Upliftende energie door engelenportaal

Hoi, ik kom vandaag weer even bij je inchecken. Want meestal begin van het jaar, of begin van een studie of challenge had je je iets voorgenomen. Maar door een onbewuste weerstand, stop je er weer mee, verval je in oud patroon of je gaat weer verder op de automatische piloot. Dat is zonde. Wellicht ben je je nu weer bewust van die doorbraak die je toch wel graag wilt. Of die zichtbare vooruitgang. Want blijven hangen in die lage energie frequentie is ook niet wat je wilt.

Nou dat is mooi. Je krijgt nu de kans op verandering. Het is namelijk een spirituele dag waarin je de kosmische energie heel goed voelt, omdat de sluier tussen de kosmos en ons mensen op aarde dunner is. Je kan dan beter boodschappen doorkrijgen, meer compassie voor jezelf ervaren en een grotere aantrekking of helaas juist minder verbondenheid naar je lief voelen.

Upliftende energie door engelenportaal

De hoge energiefrequentie, die tijdens deze engelenpoort voelbaar is op aarde, brengt je situaties die je een andere richting op kunnen sturen. Ja onrustig kan je je voelen, want de ander wending je leven krijgt kan spannend zijn natuurlijk.

Toch gaat het allemaal beter stromen. Je kan een upliftende energie voelen door dit engelenportaal. Je voelt de passie en vuur in je hart. Je wordt je beter bewust van je kolibrie kwaliteiten. Jij hebt alles al, Jij bent alles al. Jij bent de bron. Dat besef maakt jou een magneet en de creator van je leven.

Dubbele getallen

De engelenpoort die vandaag 4-4 is geopend, geeft je misschien wel voelbaar die upliftende energie. Ondanks vermoeidheid, mijn maanstonden en de dagelijkse dingen die moeten, voel ik me blij en energiek. Ik luister naar de radio en ik hoor een boodschap in een liedje, als of het een antwoord is op de gedachte die ik net had.

Ook opvallend zijn dubbele getallen de laatste tijd. Grappig genoeg is het tijdstip gisteravond 23:23 een bericht dat zegt, dat gidsen of andere verlichte wezens bij mij zijn. Terwijl ik ijverig werk aan mijn manifestaties, geeft de 2 en de 3 trillingen van vreugde, optimisme en groei. Precies zoals ik me voel.

Vraag om een teken

Ik las ook over een wit veertje dat de engelen jou als een teken kunnen geven dat je op de goede weg zit. Ik heb dan ook vanaf nu om dit teken gevraagd. Leuk om uit te testen. Doe je mee? Want het is fijn als je het gevoel hebt je begeleid wordt, zeker tijdens onverwachte gebeurtenissen en intense bewustzijnsveranderingen, zoals nu en tijdens aankomende volle maan.

Dit is het moment om je niet meer tegen te laten houden door angst of spijt. Soms zal je wellicht denken; ‘had ik dat maar nooit gedaan’ of je hebt spijt van een weg je in bent geslagen. Maar door jezelf te veroordelen of hard voor jezelf te zijn, snijd je jezelf af van de bron. Veroordeel vroege ervaringen dus niet.

Het gaat zoals het moet gaan. Perfectie bestaat niet.

Omdenken

Waardering voor jezelf is het belangrijkste onderwerp om te manifesteren zonder weerstand. Laat oordelen dus los. En blijf de stapjes die je wel hebt durven zetten, herhalen. Het doel is niet in 1 dag behaalt. Wonderen bestaan, maar niet binnen 1 dag zeg ik altijd.

“Wonderen bestaan, maar niet binnen 1 dag”

Kom dus gegrond met twee benen letterlijk op de grond staan. Wees reel. Denk je gedachten om. Wanneer het angstige ego spreekt, zeg dan: ‘ik heb vertrouwen, ik ben goed genoeg. ik inspireer wel mensen. ik ben zichtbaar, ik mag de tijd nemen, falen is oke’.. et cetera.

Afstemmen op de Bron

Zeg dankjewel tegen je bodyguard voor zijn bescherming mechanisme en kies je eigen weg. Verlaat je comfort zone. Als je nog niet heel helder hebt waar je naar toe wilt werken, ook dat is oké. Je afstemmen op de bron is een eerste stap.

Ik laat je niet in de steek. Dus aankomende witte donderdag kan je stilletjes blij zijn, zoals de christelijke discipelen van jezus ook waren op deze dag. Want ik heb een cursus ‘Afstemmen op de Bron’ gemaakt, om 10 dagen een uitdaging aan te gaan, om een leven te creëren volgens jouw voorwaarden.

Als je dat interessant vindt doe mee. Tijdens Pasen 4-4-2023 geldt het tarief van 43,- nog. Pasen staat trouwens voor lente, nieuw leven en wederopstanding. En je merkt dit ook letterlijk vind ik doordat alles weer in bloei staat. Mensen komen meer buiten en zijn vrolijker. Ik in ieder geval ik wel.

Fundament van jouw imperium

Fundamenten zoals moed, energie, vertrouwen, zelfliefde en ook geloof zijn nodig! Jij bent de creator en misschien is er ook wel geloof in bepaalde wegwijzers nodig, zodat het leven of het zakelijk en privé imperium jij aan bouwt, daadwerkelijk stevig staat.

De MunayQi loslaat en oplaad therapieën zijn de juiste bouwstenen. De basis van mijn 6 stappen heb ik beschreven in een leuk lees- en opdrachten magazine, namelijk de Create KrachtGids. Deze is nu voor 14,95 verkrijgbaar. Bestel hier.

Op de voorpagina staat de KrijgerGodin, die je bent als je moedig en in je kracht de regie herpakt in je leven. Met behulp van mijn create methode beoefen je de stappen die leiden naar een reset in mind & soul. Het eindresultaat, zie je terug op de achterkant van het magazine; namelijk de hogepriester(es), die weet waar haar verlangens en focus aan moeten voldoen. Deze staan namelijk op haar perkament rol als de vaststaande eis beschreven.  Standvastig luid en duidelijk. Je wilt namelijk dat jouw boodschap naar het universum heel helder is, zodat er niet aan te tornen valt.

Heb jij je boodschap voor het universum helder?

Niet-onderhandelbare verlangens

Een leuke opdracht is dan ook een lijst te maken van ervaringen die jij wilt beleven of terugzien in je realiteit en de bijbehorende gevoelens. Wees heel specifiek. Veroordeel je lijst met ‘niet-onderhandelbare verlangens’ niet. Wees gewoon helder.  Jouw energie stroomt waar je intentie naar toe gaat.

Deze niet onderhandelbare verlangens voel jij passie voor. Dit zijn bijvoorbeeld de kwaliteiten je ware liefde moet hebben, zoals:

  • respect,
  • luisterend oor,
  • sportief,
  • begripvol en
  • zorgzaam.

In je nieuwe baan wil je

  • creatief kunnen zijn,
  • kunnen lachen met vrolijke collega’s, en
  • waardering van je baas ontvangen.

Het gaat dus niet zozeer om een hoeveelheid geld. Maar de immateriële factoren die een mens gelukkig maken.

In lijn met het universum

De lijst met onhandelbare items, zal je helpen makkelijker beslissingen te nemen, wanneer iets of iemand op je pad komt. Tijdens het manifesteren zullen je verlangens en wegwijzers ook meer in lijn zijn, met wat het universum voor jou in petto heeft.

Deze lijst is jouw interne kompas.  Elke keer je weer iets nieuws manifesteert in je leven, houd de lijst je op koers. Het helpt je keuzes te maken en te sturen tijdens ups-and-downs . Vertrouw op de weg het universum je toont.

Wil jij ook profiteren van deze hoge energie frequentie?

In podcast #93 van CREATE your happy future deel ik met je; hoe je jouw boodschap naar het universum heel helder neer zet, zodat er niet aan te tornen valt. Beluister hem hier.

Zeker vandaag tijdens dit aanwezige energetische portaal kan het zijn je meer informatie ontvangt. Zoals triggers, ongewone of fijne gesprekken, dubbele getallen of andere tekens. Het blijkt zo te zijn, dat het nu gaat om de emotionele en mentale balans te behouden en te vinden in je relatie, je geldstroom en op het werk bijvoorbeeld.

Ik sta in ieder geval open voor de invloed het kan hebben op mijn liefdesleven, op rust en nieuwe samenwerkingen.

Sta jij hier ook voor over, maar kan je wel wat ondersteuning gebruiken? Ik ben er voor je en een gratis kennismaking is zo in de agenda gezet als je mee wilt doen aan het reset your mind & soul traject.

Vandaag is de dag je jouw onzekerheden aan de kant zet en ervoor kiest om jouw intuïtie nu eens wel te volgen.

Veel liefde, wijsheid en geluk

Jacqueline Brandes

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *