je de stappen volgt uit mijn CREATE-methode dan zal het resultaat zijn uiterlijke- en innerlijk kracht. Vandaar dat mijn online platform inerouterstrength-academy heet.

Je kan uiterlijk nog zo goed er uitzien en een goed inkomen hebben, maar als je innerlijk uit balans is, trek je toch niet aan waar je eigenlijk naar verlangt.

In mijn cursussen kan je zelfstandig aan de slag om die weerstand die jou tegenhoudt next level te gaan, los te laten. En tijdens 1-op-1 sessies word je bevrijd van onvrede, onrust en de illusie van controle.

bloesemtherapie munayqi
MunayQi natuurgeneeskunde en coaching

Je wordt je bewust van de thema’s waar jij geen controle over hebt.  Zoals wie je familieleden zijn, wat het weer is vandaag, grotendeels je uiterlijk, het gedrag van anderen of een gebeurtenis dat is gewoon geweest.

Het zal je zoveel innerlijke rust geven en een minder vol hoofd als je hersenspinsels over bepaalde situaties los kunt laten. En meer gaat leven en genieten in het Nu. Een spanning valt van je af als je dat perfectionisme en het willen controleren van anderen of gebeurtenissen afleert.

Want ons lichaam en geest is overvol. Vol met stress, onrust en overbodige verlangens. We worden overladen met prikkels, reclames en aanbiedingen. Je ego wil zich vervult voelen en maakt je afhankelijk van spullen, gadgets of complimenten.

Het is een opvullen van een leegte die je denkt dat er is. Wat een ander heeft, lijkt groter en beter. Als het eindelijk zomer is dan klaag je weer dat het te heet is en kijk je misschien alweer uit naar een ander seizoen.

Tem je brein.

Weet waar jouw stress knop zit

Leer hoe je een negatief gevoel kan transformeren?. Leer dagelijks dankbaarheid toe te passen. Het zijn vaak de kleine dingen die jou gelukkig maken, toch? Weet waar jouw stressknop zit.

Die stress is misschien wel het gevoel dat je iets mis loopt als je niet direct mee doet met een trend. Het fomo gevoel; the fear of missing out. Misschien wil jij persé nieuwe kleding om een prettig gevoel door complimenten en goedkeuring te krijgen.

Of een innerlijke leegte bij jezelf op te vullen met spullen. Misschien wil je bewijzen hoe cool je bent met de snelste computer of dure auto.

Het is een onbewust verlangen naar waardering, liefde, veiligheid of zekerheid. Dit continue een behoefte moeten bevredigen vreet energie. En brengt je nog steeds niet wat je wilt of waar je wil zijn correct?

Als je niet tevreden kan zijn met het huis, jij je nu in bevind of de vakantie plaats jij nu bent of met jezelf gewoon zoals je bent zonder dure opsmuk, dan focus je dus op hetgeen je niet wilt. En de wet van aantrekking geeft je als een magneet waar je aan denkt. Hetzelfde dus van wat jij niet wilt.

Groei zit hem in leven in het nu, dankbaarheid en loslaten van weerstand jou niet dient.

Lichter leven door loslaten

Met behulp van stress detox lessen, kan je wel de stappen naar loslaten en een lichter leven zetten.

Munayqi Stress detox is een online cursus met effectieve spirituele methoden om jezelf weer op te laden en je weerstand te verhogen. Zo leer je je energie vibratie verhogen en kinesiologisch testen. Zodat je aanvoelt waar healing nodig is. Je wordt je bewust van stress alarmsignalen en wat je kan doen om te ontstressen fysiek en mentaal.

Dit is een online training met leuke video’s en een werkboek. Maar misschien vind je het leuk om eerst wat te lezen. Voor €7,00 stuur ik je via de email mijn innerlijke krachtgidsen toe waarin je alvast tips ontvangt naar innerlijke rust en vrijheid in geest en ziel.

Jij wilt toch ook het geheim weten om stressbestendig in je kracht te staan, zodat jij een succesvol lichter leven leeft! Ik geef je alvast een tipje van de sluier om in veerkracht om te kunnen gaan met alles wat op je pad komt:

Tips naar veerkracht

 • Tip 1: Confront
 • Tip 2: Loslaten
 • Tip 3: Vertrouwen
 • Tip 4: In actie komen
 • Tip 5: Doorgroeien
 • Tip 5: Opladen

1: Positieve confrontatie en bewustwording van wat erin je om gaat. Welke emotie, gevoel of gedachte staat bij jou nu op de voorgrond? Laat deze er gewoon even zijn.

2: Wanneer je de pijn gevoelt hebt en kunt zien welke behoefte er achter jouw emotie of gedrag zit, dan weet je wat je welk gevecht met een verlangen mag loslaten.

De behoefte om in je verhaal te blijven geloven loslaten.

Behoeften zijn bijvoorbeeld:

 • veiligheid,
 • zekerheid,
 • controle,
 • waardering of
 • verbinding.

Omdat ik een of meerdere van deze behoeftes sterk heb, probeer ik dwangmatig geld te sparen of moet mijn huis perfect schoon of wil ik gezien worden m.b.v. het showen van mijn nieuwe gadgets, auto of kleding.

Je gaat voorbij aan zelfwaardering. Je gaat voorbij aan het feit dat het oké is te zijn wie je bent zonder… of dat je ook goed genoeg bent als minder perfecte moeder, kleine ondernemer of sporter zonder medaille.

Reset je beperkende overtuigingen die jou klein houden, laat je angsten los en herschrijf oude programma’s.

3: Vertrouw ook op anderen. Hulp mag je vragen. Sta open voor de mening van een ander. Bekijk het altijd van meerdere kanten. En uiteindelijk volg je hart. Leer contact te maken met je hogere zelf. Kom in verbinding met je innerlijke kompas.

4: Tijdens mijn trainingen ben ik je stok achter de deur om door te gaan, ook als het lastig wordt. Je komt in actie zonder excuses en voelt je weer moedig en krachtig net als een krijgergodin.

5: Wil je doorgroeien naar een wijze hogepriesteres die vanuit innerlijke rust en veerkracht aan haar imperium bouwt dan zet je Tools in zoals meditatie, EFT, MunayQi choco voyage of 1-op-1 lichaamsgerichte loslaat sessies om lichter te leven.

6: is stap voor stap geblokkeerde emoties blijven releasen en je energy evalueren en rechargen. Want het voelen van positieve emoties over wat je wel graag wilt zal je helpen jouw droomtoekomst te creëren. Weet dat wat je denkt en voelt is wat je daadwerkelijk creëert.

Als je graag video kijkt, abonneer je dan aub op mijn youtube kanaal, zodat je van alle stress transformatie tips op de hoogte blijft.

https://youtu.be/u47xSnGOulg
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom op Deregieovermijnhart.nl! Ik ben Jaqueline en ik kan je helpen je overlevingsmodus los te laten, zodat je gaat zien wat echt belangrijk is, zodat jij het leven kan creëren wat je wil. Op mijn blog lees je er alles over!


Create your happy future

In 6 stappen van dromen naar doen

De regie over mijn hart - MunayQi - Blogs om jou te inspireren,