De regie over mijn hart - MunayQi - Blogs om jou te inspireren,
jacqueline munayQi himani inner outer strenght

Overwin jouw innerlijke criticus

Wij bestaan hier op aarde, als mens uit een drie eenheid: je lichaam, geest en ziel. Je lichaam is een voertuig hier op aarde. Je ziel is de software die geplaatst is in dit lichaam. En je geest is het lijntje met de Divine Intelligentie.

Daardoor heen kletsen allerlei primaire ikken, zoals de innerlijke criticus, de controleur, de pusher, de denker of de perfectionist. Deze geven gekwetste gevoelens weer, houden je binnen je comfort zone en trappen op jouw rem.

Next level door van de handrem af te gaan

Maar jij bent een high-achiever, een ambitieuze en ondernemende persoonlijkheid met de wens jouw innerlijke criticus te overwinnen, zodat je next level kan gaan.

Om jouw innerlijke criticus van de handrem af te halen, heb ik het boek; Create your Happy future geschreven. Met tools en stappenplan om zonder excuses als een echte Krijger & Godin in actie te komen. Bestel hier voor maar €22,95

Hoe overwin je jouw innerlijke criticus?

Ik geloof er in de geest jouw energie is om in je kracht te staan. Maar doordat je lijf vast zit met spanning of getraumatiseerde gebeurtenissen, kan het zijn je je kracht en kwaliteiten nu niet ziet of voelt. Dat je geest vertroebelt is en je vertrouwen en overgave mist. Dus hoe overwin je jouw innerlijke criticus nu?

Zet je Hogere Zelf in als speler

Op het medicijnwiel komt de geest overeen met 7 stenen die rondom jouw ziel essentie liggen. Tijdens een reading tonen de soort edelstenen mij jouw manier van de Ziel beschermen. Jouw manier van veilig binnen de grens van je comfort zone dit spel op aarde te spelen.

Jij bent namelijk als een pion uit het spel ‘Mens erger je niet’ hier op aarde gekomen, om de lessen uit dit leven te leren. Je hogere Zelf is de speler. Een deel van jou of een stuk die meer overzicht heeft over het spelbord. Voor ons is het spelbord dus de Aarde.

medicijnwiel

Zielsdelen ondergaan levenslessen

Nu zou het zo kunnen zijn dat 1 ziel is opgesplitst in 11 delen. Elk deel ervaart zijn eigen lessen, in zijn eigen leven, in een eigen tijdsdimensie. En deze zielsdelen vormen bij elkaar 1 ziel. De 12e Ziel is je hogere Zelf, die is verbonden met het Veld. En via dit netwerk, wordt jij begeleid op jouw pad. Jouw zielenpad.

Beschikkingsrecht en vrije wil

Maar gezien de mens zelfbeschikkingsrecht heeft, kan het dus zo zijn dat je van je pad kiest af te wijken.

Onder invloed van jouw innerlijke criticus, je denker of controleur kan het zijn je wordt tegengehouden door een innerlijk verbod, onvermogen of onwil. Dit is veelal onbewust en houd de mogelijkheid tegen om sneller op weg terug te gaan naar dat hogere bewustzijn.

Ik denk dat het de bedoeling is dat ieder van ons in een transformatie van 3D bewustzijn naar een hogere 5e dimensie gaat op dit moment.

Meer weten over krachtige medicijnwiel healing

Zelfontwikkeling

Daarom zou mooi zijn als je door zelfontwikkeling en meer bewustzijn, in contact kunt komen met je Hogere Zelf. Het kan zijn jij al bekend bent met energieën die je om je heen ervaart. Dit zijn hogere lichtwezens zoals engelen of gidsen die jou helpen af te stemmen op je Hogere Zelf.

Jouw Hogere Zelf is namelijk ‘het Licht’ die jij al bent.  En deze is verbonden met de oerkracht.

Jij bent het licht.

Als gevolg van nare gebeurtenissen, die jij hebt ervaren kan het zo zijn, dat dit licht geblokkeerd wordt. En dat je daardoor minder positiviteit uitstraalt naar buiten toe.  Als de mens minder gehaast zou zijn en meer met ontspanning en bewustzijn bezig zou zijn, dan zou je makkelijker een transformatie door kunnen maken naar hoger bewustzijn.

Je Hogere Zelf geeft jou dus aanwijzingen tijdens het vervullen van ons levensdoel. En brengt creativiteit tot uiting. Het lagere Zelf is ons Ego. Een lagere frequentie die ons pijn, frustratie en negatieve gemoedstoestanden laat ervaren.

Kwaliteiten van het Hogere Zelf zijn;

Licht, liefde, vertrouwen en moed.

Onafhankelijk worden

Kwaliteiten van het Hogere Zelf zijn; Licht, liefde, vertrouwen en moed. Kwaliteiten die ons steun geven. Noodzakelijk bijvoorbeeld; als jij verbonden bent geweest met een narcistische- of gewelddadige relatie. Of een relatie met je moeder of vader had, die niet goed voor je was. Dan is het van belang dat jij hierin leert onafhankelijk te worden.

Onafhankelijk worden is een van de thema’s die van belang zijn voor het overwinnen van jouw innerlijke criticus.

Twee belangrijke punten in de overwinning van jouw innerlijke criticus zijn:

  • 1.loslaat technieken en clearing, om je energie wielen op te schonen.
  • 2.Jezelf zuiveren van illusies, die wij onszelf verteld hebben, toen we hier op aarde; op dat spelbord kwamen spelen. (Illusies zoals; zelfbestraffing, het moeten lijden, schaarste gedachten etc.)

Met loslaten en zuivering ontwikkel je jezelf naar een hoger level van zelfliefde, zelfrespect, waardering, vergeving en een innerlijk weten.

Overwin jouw innerlijke criticus met MunayQi tools

1: Clearing

Een voorbeeld van een clearing, oftewel een zuivering is dat je visueel, je een reinigingsproces voorstelt.

Stel je voor dat jij onder een helder, schoon, zuiverend en geneeskrachtige waterval staat. Dit reinigende water stroomt door jouw kruinchakra; je bovenste zevende chakra.

Je bevindt je op een tropisch eiland. Het is heerlijk warm en het water verfrissend. Het stroomt van het kruin door het zesde energiewiel; je voorhoofdchakra, naar beneden door vijf, vier, drie en tenslotte door je tweede sekschakra en eerste basischakra heen, zo richting de aarde.

2: De ‘Breath of Life’

De breath of Life is een ademhaling techniek, die je Kundalini energie stimuleert en zuivert, door intens in- en uit te ademen vanuit je navel. Dit heeft effect op samentrekking van je bekkengebied, waar het tweede chakra zich bevindt. En deze zone helpt jou om tot een vollere potentieel te ontwikkelen en los te laten wat je niet meer dient.

3. In verbinding komen met je Hogere Zelf

In contact komen met je hogere Zelf kan ook zo simpel zijn als er tegen praten. Het is een helder weten en beseffen dat je onderdeel uitmaakt van een groter geheel. Het kan wel wat oefening vragen om de signalen te leren oppikken.

Signalen kunnen zijn: muntje die je vindt, gedachtes die bij je op komen, terug komende cijfers, pieptoon in je oor, lichtbollen zien of warm gevoel, kippenvel of een tekst van een liedje wat past bij hetgeen je op dat moment mee bezig bent.

Maar jij hebt vrije wil, dus vraag om hulp. Stel elke ochtend specifieke vragen. Praat met je Hogere Zelf. Wees ook dankbaar voor de gidsen en de engelen die er geregeld voor jou zijn. En wacht dan geduldig op antwoord.

4. Intentie zetten

Start je dag met een goeie intentie of met een levensvraag. En doordat je hier op focust ga je aan de slag met de wet van de aantrekking. Besluit om samen te gaan werken met je Hogere Zelf. Zodat je lagere Zelf, je monkey mind, controleur of criticus niet meer de controle heeft over jou! Overwin jouw innerlijke criticus!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom op Deregieovermijnhart.nl! Ik ben Jaqueline en ik kan je helpen je overlevingsmodus los te laten, zodat je gaat zien wat echt belangrijk is, zodat jij het leven kan creëren wat je wil. Op mijn blog lees je er alles over!


Create your happy future

In 6 stappen van dromen naar doen

De regie over mijn hart - MunayQi - Blogs om jou te inspireren,