De regie over mijn hart - MunayQi - Blogs om jou te inspireren,
enge filmscene

Welke filmscenes in jouw leven beperken je?

Dit weekend was het halloween en veel enge taferelen en angstaanjagende kostuums zag je voorbij komen op feestjes, films en kinderpartijtjes. Super spannend zijn de scenes waarin je weet er gaat iets gebeuren maar je weet niet wat. Je fantasie gaat met je aan de haal en vult in wat er om de hoek van de straat aan de hand gaat zijn. Je zet jezelf schrap, spanning in het lijf en adrenaline schiet omhoog.

Voor een keertje kan dit leuk zijn, maar in het dagelijks leven kunnen angstige scenes uit jouw levensverhaal jouw geluksgevoel blokkeren. Het haalt je uit verbinding met al het moois er wel is. Je aandacht is gefocust op narigheden.

https://youtu.be/3-NWAbRefTw

Welke film speel jij af op jouw filmdoek?

Het inzicht ik jou mee wil geven is dat de verhalen in jouw hoofd, de projectie worden van hoe jij je leven waarneemt.

Zoals ik altijd zeg bewustwording van wat je niet wilt is stap 1 en weten wat je wel wilt. Dan kan het zo simpel zijn als er om vragen. Je kan hardop zeggen het geen je wilt loslaten.

Ik laat nu …. los. En Ik haal …. terug‘.

De innerlijke leiding die je op moeilijke momenten even minder van bewust bent, is natuurlijk wel nog aanwezig. En daar ben ik zelf ook nog dagelijks mee bezig hoe in verbinding te komen met die innerlijke kracht, die inwendige bron, waarin alles al zit, wat de meeste mensen nog steeds buiten zich zelf zoeken.

De verhalen in jouw hoofd, worden de projectie van

hoe jij je leven waarneemt.

Met behulp van een moment in stilte of meditatie kan je naar jouw gewenste film gaan kijken. Net als we onze gedachten niet stop kunnen zetten, is de kans groot dat je innerlijke criticus zich met jouw film gaat bemoeien en er een enge scene in wil verwerken of daadwerkelijk verwerkt. Het is dan aan jou om te besluiten dat jij de regisseur bent en jij bepaalt de beelden die noodzakelijk zijn voor een goed gevoel en een mooie film / leven.  Misschien ben je minder visueel ingesteld en ervaar je in plaats van beelden een lichamelijke sensatie of emotionele reactie. Geef jezelf de tijd om jouw film vorm te geven met de juiste beelden en prettige geluksgevoel. Want dit brengt hoofd en hart op een lijn. En een intentie die met emotie bekrachtigd wordt, zal die zelfde energie trilling aantrekken.

Wet van aantrekking

En dat is wat je wil. De wet van aantrekking aan het werk zetten. Nogmaals bekijk je huidige situatie van een afstandje als observeerder. Confronteer jezelf met je gedrag. Vecht of vlucht jij uit angst, schaamte of boosheid? Of maak je de keuze te leren en te dealen met wat het leven jou nu brengt.  Accepteer de gevoelens die je nu voelt. Ze zijn oprecht en mogen er wezen. Hoe moeilijk ook, doorvoelen zal de innerlijke oorzaak van je meestal oude pijn helen.

Want dat is het, de meeste van onze wonden zijn lang geleden gemaakt. En omdat je pijn niet wilt, zijn er allerlei geautomatiseerde patronen, die ervoor zorgen dat je onbewuste olifant de kooi van je veerkrachtige kolibrie gesloten houd. Je bent niet in flow. En je laat niet je volste potentieel zien.

Ook hier weer is stilte geadviseerd. En een visualisatie van het door laten stromen van al je chakra’s met 380 nanometer ultraviolet licht. Dit licht gaat als een wervelstorm door al je lichamen heen om negatieve energie te transformeren in positieve energie. En onder aan gekomen verdwijnt het diep de aarde in om daar samen te smelten met de krachtige energie van moeder aarde. Dit ultraviolette licht gecombineerd met moeder aarde energie reinigt en heelt het lichaam ook op de terug weg naar boven. Laat dan beide energie stromen als een bel van beschermend licht om je buitenste chakra heen stralen.

Weet dat jij alles aan kan wat op je pad komt en je beschermt bent en begeleid kan worden. De volgende stap is dan overgave. Overgave komt met stap voor stap jezelf vergeven, te accepteren en van te houden. Heb de intentie om je goed te voelen. Laat je dus niet afschrikken door enge scenes in jouw realiteit. Maar neem de regie over jouw filmdoek. jij bent de creator en regisseur van jouw mooiste leven.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom op Deregieovermijnhart.nl! Ik ben Jaqueline en ik kan je helpen je overlevingsmodus los te laten, zodat je gaat zien wat echt belangrijk is, zodat jij het leven kan creëren wat je wil. Op mijn blog lees je er alles over!


Create your happy future

In 6 stappen van dromen naar doen

De regie over mijn hart - MunayQi - Blogs om jou te inspireren,