De regie over mijn hart - MunayQi - Blogs om jou te inspireren,
Narcistische relaties moeilijk los te laten

Narcistische relaties moeilijk los te laten?

Ben je het zat je elke keer af te vragen; ‘Is dit het nou?’
‘Leef ik zoals ik wil?’ Jij hebt misschien net een knoop doorgehakt en die relatie verbroken met iemand die narcistische trekjes had. Of je zit in dit proces.
Die pijn en afwijzing in je relatie heeft veel te lang geduurd. Je voelt je moe van allerlei stress klachten. En werkt hard om maar niet stil te staan. Toch vind je narcistische relaties moeilijk los te laten.

Narcistische relatie moeilijk los te laten

Moeite met narcistische relatie loslaten

Voor de buitenwereld heb je het wel aardig voor elkaar. Maar door de relatie ben je verandert en heb je nu moeite om op eigen benen te staan. Narcistische) relaties kunnen moeilijk zijn om los te laten.
Het is je teveel op het moment? Ondanks dat heb je je wel voorgenomen geen excuses meer te opperen die jouw toekomst in de weg staan! Maar je wilt hulp want door emotionele ballast, is je innerlijke kracht geblokkeerd.

Jij herkent je zelf in het feit je na een scheiding, verlies of nu tijdens een nieuw begin toch nog moeite hebt met (narcistische) relaties loslaten. Misschien denk je nog veel aan je ex. Of verwacht je nog aandacht via whatsapp verkeer. Terwijl je weet; het is geen goeie vent of vrouw voor jou. Je wordt moe van jezelf dat je je mobiel blijft checken of er een berichtje binnenkomt. Vrienden begrijpen je niet. Je voelt je wat alleen hier in staan. En baalt van je gevoelens.


Ik begrijp je. Je staat er niet alleen in.

 

Narcistische relaties moeilijk los laten

Mindf*cks transformeren

Na het vluchten met mijn twee dochters uit een gewelddadige relatie heb ik veel mindf*cks mogen transformeren om vanuit mijn innerlijke kracht, zelfstandig, rijkdom op allerlei vlakken aan te trekken.
Ik weet hoe het is om een leuke persoonlijkheid te ontmoeten en verliefd te worden. Enkel wanneer dit een verliefdheid is die energie tapt van de ander, noemen we dit gebruik maken van opvulenergie. Het draineert en irriteert vroeger of later één van jullie twee.

Wat bedoel ik hier nu mee. Je herkent hoogstwaarschijnlijk wel dat je je super goed voelt naast hem of haar. Je herkent het gevoel van een compleetheid, net als vroeger toen jij nog een unieke enkele ziel en lichtenergie was. Dit is het verlangen naar onvoorwaardelijke liefde en naar evenwicht tussen vrouwelijke en mannelijke energie. Daarom trekken mannen en vrouwen elkaar aan. Maar tijdens een scheiding wordt je terug geworpen op jezelf. Je mist zijn of haar energie en daarom denk je continue aan die ander.

Emotionele afhankelijkheid

Het was een alternatief voor het compleet voelen. Dit is die emotionele afhankelijkheid oftewel je tapt met een rietje in andermans luchtballon om beetje van zijn moed of zelfverzekerdheid in te pikken. Dit is een manier om jouw gemis aan veerkracht op te krikken. Deze afhankelijkheid maakt onaantrekkelijk en het geeft stress. Want je hebt specifieke verwachtingen in een relatie.

Wanneer je de onderliggende oorzaken van bijvoorbeeld een verkeerd zelfbeeld of tekort aan zelfvertrouwen kan aanpakken, dan leer je een directe verbinding te maken met jouw hogere zelf en intuïtie. Gevolg je trekt andere mensen aan die passen bij jouw echte pure zelf. Je hoeft niet te vechten in een relatie. Niet vanuit leegte, manipuleren, jaloersheid, maar vanuit liefde. Jij bent ten alle tijden verantwoordelijk voor je eigen pijn.

Mijn CREATE-methode helpt je je overlevingsmodus los te laten,

zodat je gaat zien wat echt belangrijk is.

Je trekt andere mensen aan die passen bij jouw echte pure zelf.

Veerkracht na scheiding, relatiebreuk, verlies

Omdat ik er veel alleen voor heb gestaan, jaren over heb gedaan, wil ik er nu zijn voor jou, zodat je sneller succes in business en privé gaat zien.

Waarom mis je nu veerkracht

Dit doe ik door je uit te leggen waarom je nog zo vaak aan die ander denkt en waarom je nu veerkracht mist.
Jouw ziel is namelijk compleet en gevuld met onvoorwaardelijke liefde, al voordat je hier op aarde kwam. Die kracht en dat licht bezit jij nog steeds, enkel je bent het vergeten of niet meer bewust van.

Jouw ziel is namelijk compleet en gevuld met onvoorwaardelijke liefde, al voordat je hier op aarde kwam.

Heel logisch want toen je werd geboren vulde jouw aardse rugtas zich en beetje bij beetje met lijden, nare gebeurtenissen en trauma’s. De zogenaamde lessen van het leven. Deze hebben wellicht een leegte veroorzaakt in je persoonlijke ontwikkeling. En daarom dat je zo kan hangen als het ware aan relaties of oude liefdes.

Programma van zelfafwijzing, schuld en zelfbestraffing

Toch is Gezondheid, vrijheid en geluk wel dichterbij dan je denkt. Ik gun je dit zo door in te zien dat na een neerwaartse fase en ook een opwaartse fase is! Tijdens jouw spel -mens erger je niet op aarde- kan het zo zijn dat je emotioneel afhankelijk wordt van je ouders in je jonge jaren en later van een geliefde, collega, baas of ex. Dit kan een programma worden. Een programma van zelfafwijzing, schuld, zelfbestraffing of een redder willen zijn. Ontstaan om je te beschermen tegen pijn en gekwetst worden.

Angsten en bepaalde overtuigingen kunnen flow en vooruitgang in de weg zitten.

Ik gebruik hiervoor de metafoor; Je luchtballon vliegt moeizaam. Want in het leven verzamel je allerlei ellende en wanneer jouw luchtballonmand te zwaar is met shit en je ballon is leeggelopen en mist positieve veerkracht, dan raak je de bodem en voelt het als vastzitten in de modder. Dan vind je het moeilijk om (narcistische) relaties los te laten.

Wil je mij beter leren kennen en hoe ik je uit de modder kan helpen dan nodig ik je uit mijn innerlijke kracht gids naar happy healthy mind & soul gratis te downloaden, waarin ik je de basis van mijn CREATE-methode leer.

De MunayQi CREATE gids naar happy healthy mind & soul

Weerstand waardoor het telkens niet lukt, oplossen!

De eerste stap naar meer energie, kiezen voor jezelf en gaan voor hetgeen jij wilt zonder buikpijn, kan soms echt simpel zijn. Enkel die weerstand waardoor het telkens toch niet lukt, moet ook opgelost worden. En daar help ik je graag bij. Zodat jij weer krachtig en bewust gaat kiezen voor gezonde voeding, ochtendrituelen en je kritische saboteur leert kennen om resoluut tegen te zeggen; ‘bedankt voor je bescherming, maar nu even niet.’

In mijn vorige podcast over meer veerkracht vertelde ik al dat je oerbrein continue aan staat in de overlevingsmodus. En als je deze bodyguard je leven laat bepalen dan kan dat weleens leiden tot dezelfde vicieuze comfort cirkel .

Ik geloof erin; jij namelijk wel de kapitein bent op jouw schip. Jij bepaalt. Niet je omgeving, niet je innerlijke criticus en niet je gekwetste kleine jij!

Keuzes maken in narcistische relatie

Innerlijke stem vraagt je los te laten

Vind jij het nu nog moeilijk om het leven vorm te geven zoals jij wil? Met veel liefde, coach ik je graag naar een echte stress transformatie en naar meer energie. En dat doe ik door samen met jouw je ongelukkige gevoel aandacht te geven. Die innerlijke stem vraagt namelijk om iets te gaan doen aan die leegte.

Pijnlijke indrukken zijn opgeslagen op je computer en de automatische piloot die jouw bestuurd moet weer op manual gezet worden. Door bewustwording krijg jij deze keuze. Of blijven lijden of herprogrammeer je onderbewuste. Heel veel boeken lezen verandert niets zolang je onderbewuste op repeat staat.

Het is niet moeilijk om narcistische relaties los te laten. Om weer dat gevoel van compleetheid, innerlijke rust en verbinding te ervaren geef ik je de 5 stappen uit de CREATE-methode:

  • 1: Luisteren naar je lichaam en naar je gevoel. Eventueel via lichaamsgericht blokkades loslaten tijdens de marma abhyanga. Via de Innerouterstrength cursussen bewust worden van nieuwe Inzichten. Je leert vertrouwen op wanneer iets goeds voelt. Ik help je meer te vertrouwen op de route naar terug naar die onvoorwaardelijke bron van liefde.
  • 2: Daarvoor is het nodig om je harde schijf te herprogrammeren.
  • 3: Hierdoor versterk je jouw kolibrie power en vaardigheden, zodat je meer focust op jezelf.
  • 4: Je hebt de waardering en erkenning van een ander minder nodig. Je wijst jezelf niet meer af. Maar werkt aan zelfwaardering, zelfcompassie. En begrijpt dat die ander jouw leegtes niet kan opvullen.
  • 5: De antwoorden zit in jezelf.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom op Deregieovermijnhart.nl! Ik ben Jaqueline en ik kan je helpen je overlevingsmodus los te laten, zodat je gaat zien wat echt belangrijk is, zodat jij het leven kan creëren wat je wil. Op mijn blog lees je er alles over!


Create your happy future

In 6 stappen van dromen naar doen

De regie over mijn hart - MunayQi - Blogs om jou te inspireren,