De regie over mijn hart - MunayQi - Blogs om jou te inspireren,
accepteer jezelf en geloof in jezelf

12 tips voor meer geloof in jezelf

12 tips voor meer geloof in jezelf is waardevol omdat ik jou de innerlijke kracht strategie gun om wel de regie te (her)pakken in je leven. Jij wilt graag dingen veranderen in je leven. Toch? Maar je hebt je doel nog niet bereikt.

Je mist het geloof in jezelf

Je vindt het moeilijk om te geloven in andere mogelijkheden. En je mist eigenlijk het geloof in jezelf. Best deprimerend he? Wat jij nodig hebt zijn tips die jou je innerlijke kracht weer doen inzien. Je wilt toch je kansen verhogen op succes en geluk? Daarvoor is zelfvertrouwen om zonder excuses stappen te zetten behulpzaam.

Luister daarvoor mijn podcast; Create your happy future. Podcast #47 geeft je ook de 12 tips voor meer geloof in jezelf.

zelfvertrouwen

Nieuwe gewoontes zijn onveilig

Als jij je nog niet die KrijgerGodin voelt, die met de juiste hoeveelheid moed wel aan de frontlinie gaat staan, wees dan lief voor jezelf. Het is begrijpelijk dat je reptielenbrein je telkens test door nieuwe gewoontes als onveilig af te doen. Overtuigingen die dan je beslissing bagatelliseren. Zoals: ‘nou xtje niet sporten ook niet erg’. Ach chocolaatje kan wel toch voor een x, dat heb ik verdient vandaag’. ‘Ik ben moe, dus nu even niet’. Om dus niet naar deze stem meer te luisteren, moet je de beslissing nemen toch anders te handelen. Ondanks je oerbrein je klein zal proberen te houden. Hoe pak je dit nu aan?

Start met de 12 tips naar meer geloof in jezelf voor de transformatie jij graag wilt zien in mind & soul.

1.Samen krijgen we helder waarom jij je doel wilt bereiken.

Denk na over je why. Wat is het uiteindelijke resultaat jouw gelukkig maakt?

Moeiteloos manifesteren is geloven vanuit vertrouwen alles mogelijk is.

2.Eerst wil je jouw doel concreet en realistisch maken.

Dat doe je door een meetbaar doel op te schrijven. Bijvoorbeeld ik wil 8km hardlopen binnen een uur volgende maand. Hiervoor moet je jezelf stimuleren elke dag te trainen richting dit doel. Je bedenkt dus dan een plan. Je reserveert tijd in je agenda. Je zoekt een buddy die mee hardloopt of je accountable houd. Je zet een uitdaging neer zoals een markt run of marathon die plaats vind op een specifieke datum. Je hebt dan een duidelijk doel die je haalbaar in je agenda hebt genoteerd.

Het is duidelijk dat je een beslissing mag nemen en in actie moet komen. Afwachten tot de verandering vanzelf plaats vind, gaat logischer wijs niet werken. Faalangst en perfectionisme kunnen je in de weg staan om te veranderen. Je hebt misschien een behoefte aan zekerheid. En ik snap dat deze copingmechanismen zijn om te overleven in de harde wereld. Je wilt controle uitoefenen om de nieuwe situatie zo goed als aan te kunnen. Iets nieuws en onbekends is natuurlijk spannend.

3.Daarom stel je doel realistisch. Hak een groot project in kleine doelen.

4.Beperk je tot een paar belangrijke voornemens.

5.En geef niet op.

6.Ik hoop dat je kunt bouwen op fijne vrienden en familie die jou blijven motiveren.

Ook als je door een lage eigenwaarde je het jezelf niet waard vind om met de liefde van je leven te genieten in de zon, dan zul je niet snel de ware liefde aantrekken. Vind je geld vies of heb je geregeld gedachten over tekort en schaarste, dan zal die onderliggende angst je geen overvloed op je bankrekening brengen.

Enkel omdat het universum in de war raakt van de verschillende signalen jij uitzend. Want je wilt wel meer inkomsten, je hebt wel een verlangen naar een andere mooiere fijnere werkelijkheid, maar je huidige minder leuke omstandigheden vragen teveel aandacht nog. Je verspilt eigenlijk je energie aan oud nieuws.

7.Stop met piekeren en uitstellen.

Ga voorbij aan je oude verhaal jij jezelf vertelt.

8.Vergelijk jezelf enkel met jouw oude zelf van een paar jaar geleden.

Niet met anderen. Want op social media kan het er allemaal prachtig uitzien. Maar de bloed, zweet en tranen het kost zie je niet. Daarnaast zullen er best mensen verder zijn dan jou. Een inspiratie bron is goed, mits je niet jaloezie of frustrerende emoties gaat ervaren door het volgen van die mooie mensen op exotische plaatsen in snelle wagens.

9.Je wilt je energie frequentie hoog houden.

En dat doe je door jezelf te motiveren met dingen doen vanuit je hart. Waar word jij blij van? Waar krijg jij energie van?

10.Reflecteren over wat er afgelopen tijd goed is gegaan

en waar jij in gegroeid bent, brengt je enthousiasme als het goed is. Je bent onderweg naar een betere versie van jezelf. Want we worden nu eenmaal wijzer in de jaren toch. Je bent al goed genoeg. Maar elke fase in je leven leert weer nieuwe inzichten, waardoor je kan kiezen het vanaf nu anders aan te pakken! En dat is stil staan bij kleine successen en grote overwinningen. Dit maakt trots en brengt je in high vibes, waardoor je prettiger een lastige uitdaging aan gaat. En er niet van weg loopt.

11. Laat los wat jouw beperkt.

Beperkende gedachten en weerstand zoals ik kan het niet of ik durf het niet zijn los te laten of om te buigen.

Bekijk je situatie positief. Wat haal je uit een naar moment? Brengt het je een andere mogelijkheid of kans je nog niet had gezien?

12.Kijk ook in de spiegel zonder masker.

Word je bewust van hoe jij praat tegen jezelf. Als je jezelf kleiner maakt dan je bent, stop er mee. Zoveel gedachtes saboteren onszelf. Het enige wat je kan doen is hier bewust van te worden. En elke dag een kleine stap vooruit zetten. Twijfels leg die aub naast je neer. En werk aan zelfacceptatie. Soms is goed ook goed genoeg.  Want veranderen gaat makkelijker uit zelfliefde. Je luistert dan meer naar wat jij wilt. Wat je hart je vertelt. Je weet dan wat goed is voor jou. En baseert hier je beslissing op.

Een makkelijk te volgen cursus die je helpt van dromen naar doen is wellicht een leuke aanrader als je vanuit zelfliefde moeiteloos leert manifesteren. . Kijk op mijn cursus platform www.innerouterstrength-academy.com .

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom op Deregieovermijnhart.nl! Ik ben Jaqueline en ik kan je helpen je overlevingsmodus los te laten, zodat je gaat zien wat echt belangrijk is, zodat jij het leven kan creëren wat je wil. Op mijn blog lees je er alles over!


Create your happy future

In 6 stappen van dromen naar doen

De regie over mijn hart - MunayQi - Blogs om jou te inspireren,