De regie over mijn hart - MunayQi - Blogs om jou te inspireren,

Die toverstaf is een illusie

Het gaat er  niet zozeer om wat je doet,

het gaat er meer om wie je wordt.

Ik zeg altijd: ‘droom, doe, leef’.

Je kan wel druk doende zijn met veelal automatische gewoontes, die dag in, dag uit hetzelfde zijn omdat je niet nadenkt waarom je iets nog doet. Of enkel bezig zijn met het hoogst noodzakelijke want anders wordt je moe. Maar dit geeft niet de voldoening en vooruitgang je zoekt verwacht ik.

Je besteed nu nog weinig aandacht aan mogelijk succes of een beter leven. Want negativiteit staat waarschijnlijk op de voorgrond. En beperkende overtuigingen zoals; ‘eerst moet er voldoende geld op mijn rekening staan, voordat ik investeer in mij zelf of ‘Eerst moet hij dit doen of zo zijn, voordat ik me gewaardeerd voel’, staat een transformatie in de weg.  Je hebt het idee je afgescheiden bent van een bron. Liefde, succes en geluk zoek je vooral buiten jezelf. Je bent vergeten dat veel al zich in jou bevind. Maar het gaat juist echt om jouw energetische Zijn!

Om meer in een gevoel van onvoorwaardelijke liefde te komen is het nodig de identificatie met het ego los te laten.

www.MunayQi.nl

Voordat je in het stadium van Doen gaat knallen, geef je eerst aandacht aan je staat van zijn. Dit doe je door los te laten wat je niet bent. Je ware identiteit wordt dan zichtbaar.

Manifesteren van een droomleven volgens jouw ware potentieel gaat je lukken als je jouw Zijn op 1 lijn krijgt met wat je wil.

  1. Eerst dus terug naar je essentie.
  2. Kom in verbinding met je verlangen.
  3. Manifesteer vanuit je ziel. Ken je zielsmissie.

Leer jezelf kennen

Je ziel bevind zich niet in tijd. Die weet alles al. Alles is al beschikbaar. Het is dus de kunst belemmerende overtuigingen die jou in je groei tegenhouden en ziek maken zelfs, te herkennen en los te laten. Wanneer je jezelf beter leert kennen, zal het Helder zeker weten steeds duidelijker voelbaar zijn.

Maar de meeste van ons zijn teveel bezig met die weerstand. Met negatieve gevoelens die jij niet wilt. Je focust dan teveel op je innerlijk verbod, onvermogen of onwil en dit bepaalt de mate van vasthouden.

Of je bent altijd met de ander bezig of je uiterlijke omstandigheden. Maar het interessante is juist, dat een persoon voor je ogen kan veranderen. Zelfs die complexe relatie met je ex of je moeder, die altijd zo vervelend deed, kan jij anders gaan bekijken of makkelijker afstand van nemen, als jij je overtuigingen en gevoelens over die persoon los laat. Hiervoor moet je wel bereid zijn dat jij je gedachten en gevoelens los laat. Aan jezelf werken, daar is moed voor nodig.

Het niet willen helpt niet.

Dus zeg NIET dat je eerst gezond moet zijn, voordat je dan pas gelukkig kan zijn. Of wensen dat je baas of je vriend eerst normaal doet, voordat jij je pas gewaardeerd voelt. En eerst genoeg geld verdienen, voordat je investeert in jezelf gaat je geen veiliger en zekerder gevoel geven waarschijnlijk. Wanneer je blijft vasthouden aan schijn zekerheid of de focus leggen op hetgeen je niet wilt, vestigt de energie ook op dat exacte punt–> hetgeen je niet wilde. Bepaal dus minstens een ding wat jij heel graag anders wilt en stel al je aandacht daar op in.

Al krijg jij het voor mekaar dat een persoon luistert en anders gaat doen door hetgeen je gezegd heb. Het kost zoveel energie. Het kost energie dat je een ander wilt laten gedragen zoals jij dit wil. Gevolg onrust, stress, spanning etc.

Sommige dingen kan je veranderen, maar controle over een ander is een illusie. Dit voorkomt moeiteloos manifesteren.

Vasthouden =

1: niet willen.

2: denken dat ‘niet willen’ helpt in de verandering.

3: denken dat eerst de situatie anders moet zijn voor dat jij gelukkig bent.

Ook angst voor schaarste of de illusie van af gescheidenheid veroorzaakt pijn en triggert je ego. Je ego houd je gevangen in de wereld van dualiteit en binnen je comfortzone.  Maar buiten je comfortzone liggen de mogelijkheiden. Het ego denkt dat het anders willen helpt. Hij vecht met wat je niet wilt.

Waarom wil je iets anders?

Welke redenen heb jij om het uberhaubt anders te willen?

Reden 1 kan zijn dat jij positievere gevoelens wilt in plaats van die oncomfortabele gevoelens. Het vechten en stressen met die oncomfortabele gevoelens vermijden in je leven, = dus teken dat oncomfortabele gevoelens helemaal niet weg zijn.  Je bent die oncomfortabele gevoelens niet.

Loslaten: nare gevoelens triggeren het gevecht in ons. Je wil onderdrukken. Je wil er van af. Werkt niet.

Stap 1:

geef ruimte aan wat is. Open je bewustzijn voor hetgeen zich afspeelt in je lijf en hoofd.  Geef toestemming aan de gevoelens dat ze er mogen zijn.

Stap 2:

je copings mechanisme = je reactie erop; laat ook dit er zijn.  Kijk ernaar als observer zo neutraal mogelijk.  (zowel 1. gevoelens en zowel 2. het gevecht ermee/mate dat je anders wil laat je los)

Stap 3:

Bewustwording dat je gedachten en gevoelens niet bent. Doordat je het niet Bent, kan je het loslaten. Wordt waarnemer hiervan.

Stap 4:

Laat los met behulp van de 3 vragen: Kan je het loslaten? Wil je het loslaten? (of ben je gehecht, of ontleen je identificatie hieraan)  Wanneer laat je het los?    (Zou je ziel in  staat zijn het los te laten? Antwoord altijd Ja. Loslaten is comfort zone verruimen.  Je wordt meer 1 met je ziel, met je innerlijke krijgergodin kracht.

Je kunt dus alles loslaten om dat je het niet bent. (je bent niet je bosheid, je bent niet je onzekerheid) Je bent wel: bewustzijn en een grenzeloze potentie! Grenzeloos Creeren.

Dus als je je hart volgt,  communiceert met je innerlijke gids en luistert naar je hogere zelf dan kom je in de flow van inspiratie en energie om van dromen naar doen te gaan.  Conclusie is dus dat je wel de controle hebt je eigen energie goed af te stemmen en daarmee succes kan creëren.

Hoe jij je voelt en hoe jij denkt creërt jouw realiteit.

Door deze staat van zijn, en je buitenwereld door innerlijk werk in balans te krijgen, trek je succesvolle zaak, gezondheid en de liefde van je leven aan.

Want alles is energie. Gelijk trillende frequenties trekken elkaar aan. Resonantie. Wij zijn kleine magneetjes. We trekken aan wat we zijn. En we stoten af wat we niet zijn.

Word een match met je dromen. Door groots te denken. Groter dan je huidige omstandigheden.

Ja makkelijk gezegd denk je wellicht. En ja ik ben me wel degelijk bewust van het feit er niet een toverstaf is die al die tekorten en illusies die schuil gaan onder de idnetificatie met het ego weg tovert.  Je mag echt aan de slag met je criticus en je innerlijk kind die zo af ent oe het stuur overneemt. Wat geloof jij? Kan ij wat niet goed voor jou is loslaten?

Nogmaals laat losw ie je niet bent

Je hebt een keuze. Om greep te krijgen op je lotschepping heb ik leuke kort en krachtige videotrainingen gemaakt om je te insspireren voor no brainer prijzen van 1, 35 en 47 euro om je een duwtje in de rug te geven om als een krijgergodin zonder excuses in actie te komen en de create-methode in de basis eigen te maken.  Omdat ik il dat je ermee gaat oefenen.

Wonderen bestaan maar niet binnen 1 dag

Veel liefde, wijsheid en geluk, Jacqueline Brandes

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom op Deregieovermijnhart.nl! Ik ben Jaqueline en ik kan je helpen je overlevingsmodus los te laten, zodat je gaat zien wat echt belangrijk is, zodat jij het leven kan creëren wat je wil. Op mijn blog lees je er alles over!


Create your happy future

In 6 stappen van dromen naar doen

De regie over mijn hart - MunayQi - Blogs om jou te inspireren,