De regie over mijn hart - MunayQi - Blogs om jou te inspireren,
Hoe kom je los uit giftige relatie

Hoe kom je los uit een giftige relatie?

Welkom en leuk dat je mijn MunayQi inspiratie blog leest. Ik hoop dat je mij volgt en luistert naar de ‘Create your happy future’ podcast, waarin ik je de formule geef om na een giftige relatie relaxt, stressbestendig en in je kracht te staan, zodat jij een gebalanceerd, succesvol lichter leven leeft!

Deze podcast en blogs kan je zien als je dagelijkse reset in Mind & Soul. Mijn naam is Jacqueline Alexandra Brandes en ik inspireer je graag om uit het leven te halen wat er in zit.

Hoe kom je los uit een giftige relatie?

Loslaten is het toverwoord. Maar hoe laat je iets los waar je het gevoel voor heb dat je die persoon, of dat werk persé nodig hebt? Er is een afhankelijkheid die je weerhoud uit een giftige relatie te stappen. En toch is het iets wat je niet wilt. Je hebt mij al vaker horen zeggen controle is een illusie. Omdat het niet de buitenwereld is die we moeten of kunnen veranderen.

Als jij ook al een beetje bezig bent met de de wet van aantrekking, dan weet je dat jouw binnenwereld een spiegel is voor de buitenwereld. Je begrijpt dan ook dat het blijven werken aan de juiste innerlijke kracht frequentie gewenst is om je realiteit te veranderen.

Kaartenhuis van illusies

Maar begrijpelijk is dat angst of beperkende overtuigingen op jouw rem trappen. En je vooruitgang of transformatie belemmeren. Je neemt geen beslissing. Je denkt dat je je enkel goed voelt of zekerheid hebt in de oude situatie. Hoe kom je dus los uit een giftige relatie?

Kaartenhuis van illusies
Kaartenhuis van illusies

Het is logisch dat je denkt dat je die zekerheid of persoon nodig hebt, omdat je een afhankelijkheid hebt opgebouwd. Zie het voor je als een kaartenhuis. De muur is opgestapeld met een energie kaart van hem of je werk en een kaart van jou. Deze energie had je nodig om te kunnen staan.

In je kracht staan vol zelfvertrouwen
In je kracht staan vol zelfvertrouwen

Tekort aan zelfliefde

Je voelde je sterker of vol zelfvertrouwen samen. Maar eigenlijk tapte je zijn zelfvertrouwen energie af om jouw leegte op te vullen. Vaak heeft het met een tekort aan zelfliefde te maken. Deze emotionele pijn was tot nu toe nog onbewust. Maar werk je aan persoonlijke ontwikkeling en heb jij lessen moeten leren door slachtoffer te zijn geweest van geweld, narcisme of andere giftige relaties, dan is het wel duidelijk je nu wordt wakker geschud.

Interessant om te beseffen is dus dat die zogenaamde leegte geen echte leegte is want iedereen is al-een oftewel source of een bron van licht. Maar je bent dit vergeten. Door de shit in je leven heeft weerstand de boventoon genomen. Weerstand is vechten met wat je niet wilt.

Weerstand is vechten met wat je niet wilt.

Weerstand is vecht met wat je niet wilt

Dit is ontstaan doordat in een ver verleden je afgesplitst werd van de universele verbondenheid om het spel mens erger je niet te spelen op aarde. Jij kreeg een missie om uit te voeren. Helaas om de lessen te leren hier op aarde is dualiteit nodig. Dus het kennen van liefde en haat, zwart en wit donker en licht. Dit geeft stress en een gevoel van tekort.

Ik voel me rot

Nu wil ik je dus graag met deze podcast het bewustzijn geven, dat je niet voor niks tegen specifieke relaties, gebeurtenissen of moeilijkheden op loopt. Het is een spiegel, die aandacht vraagt. En ja meestal in de vorm van pijn of angst en stress en ik snap dat je hier ver weg van wilt blijven.

Alleen wel duidelijk is vermijden of vechten er tegen heeft geen zin. Je blijft dan hangen in een rotgevoel of leegte. Die er dus eigenlijk niet is. Maar ja vertel dat je brein maar. Het goede nieuws is dat kan jij!

Een diepte punt, burn-out of verlies van partner of werk zet jou aan het denken.. en toevallig tussen haakjes luister jij nu deze podcast of bekijk je de MunayQi website.

Je wordt je weer bewust dat de Kolibrie power altijd al aanwezig was in jou. En dat je pas als je mooiste potentieel in je kracht een fijne werkelijkheid zelf creëert. Een ander kan dit niet voor je doen, iets opvullen etc.. het heeft geen zin.

Hoe zie jij je realiteit?

Alles is al in jouw aanwezig

Alles is al in jouw aanwezig is het antwoord.

Narcistische mensen zijn nog niet zo ver in hun persoonlijke ontwikkeling waardoor ze jou of andere nog nodig denken te hebben om hun eigen gemis en tekorten op te vullen. Of bijvoorbeeld gedrag uitingen om groter en beter te zijn door jou te kleineren. Verbaal gewelddadig en misschien wel fysiek machtsvertoon, is enkel om te compenseren wat iemand niet heeft of denkt te missen.

Dus of je nu de dader of slachtoffer bent daar gaat het nu even niet om. Het gaat om het feit je je optrekt aan andersmans kwaliteiten.

Wanneer jij je eigen identiteit steeds meer verliest in een giftige relatie, dan word je minder aantrekkelijk voor die persoon. En andersom valt het mooie masker van de narcist, waardoor jij hem ook niet meer aantrekkelijk vind. En zo gaan jullie botsen op een gegeven moment.

Wake up call in zelfliefde

Bekijk het aub van de bright side, want dit is nodig geweest als wake up call om jezelf weer op nr 1 te zetten. Om je leven te optimaliseren vanuit je beste Zijn. Alleen met zelfliefde kan je fijne mensen aan trekken die jou wel waarderen voor de persoon jij echt bent omdat je jezelf waardeert! Snap je deze?

Alleen met zelfliefde kan je fijne mensen aan trekken die jou wel waarderen voor de persoon jij echt bent!

Om los te komen uit een giftige relatie, is een interessante conclusie dus: Jij jouw -leegte/ gemis / tekort-, jij nu nog ervaart gaat herstellen door zelfliefde en compassie. Verbind jezelf met de energie van liefde! En dat doe je d.m.v. het toverwoord in te zetten namelijk: Loslaten!

  • Loslaten van die afhankelijkheid,
  • loslaten van slachtoffergedrag,
  • loslaten van schuldgevoel,
  • loslaten van beperkende overtuigingen, angsten en programma’s.

Nou komt dat even goed uit dat ik loslaat coach ben en natuurgeneeskundig transformatie therapeut.  Hartstikke leuk als je met 5 sterren en een review laat weten wat je aan de podcast en dit blog hebt gehad. :)

Wil je aan jouw kolibrie power werken om jezelf te ontwikkelen als een moedige krijgergodin?

Kijk dan op www.Munayqi.nl/de-krachtgids voor de 6“KRACHTGIDSEN” VOOR HET AANTREKKEN VAN OPRECHTE LIEFDE EN WIJSHEID IN GELUK.

Waarin ik je de formule geef om na giftige relatie relaxt, stressbestendig en in je kracht te staan, zodat jij een gebalanceerd, succesvol lichter leven leeft! Nu slechts 7 euro.

Veel liefde, wijsheid en geluk

Jacqueline Brandes

https://youtu.be/G9kKEEHOx94
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom op Deregieovermijnhart.nl! Ik ben Jaqueline en ik kan je helpen je overlevingsmodus los te laten, zodat je gaat zien wat echt belangrijk is, zodat jij het leven kan creëren wat je wil. Op mijn blog lees je er alles over!


Create your happy future

In 6 stappen van dromen naar doen

De regie over mijn hart - MunayQi - Blogs om jou te inspireren,