De regie over mijn hart - MunayQi - Blogs om jou te inspireren,
jacqueline munayQi himani inner outer strenght

Bereidheid tot succes

Bereidheid tot succes gevoelens is bereidheid tot verandering. En verandering ontstaat als je kiest te leven zoals je werkelijk bent door het volgen van je innerlijke stem.

Ben jij bereid om in je volle kracht te gaan staan, als een machtige leeuw? Als jij het aan durft de meute niet meer te volgen als een schaap, dan stop je met afmeten. Dan laat je het gevecht los. En vlucht je niet meer. Want de inhoud van je pijn is niet de oorzaak van je lijden. Een goede dag kan alsnog angstige momenten of depressieve gevoelens bevatten. Maar je kan er beter mee omgaan. Hoe dan vraag je je af? Hoe geef je je leven vorm als een leeuw of als een echte KrijgerGodin die met moed het avontuur van het leven wil aangaan?

In je volle kracht staan

Als jij kiest om te leven zoals je werkelijk bent, dan is hiervoor nodig:

  • Veilig basisevenwicht in onderdak, voeding en financiën
  • Loslaten
  • Zelfvertrouwen
  • Openstaan voor nieuwe ervaringen.
  • Spiritueel willen groeien
  • Bereidheid bij te dragen en te delen.

En wanneer je bereid bent door te groeien van een KrijgerGodin naar een Hogepriesteres dan kan het gevolg zijn:

  • Vrijheid
  • Onafhankelijkheid
  • Individualiteit
  • Rust, minder conflicten en drama.

Bereidheid is niet een kwestie van uitproberen of enkel geloven in. Bereidheid is ook niet hetzelfde als willen.

We willen van alles,

maar als je er geen stappen naar toe zet gebeurt er niets.

Het enige wat telt is je daadkracht in het Nu. Wanneer bijvoorbeeld faalangst je weerhoudt in doorzetten, gebeurt het al snel dat je jezelf voorhoudt dat het toch niet iets was voor jou, dat je al niet meer leuk vindt, of dat het toch niet zo belangrijk is voor jou. Dit betreft zelfbedrog. Een innerlijk conflict kan ontstaan als je iets probeert te bereiken wat helemaal niet bij jouw identiteit of waarden past. Je kan de buitenwereld de schuld geven, je een slachtoffer van omstandigheden voelen. Dit gedrag is enkel voeding om je slecht te voelen. En een excuus op te voeren dat iets je niet gaat lukken. Een (onbewust) verzet dus tegen de gewenste verandering. Bereid zijn vraagt echt om persoonlijke reflectie zonder aan voorwaarden verbonden te zijn. Enkel met compassie en vriendelijkheid, zal stress verlagen in lichaam en geest. In stilte opgekropte onverwerkte emoties er laten zijn en in stilte beetje bij beetje her programmeren.

Bereidheid is net een rouwproces. Herinneringen aan pijn draag je met je mee. Troost het net als een verdrietig kind. Ga in stilte om met aandacht dichterbij te komen, zodat je de gevoelens zoals verdriet, schaamte of boosheid voorzichtig kan vasthouden. Als je jezelf op nummer een zet, dan kan je makkelijker luisteren en het van een afstand gaan bekijken. Pijn raakt je dan minder. Je gaat loslaten en krijgt er zelfwaarde en vertrouwen voor terug. Nu je dit weet, denk je nu nog dat je gedachten, pijn en klachten echt tussen jou en een fantastisch, gelukkig leven in staat?

Spring!

Als je A hebt gezegd, dan ga je toch ook voor B?

Een leeuw en een Krijger ondernemen actie ondanks angst. Zij hebben dit innerlijk besloten en voorgenomen er consequent mee aan de slag te gaan om vastbesloten hun doel te bereiken. Als ambitieuze, spirituele harde werker, herken je dat vast wel, dat je toch ergens voor wilt gaan? Ondanks de overtuigingen van familie, zoals die van mij: ‘ga nu maar voor zekerheid’. Tegen elk advies in en zonder dat het mij met de paplepel is ingegoten, zette ik toch mijn eigen onderneming op.

Faal angst, mislukking, schaamte, je slaat het allemaal op in je systeem, in je lichaam zelfs en je neurale route in je brein. Bewust worden van wanneer jij getriggerd raakt en je overleving modus in werking treed kan je helpen rust te vinden in dat innerlijk conflict. Voor loslaten = bereidheid nodig. Om je reis naar je droomleven vanuit rust en kracht te vervolgen geef ik je in deze video de tip waardoor je meer gaat genieten.

Veel liefde, geluk en wijsheid, Jacqueline Alexandra

https://youtu.be/yjqPiwazYsw
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom op Deregieovermijnhart.nl! Ik ben Jaqueline en ik kan je helpen je overlevingsmodus los te laten, zodat je gaat zien wat echt belangrijk is, zodat jij het leven kan creëren wat je wil. Op mijn blog lees je er alles over!


Create your happy future

In 6 stappen van dromen naar doen

De regie over mijn hart - MunayQi - Blogs om jou te inspireren,