De regie over mijn hart - MunayQi - Blogs om jou te inspireren,
Burn-out

loskomen uit een mentale kooi

Ik gok dat jij een spirituele, zelfbewuste en ambitieuze high level, ondernemende persoonlijkheid bent die graag wilt loskomen uit een mentale kooi. Je verlangt naar vrijheid en een innerlijk succesgevoel. Je wil impact maken vanuit je hart en passie. En structureel overvloed aantrekken op alle vlakken in je leven. Am I right?

Maar op dit moment ligt er te veel op je bord. Dit volle bord kan te maken hebben met een relatiebreuk of met het verlies van een dierbare. Het kan zijn dat je pijn in je lijf ervaart en dat dat je tegenhoudt om te gaan sporten. Of er is tijd tekort om te doen wat je eigenlijk voor jezelf wil doen, omdat je de ander zo graag behulpzaam wil zijn.

Kortom, je hoofd is overvol.

Je hart voelt weerstand en angst om een next level stap te zetten. In deze blog vertel ik je aantal tips over hoe je zou kunnen loskomen uit een mentale kooi. Heb je eerst behoefte aan lichamelijke ontspanning, weet dan dat je terecht kan voor oosterse, holistische massage therapie zoals Ayurveda en Shiatsu die je helpt stress en pijn te transformeren. Afspraak en info klik hier

Succesvol voelen of vastzitten in een mentale kooi.

Voor de buitenwereld ben je succesvol. Toch voel je dit innerlijk niet zo, want je zit innerlijk al een tijdje vast.
Je ervaart onzekerheid, twijfel, onrust … Is dit het nu? Schuldgevoel omdat je weinig tijd voor je partner of kinderen hebt en niet de ouder of ondernemer bent die je zou willen zijn. Hierdoor ervaar je chronische stress en vermoeidheid. Je wil in je kracht staan. Veerkrachtig en vreugdevol zijn. En je wil ook vrijheid, passie en positieve energie voelen. Dan kan ik je geruststellen. Je bent op de juiste website en ik kan je mijn boek aanraden; ‘CREATE your happy future’ voor nieuwe inzichten en inspiratie om daadwerkelijk die stappen te zetten van dromen naar doen!

Leer vertrouwen en loslaten

Mijn naam is Jacqueline Alexandra Brandes en mijn persoonlijke missie is een inspirerend voorbeeld zijn voor andere Krijgers & Godinnen, om volgens hun ware potentieel te leven. Want er is zoveel mogelijk als je leert vertrouwen op jezelf en beperkende overtuigingen en emotionele bagage loslaat. Ik weet hoe het is als je mentaal en fysiek helemaal in de modder vastzit. Als je luchtballon niet meer vliegt. Of als je mentale kooi afgesloten lijkt.

Praten met een psycholoog had voor mij geen zin. Ik wist dat de verandering in de mindset die ik nastreefde, toch echt uit mezelf moest komen. Die kooi van de kolibrie moest open. Maar mijn rugzakje zat gewoon te vol met overtuigingen, vervelende gevoelens en angsten. Ik moest altijd sterk zijn van mezelf. En blijven vechten tegen de zogenaamde gemene buitenwereld. Alle stressballen alleen dragen was de normaalste zaak van de wereld. Zo was ik opgevoed … Inzicht in mijn vecht- en vluchtgedrag en het loslaten van de weerstand heeft uiteindelijk mijn leven terug gegeven.

Inzicht in mijn vecht- en vluchtgedrag en het loslaten van de weerstand heeft uiteindelijk mijn leven teruggegeven.

Vertrouwen op je intuïtie

Masculine energie

Mijn missie is krachtige, inspirerende vrouwelijke leiders neerzetten die vanuit hun hart leven. Op dit moment heerst er veel onderdrukking nog in de wereld. Een bepaalde hardheid, masculine energie en een weerstand tegen veranderingen. Ik ben zelf vanuit mijn overlevingsmodus heel bekend met de masculine energie, waarin ik bijna continue in de actie modus sta.
Deze lineaire mannelijke energie is te vergelijken met stappen zetten op steppingstones. Het is altijd mogelijk om een stap terug te doen als er toch iets herstelt moet worden of iemand gered.

Feminine energie

Vrouwelijke energie is net als een altijd vooruitgaande spiraal. Het is je aanpassen aan de ups-and-downs in je leven en vertrouwen op je intuïtie anders overleef je het niet. Je gaat mee met de flow van de spiraal, van het leven, van moment tot moment. Feminine energie betreft luisteren naar je intuïtie en je hart.

En voelen. Vooral voelen!

Zoeken naar geluk, daar word je niet gelukkig van. Dus om maar meteen met de deur in huis te vallen: enkel focussen op je droom, je einddoel helpt je niet om je beter te voelen. Je geeft dan aandacht aan wat er nog niet is. Het voelt als vastzitten in een mentale kooi. Je ziet allerlei moois bij anderen en je voelt niet dat jij al wel de eigenschappen (van de kolibrie) bezit. Eigenschappen zoals veerkracht, aanpassingsvermogen, moed, genieten in het Nu.

Ik zeg altijd: ‘Om te bouwen aan je imperium met de wijsheid van een Hogepriester(es) heb je eerst de kracht en uitstraling van een Krijgergodin nodig.’ Dit betreft de balans tussen the beauty en the beast. Evenwicht in yin en yang en tussen het mannelijke en vrouwelijke.

Want die ‘happy future’ bevindt zich niet in de toekomst, maar in het Nu en in jou.

 

Verslaafd aan lijden

Mijn doel van mijn boek (in 6 stappen van dromen naar doen, bestel hier) en MunayQi coachtrajecten is dan ook je kolibrie weer te laten vliegen op de flow van het leven. Oftewel, je helpen de ups-and-downs in het leven meer te relativeren. En daarnaast je zonder excuses in de actiemodus te zetten. Hiervoor heb ik Innerlijke krachtstrategieën beschreven, die leiden tot een diepgaande verandering en heling. Meer info Reset your Mind & Soul vind je hier.

Waarom zou deze methode wel werken, hoor ik je vragen. Als je je immuniteit verhoogt op spiritueel eenvoudige wijze, de tijd loslaat en een positieve intentie tot realiteit maakt, ontstaat er een transformatie in je staat van zijn. Eenvoudig maar niet makkelijk. Want het is nu eenmaal een gegeven dat ons oer brein stappen zet vanuit de overleving. Jij hebt problemen nodig om op te lossen.

Blijf niet vastzitten in een mentale kooi

Toch, als je bewust de keuze maakt in wat jij leuk vindt om te doen en bijbehorende thema’s kiest op te lossen, dan wordt de transformatiereis van Krijgergodin naar Hogepriester(es) met zakelijke- en persoonlijke rijkdom een stuk aangenamer. En zal je loskomen uit een mentale kooi.

Zelfs al is de mens verslaafd aan dagelijks lijden. En draaien we 95% onbewust een oude grammofoonplaat af in ons hoofd. Ik geloof dat je wel invloed kan uitoefenen op dit onbewuste. Onder andere door bewustwording en het loslaten van ballast die jou niet dient.

Belemmerende patronen loslaten

Hiervoor heb ik een bonus met online zeven korte en krachtige implementatie video’s gecreëerd om met de basis van de MunayQi CREATE-methode alvast patronen te doorbreken en programma’s te herschrijven. Schrijf je in via de link https://munayqi.nl/krijgergodin-challenge-naar-geluk-en-energie-verandert-je-leven/.

Gezondheid, vrijheid en geluk volgens jouw voorwaarden zijn dichterbij dan je denkt. Na een gewelddadige, narcistische relatie, heb ik veel los moeten laten en mind fucks mogen transformeren om in mijn innerlijke kracht te komen, zodat ik de regie over mijn leven kon voeren. Vele jaren heb ik er alleen voor gestaan, samen met mijn twee dochters. Het is een rouwperiode geweest met burn-out en oververmoeidheid. Wil je wat tips in opladen check hier.
Nadat ik zelf het MunayQi Transformatietraject heb doorlopen, heb ik mijn identiteit en visie helder.

MunayQi betekent; ‘word je beste Jij’

En nu ben ik er om jou te helpen … daar waar het de meeste impact heeft. Jouw innerlijke Energie!
Want uiteindelijk wil jij net als ik
• helderheid en moed;
• innerlijke rust;
• energie en vrolijkheid.

En … ‘je beste Jij zijn in liefde.’
Dit is de betekenis van MunayQi.
Iedereen heeft andere dromen en doelen. Maar in de kern willen we hetzelfde.

Jij verdient loskomen uit een mentale kooi

Jij verdient het om je gelukkig te voelen en te doen waar je goed in bent.
Heb jij het gevoel dat je aan het overleven bent? Dan is het tijd jij mag loskomen uit een mentale kooi.
Weet je wél wat je wil, maar lukt het je maar niet om jouw leven de gewenste vorm te geven?
Heb je het gevoel dat je vastzit en kom je er niet uit?

MunayQi innerlijke reis

Met de MunayQi tools ben je aan een innerlijke reis begonnen en stap voor stap kom je dichter bij het leven waar je naar verlangt. Jouw kolibrie vliegt weer op de flow van het leven. Mede daardoor kom je zonder excuses in de actiemodus. Hiervoor gun ik iedereen het bewustzijn, dat datgene waar jij je aandacht op richt, kan ontstaan. Dat blijkt wel uit diverse onderzoeken in de quantumfysica, waarin gezegd wordt dat alles een energetische samenstelling heeft. Dus ook liefde, vitaliteit, vrijheid en overvloed hebben elk een eigen frequentie.

Hart en brein communicatie wetenschappelijk vast gesteld.

Het HeartMath Instituut heeft wetenschappelijk vastgesteld dat het hart een soort brein is met meer dan 40.000 neuronen. Het geeft het hart de zelfstandige mogelijkheid om informatie en gevoel te verwerken en te onthouden. Het hart blijkt een bron van wijsheid, spirituele inzichten, gedachten en emoties. Via het zenuwstelsel zendt het hart vaker informatie naar het brein, dan andersom. Hart en hersenen communiceren met elkaar. En of dat een harmonieuze of chaotische communicatie is heeft een grote invloed op hoe je je voelt.

Om stress te transformeren moet je toegang krijgen tot de intelligentie van het hartritme.

Emotioneel welzijn en geluk

Je welzijn en je geluksgevoel zijn gebaat bij een regelmatig sterk variërend hartslagbeeld. Met hartcoherentie wordt de mate van regelmaat in hartslagvariatie bedoeld en het bewust ervaren van een hoge trilling gestemdheid brengt innerlijke rust tot stand. En helpt je loskomen uit een mentale kooi. Het hart reageert op emotionele veranderingen. In de grafiek zie je het effect op blije emoties zoals erkenning en waardering. Tijdens boosheid en irritatie ontstaat een niet coherent hartritmepatroon.

Met de stappen uit mijn CREATE-methode ga je ervoor zorgen dat je hart en brein ‘in alignement’ komen. Met tot gevolg een positieve gedragsverandering door een betere verbinding met je intuïtie en Hogere Zelf. Als je hart coherent is met je brein dan voel je diep vanbinnen wanneer iets een verkeerde keuze is. Wanneer je het hart dus beïnvloedt met de juiste stress transformatie, een gerichte intentie en bijpassende positieve emotie, dan produceert het hart een elektromagnetisch veld. Vanuit hier vindt de magie plaats naar diepgaande verandering en heling.

Wet van aantrekking

Wees je er dus bewust van wat jij uitzendt via je gedachten en wat je aantrekt vanuit je hart, want het Quantum veld luistert naar jouw energie. En het is allemaal wetenschappelijk bewezen! Geef je lichaam een voorproefje van jouw gewenste toekomst door te werken aan je blueprint, voordat het gemanifesteerd is.

Jij verdient het om aandacht te geven aan je nieuwe Jij.

Want deze persoonlijkheid creëert jouw nieuwe werkelijkheid!

Zou het niet prachtig zijn als we als een MunayQi-community van Hogepriesteressen en -priesters to be de wereld al een beetje mooier kunnen maken tijdens deze innerlijke reis? Voelbaar transformeren met behulp van de kolibrie eigenschappen? En volgens de kernwaarden liefde, energie, verbinding en spiritualiteit impact maken in ons eigen leven en in dat van anderen?

Ja? Wil je dat? Meld je dan aan voor de besloten faceboek groep resetyourmindsoul. En deel jouw transformatie en manifestaties met gelijkgestemden.

Ben je geïnspireerd door dit blog, boek of podcast -Create your happy future-, connect met mij en laat van je horen. :)

Ps:
Vergeet je ook niet te registreren voor de gratis videotraining:

https://munayqi.nl/krijgergodin-challenge-naar-geluk-en-energie-verandert-je-leven/.

Veel liefde, wijsheid en geluk,
Jacqueline Alexandra

https://youtu.be/ORjX6ULmrGw
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom op Deregieovermijnhart.nl! Ik ben Jaqueline en ik kan je helpen je overlevingsmodus los te laten, zodat je gaat zien wat echt belangrijk is, zodat jij het leven kan creëren wat je wil. Op mijn blog lees je er alles over!


Create your happy future

In 6 stappen van dromen naar doen

De regie over mijn hart - MunayQi - Blogs om jou te inspireren,