De regie over mijn hart - MunayQi - Blogs om jou te inspireren,
zingeving

3 tips om echte liefde, geluk en overvloed aan te trekken

Tips naar liefde, geluk en overvloed

Zingeving is de achterliggende reden waarom jij uit je bed komt. Het is een behoefte die we allemaal wel kennen als ‘doen wat je het allerliefste doet’. Maar door een moeilijke tijd of na een slechte relatie kan je de vreugde en liefde je normaal uitstraalde kwijt zijn. Om jou te helpen schrijf ik over de 3 tips om echte liefde, geluk en overvloed aan te trekken.

Ik gun je juist dat je helemaal jezelf kunt zijn. Zonder je schuldig te voelen, zonder dat een narcist je klein houdt. Maar ik begrijp je als je zegt dat je dacht dat het de liefde van je leven was.

 

De liefde van je leven

Luister podcast #49 voor handvatten om oprechte liefde en vrijheid aan te trekken zodat jij eindelijk kunt leven in overvloed en anderen kunt inspireren vanuit je authentieke Zelf. Daarvoor is Zingeving nodig volgens jouw eigen krachtige bron van alles.

Zingeving is de achterliggende reden waarom jij uit je bed komt.

Pijn van leegte verbloemt

Het masker van een narcist kan jarenlang de buitenwereld voor de gek houden. Het is een masker van een ideaalbeeld, van een charismatische man of hulpbehoevende vrouw die de energie van een ander nodig heeft om zich staande te houden. Het is een overlevingsmodus om de pijn van leegte te verbloemen.  Maar continue in een overlevings stand kan niemand verblijven.

Om je alvast verder te helpen heb ik 6 KrachtGidsen geschreven om stressbestendiger in je kracht komen te staan om succesvol lichter te leven. Bestel ze nu van €27,50 voor €7,00 hier! En ontvang ze direct.

de 6 krachtgidsen
De 6 krachtGidsen

Loskomen van narcisme

Zoals ik zelf onder de lijve heb ondervonden barstte het geweld los binnenshuis. Hoe kan je hier nu van loskomen? Eerst is het belangrijk te beseffen waarom je je in eerste instantie aangetrokken voelde tot deze persoon.

Meestal heeft het te maken met eigenwaarde en zelfvertrouwen die jij op dat moment miste. De verbinding waar je zo naar verlangt zocht je toen of nu nog buiten jezelf. Zie het voor je alsof jouw luchtballon vol met KrijgerGodin power kwaliteiten onbewust leeg is gelopen. Je bent je even niet meer bewust van de ultieme bron in jou. Jij ervaarde ook een soort van leegte.

Luchtballon zonder positiviteit sta je vast aan de grond

Hoe je los kan komen uit een giftige relatie beluister je op podcast Create your happy future #50

3 tips om echte liefde, geluk en overvloed aan te trekken

Om je te leren echte liefde, geluk en overvloed aan te trekken moet je weten dat het oplossen met een opvulling van materialisme of liefdesrelatie waarin je niet jouw authentieke zelf mag zijn, niet gaat werken.

  1. Meditatie kan behulpzaam zijn om meer met je hogere Zelf in verbinding te komen.
  2. Je staat dan stil om vervelende gevoelens er gewoon even te laten zijn. Accepteer wat is.
  3. En geloof niet alles wat je jezelf influistert of ingefluisterd bent door een narcist.

Jij bent puur potentieel, een krachtige bron,

die een mooi leven kan creëren vol zingeving.

Zingeving volgens jouw eigen krachtige bron van alles

Uit een onderzoek aan de universiteit van Arizona (Kinnier et al., 2003) onder gerespecteerde beroemdheden is gebleken dat onder zingeving wordt verstaan:

  • Genieten van het leven in het Nu;
  • Anderen liefhebben, helpen en dienstbaar zijn;
  • God dienen of zich voorbereiden op een leven na de dood;
  • Bijdragen aan een betere wereld;
  • Persoonlijke ontwikkeling en streven naar  een hoger niveau van zijn.

Voor je persoonlijke ontwikkeling en het aantrekken van oprechte liefde, geluk en overvloed is het van belang om na te gaan wat jou nu echt gelukkig maakt en of je qua werk, relatie of privéleven in de juiste flow zit. In een luchtballon die wel vliegt.

Voldoening wordt gevonden in intieme relaties, in familiekring, goede vriendschappen, werk, studie, creativiteit, natuur, spiritualiteit, ontspanning, uiterlijk, geld en bezit. Als hierin dan ook nog de vier dimensies van het menselijk bestaan zijn vertegenwoordigd, dan optimaliseer je jouw gevoel van welzijn.

welzijn
Welzijn

4 dimensies optimaliseren jouw welzijn

Fysische niveau

Het fysische niveau betreft een aantrekkelijk voorkomen, onderdak, genieten van seks en sporten.

Psychische niveau

Op het psychische niveau zijn een rijk innerlijk leven en vrijheid te bereiken via zelfkennis en is zelfactualisatie een bron van voldoening.

Sociaal niveau

Op sociaal niveau kunnen aanzien, erkenning en succes het leven zin geven.

Transcendent niveau

En op een transcendent niveau gaat het om jouw waarheid en wijsheid vinden, vaker in spiritualiteit dan in religie. Daarom is het nuttig om je kernwaarden en je zielsmissie te kennen. Als je dagelijkse taken uitvoert die van betekenis zijn en als het spannend en interessant blijft volgens jouw waarden, dan is dit natuurlijk leidend voor de arbeidsvreugde en plezier.

Rancune gaat vastzitten in je cellen

Maar als iets ‘een moeten’ wordt, dan kan zelfs een passie gif worden. Slaat de verveling toe, heb je te weinig energie of voel je rancune en wrok, dan gaan deze negatieve gevoelens om je cellen heen en in je bloed zitten.

Misschien zijn het bepaalde omstandigheden waar je niet blij mee bent, maar als jij het gif drinkt dan ga jíj dood, niet de ander of de gebeurtenis bij wijze van spreken.

Als jij het gif drinkt, ga jij dood!

Niet die ander waar je wrok tegen hebt.

Als je dus de zin in het leven mist, dan raak je uit je kracht. Je staat niet meer stevig met twee benen op de grond. Je bent slecht geaard door iets niet kunnen loslaten, verwerken of accepteren.

Dit niet gegrond zijn heeft invloed op je gestel. Je zit veel meer in je hoofd. Je sluit je energetisch niet goed af en pikt daardoor energie van anderen op wat je erg moe kan maken. Als je niet in het hier en nu aanwezig bent, kan dit hoofd-, nek- en schouderpijn tot gevolg hebben.

Observeer je gedachten van vandaag

Ziekte is een directe afspiegeling van je psychische toestand. Een oud Indiaas gezegde luidt: ‘Als je wil weten wat voor gedachten je gisteren had, kijk dan vandaag naar je lichaam en als je wil weten hoe je lichaam morgen zal zijn, kijk dan naar je gedachten van vandaag.’

‘Als je wil weten wat voor gedachten je gisteren had, kijk dan vandaag naar je lichaam en als je wil weten hoe je lichaam morgen zal zijn, kijk dan naar je gedachten van vandaag.’

Observeer je gedachten
Observeer je gedachten

Het is wel duidelijk dat de geest een zeer diepgaande invloed heeft op het lichaam. Sigmund Freud, de grondlegger van de psychoanalyse, zegt dat door onbewuste driften je motivatie voor specifiek gedrag niet altijd bekend is. Maar heb jij een waardevol doel dat je wil nastreven, dan zal je wel bewust gemotiveerd zijn om te volharden. Ik geloof er dan ook in dat je heel veel kan veranderen met aandachtt

Een belangrijk principe vanuit de Ayurveda is dat je ziekte kan weren door contact te maken met je eigen bewustzijn en lichaam en door hier het evenwicht in te brengen.

Verbeter je mentale welbevinden

Wat is jouw innerlijke drijfveer? Sommige sleutels liggen in de leegte. Daar zijn meditatie en stilte tools voor. En het streven naar zingeving houdt je gezond. Je mentale welbevinden en je kwaliteit van leven kan je verbeteren door je levensstijl aan te passen naar zoals het volgens jouw natuur bedoeld is. In de Ayurveda noemen we dit jouw originele blauwdruk: prakriti.

Leef volgens je prakriti

Prakriti staat voor evenwichtig handelen en bewegen. Het is de kunst om mee te bewegen met wat het leven je brengt. De werkelijkheid die jij nu ervaart is afhankelijk van waar jij op af stemt.

Stem jij je enkel af op nare ingewikkelde relaties of op die rimpels waarvan er steeds meer zichtbaar worden? Vasthouden aan momenten die toch zullen veranderen zorgt juist voor pijn en ongemakken.

Je kan niet manifesteren en aantrekken wat je wil als je niet leert loslaten. Zingeving kleurt je wereldbeeld, je denken en doen. Wat is ervoor nodig om jouw leven happy ingericht te krijgen?

De CREATE-methode

Hierin kan je de CREATE-stappen weer volgen uit mijn methode.  Wil je hier meer over weten? Voor maar €7,00 heb ik 6 krachtgidsen geschreven over geluk, liefde en manifestatie wijsheid. Bestel hier de geheimen naar innerlijke rust en vrijheid.

Je ontvangt dan technieken om relaxt en stressbestendig te zijn, zodat je een gebalanceerd, succesvol lichter leven kan hebben.  Laat mij weten of je toegang wenst tot deze handvatten om de liefde van je leven te vinden en vrijheid aan te trekken zodat jij eindelijk kunt leven in overvloed en misschien wel andere inspireren vanuit jouw authentieke krachtige bron.

https://youtu.be/G9kKEEHOx94
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom op Deregieovermijnhart.nl! Ik ben Jaqueline en ik kan je helpen je overlevingsmodus los te laten, zodat je gaat zien wat echt belangrijk is, zodat jij het leven kan creëren wat je wil. Op mijn blog lees je er alles over!


Create your happy future

In 6 stappen van dromen naar doen

De regie over mijn hart - MunayQi - Blogs om jou te inspireren,