De kracht van woorden

In podcast #91 ging het over de multi dimensionale werkelijkheid, waarin je vanuit een juiste frequentie een gelijke trilling kan manifesteren. Dit kan plaatsvinden als je je goed voelt.  Hiervoor helpt het als je kan zakken in je natuurlijke staat van Zijn, onder andere met de kracht van woorden.

Jouw emotionele, mentale, fysieke en spirituele systeem kan opengaan of expanderen in meerdere werkelijkheden of in een ander bewustzijn. Het bewustzijn van het Nu. Joe Dispenza werkt ook zo in zijn meditaties.

Hij stimuleert je; om grenzen tussen jou en wat zogenaamd zich buiten jou bevindt te laten vervagen. Letterlijk stil te staan. Een innerlijke tijdsbeleving door aandacht, rust en concentratie. Muziek en de klank van klankschalen kan je helpen makkelijker in je lijf te zakken. Zoals mijn leraar het noemt: thuiskomen in jezelf.

Zoals mijn leraar het noemt: thuiskomen in jezelf.

Chronos loslaten

Vanuit hier is het makkelijker te luisteren naar je hogere Zelf. En je hart te volgen. Want elke stap in dit leven doe je voor jezelf.  Het is daarom fijn als je de kloktijd oftewel chronos even kan loslaten. Want dit leven volgens chronos dwingt je zo om alles op mechanische automatische wijze te doen. Je loopt je ziel letterlijk voorbij.

Wat betreft manifesteren is het interessant om stil te staan bij het feit: alles wat je je maar kan bedenken, kan realiteit worden. You are the creator of your happy future.  Daarvoor wil je weten wat jij nu echt belangrijk vind in je leven. Daar kom je achter als je meer volgens je innerlijke tijd in stilte als het ware je innerlijke waarden hoort tikken.

Alles wat je je maar kan bedenken, kan realiteit worden.

You are the creator of your happy future.

Integreer Kairos in je leven

Zoals ik in eerdere podcasts vertelde is dualiteit nodig om in het -mens erger je niet- spel op aarde te weten waar we naar toe willen of naar verlangen. Je weet pas wat liefde is, als je het tegenovergestelde ook kent.  Je kan pas verlangen naar overvloed, als je tekort hebt ervaren.

Je kan pas verlangen naar overvloed, als je tekort hebt ervaren.

Daarnaast is het dus zo dat ideeën spontaan tot je komen als je tot rust komt. Altijd maar aanstaan kost je brein veel energie, waardoor je niet helder kunt manifesteren.  Tijd dus om kairos in plaats van chronos te integreren in ons dagelijkse manier van leven. Dit verhoogt je frequentie.

De kracht van woorden

Tijdens jouw manifestatie proces kan je ook  gewenste woorden aan de positieve kant van de dualiteit zoals liefde, geld of overvloed inzetten om je frequentie te verhogen. Daarvoor is het eerst noodzakelijk:

  1. Je ballast opgeruimd te hebben, zodat er meer ontspanning kan komen in het lijf en in je mind.
  2. Stap twee is weten wat je wilt en daarop gaan focussen.

Welk verlangen is nu een prioriteit voor jou?  Bijvoorbeeld geld is hard nodig. Kan jij dan een herinnering terughalen, waarin je vol zelfvertrouwen was met een dikke gevulde portemonee in je hand of die keer dat je een gelukkig gevoel ervaarde toen je veel geld ontving? Heb je de lotto weleens gewonnen? Welke herinnering is geassocieerd met positieve gevoelens omtrent geld?

Switch in je energie

Je wilt dus een moment wat een switch in je energie veroorzaakte. Ga voor dat woord die daar mee geassocieerd is. Bijvoorbeeld kreeg jij van je lieve oma altijd geld als je op bezoek kwam, dan is Oma het woord dat je kunt gebruiken voor meer overvloed en aantrekken van geld.

Ware liefde aantrekken

Als we het over de ware liefde aantrekken hebben, dan kun je letterlijk het woord Liefde gebruiken. Maar misschien heb jij wel een troetelnaam voor iemand gebruikt waar je veel van hield of gaf iemand jou een liefdevolle koosnaam.

Een gedachte en een gevoel waar jij je dus geliefd door voelde. Je zegt dan letterlijk hardop het woord Liefde, het koosnaampje en bijvoorbeeld een switch zin door woorden te combineren en als affirmatie te herhalen.

Het is de bedoeling dat jouw onderbewuste het woord associeert met je verlangen. Dus verlang je naar zelfvertrouwen en meer succes? En deze ervaring herken je nog van vroeger toen je moeder altijd koekjes bakte om te vieren je weer een goed cijfer had behaald op school of zakelijk succes bereikte. Dan zet je dit in.

Mantra’s

Schrijf woorden met pen zodat je het beter onthoud en je ook direct het stress niveau verlaagt. Je kan het op sticky notes zetten en zichtbaar ophangen in je badkamer of keuken.

Woorden zoals;

  • Samenzijn of together creëert verbinding.
  • Clear schoont negatieve gedachte en emoties op.
  • Glow kan staan voor gezondheid.

Ontwikkel een eigen woord dat manifestatie kracht bevat.

Die je dan kan gebruiken als mantra tijdens meditatie. Als het woord jou maar een goed gevoel geeft en een link legt met je verlangen. Als je de woorden herhaalt als een affirmatie en het brengt je een glimlach dan is het goed.

Naast dat herhaaldelijk opschrijven of opzeggen het in je onderbewuste doet zakken, helpt een toegevoegde visualisatie het beeldend te krijgen en je happy future voor je te gaan zien.

Inner power

Je zet hiervoor jouw innerlijke kracht in.   Jouw inner power is jouw licht dat mag stralen, jouw kolibrie die mag vliegen.  Kan je in contact komen met dit bewustzijn dan wordt manifesteren veel makkelijker.  Je volgt dan geheid je zielsmissie of het pad wat op dat moment het beste bij je past.

Om iets aan te trekken wat je werkelijk wilt, dan moet je opschonen wat je niet wilt. Ik kan je dit niet vaak genoeg vertellen. Stap 1 is puinruimen. Bewust kan je last hebben van iets uit je verleden, of je hebt angsten in de toekomst.

Maar ook onbewust kan een last uit vorige levens of zelfs volgende levens, mits je gelooft dat tijd niet perse lineair is volgens de chronos tijd, je in de weg zitten en dus invloed hebben op jouw Nu. Vandaar ik die multi dimensionale werkelijkheid heb aangestipt.

Groei

Je leert lessen, je werkt aan de opschoning van je systeem en zo groei je naar een hoger bewustzijnsniveau. Er is zoveel meer mogelijk dan enkel de 3d realiteit wij zien met onze ogen.

Tip van vandaag is dus : die ratrace die continu gaande is eens loslaten. En de chronos tijd onderbreken.

Kom thuis bij jezelf en sta stil bij het NU, zodat je vanuit een kairos tijdervaring andere inzichten op kan doen.

Uiteraard kan ik je helpen Ballast los te laten en weer op te laden tijdens het reset your mind & soul traject. Geïnteresseerd dm mij op instagram of wil je eerst nog wat meer lezen over mijn Create methode, bestel dan de Create gids, waarin je 6 stappen ontvangt naar meer innerlijke kracht. Ook aan te vragen via instagram.

Liefs Jacqueline

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *