Hoe kun je thuiskomen bij jezelf

Hoe kun je nu thuiskomen bij jezelf als multi dimensionaal wezen? Want dat is wat wij zijn in een multi dimensionale werkelijkheid, Op aarde leven we veelal in de derde dimensie. Het is een dimensie die je kunt waarnemen met je fysieke zintuigen. Dit is de dimensie die je kunt zien en horen.

Derde dimensie angst

In deze derde dimensie ervaren we vaak de angst van; dat wat je om je heen verzameld hebt, kan je verliezen. Dit is het ego die graag de controle behoud. Wanneer jij vertrouwen verliest, dan merk je; dat je innerlijke criticus of bodyguard zich ermee gaat bemoeien. Een stem die zich vanuit je reptielenbrein laat horen in de vorm van angst, weerstand en beperkingen dus.

Dit is een stem, die er al is vanuit de oertijd en erop gericht is je te helpen overleven. Het enige wat hij doet is jou beschermen. Maar op een gegeven moment merk je dat dit je tegenhoudt.

Niet vooruit komen

Het verlies van zelfvertrouwen, energie of vreugde kan ervoor zorgen je je aan de oever van de rivier des levens blijft vasthouden. Het zit je in de  weg. Je komt niet vooruit. Ondanks dat je je niet meer gelukkig voelt in je baan of dat je weet dat een relatie niet meer klopt, houden we toch vaak vast aan innerlijke patronen en situaties die ons niet meer dienen. Waarom toch?

Blokkades

Door nare gebeurtenissen doe je rotsblokken op, die in jouw stromende rivier een blokkade gaan opwerpen. In het begin stroomt het nog en merk je nog weinig van de stenen in je rivier.

Maar als de intentie tussen twee mensen niet meer zuiver is, dan zal dit op de een of andere manier vragen om verandering. Dit hoor jij als ruis en lawaai. In zulk soort omstandigheden wordt meditatie en stilte vaak geadviseerd om je bewuster van je gevoel te worden en te achterhalen wat je echt wilt.

Onbewuste denken

Je onderzoekt dan de onderkant van de ijsberg, die onder water staat, daar waar 95% van ons onbewuste denken, handelen en voelen zich bevindt.  Besef dat de 3e dimensie, het zichtbare deel, maar een deel van jouw werkelijkheid is.  Gedachten kun je in principe niet ruiken, horen of voelen. Ze bevinden zich in een andere dimensie. Die je wel kan waarnemen, toch?

5e dimensie

In het aardebewustzijn zijn er alleen al 12 dimensies. Jij bevindt je al in alle dimensies tegelijk. Enkel niet bewust van.

De vijfde dimensie waar we graag bewuster naar toe willen staat voor een menselijk bewustzijn zonder oordelen. Wanneer je on voorwaardelijkheid, compassie en liefde steeds zuiverder voelt, dan ontwikkel je je naar de 5e.

Zoals je in mijn workshop afstemmen op de bron leert, zijn symbolen, heilige vormen en geometrie te gebruiken tijdens jouw creatie proces en de groei naar hogere dimensies.

Tijdens mijn behandelingen zet ik tegenwoordig ook geluid in om de harmonie binnen jouw systeem te herstellen. Omdat geluid bestaat uit hoge trilling frequenties, onzichtbaar voor het menselijk oog maar helend en ontspannend voor je ziel.  Als je gaat beseffen dat je in meerdere dimensies invloed hebt op je huidige leven, dan geeft dit je vrijheid.

Jij bent de Creator

Dus wanneer angstige hersenspinsels je tijdens je voornemens naar transformatie in de war brengen, ga dan weer terug naar het besef; je niet gevangen zit, maar de creator bent van jouw eigen 3d realiteit.

Met mijn klankschalen kan je hetgeen vast zit in je lijf makkelijker loslaten, doordat je 70% uit water bestaat.  Mandala’s en vormen worden zichtbaar als je geluid loslaat op water. Mooie vormen met een hoge frequentie komen dus ook tot uiting in onszelf. Met de juiste intentie aangeslagen brengt de klankschaal een klank binnen in een van je ziele delen.

Thuiskomen bij jezelf

Positieve intenties komen ook binnen via je dromen of door het gebruik van een heilig plantmedicijn. Je reist dan naar een astraal vlak in de 4e dimensie waar je intuïtie aan de bel trekt. Je ego wordt vaker afgewisseld door het Hogere Zelf, dat je het duwtje in de rug geeft om wel jouw licht te schijnen en gelukkiger te worden.

Door de shift die ontstaat naar je zijns energie kom je in je natuurlijke staat van zijn. Mijn leraar noemt dit thuiskomen bij jezelf.

Thuiskomen bij jezelf

Deze verschuiving van 3D-bewustzijn naar een 5D-denken en voelen vindt steeds vaker plaats. Het is wetenschappelijk bewezen, doordat de frequentie van de aarde aan het veranderen is. En ook dat deze trilling effect heeft op je elektromagnetisch veld.

Jouw bewustzijn, gedachten, emoties en de acties die je wel of niet onderneemt, bepalen wat jij aantrekt in je leven. Want je bewustzijn creëert jouw realiteit. En jouw realiteit reflecteert je onderbewustzijn.

Om dus die onderbewuste ijsberg vol met oude ballast in te zien en te zuiveren ben je welkom voor het reset your mind & soul traject. Hiermee ga je meer de regie over je leven oppakken. En niet meer de omstandigheden aan het woord laten.

Jouw bewustzijn, gedachten, emoties en de acties die je wel of niet onderneemt,

bepalen wat jij aantrekt in je leven

Emotionele ballast

MunayQi tools helpen je de opgehoopte ballast los te laten. Ballast is het verzamelwoord voor jouw algemene gevoelens, beperkende overtuigingen en angsten. Wanneer je patronen of gewoontes onbewust herhaalt en ook mee gaat identificeren, dan wordt het vanzelf een programma, die jou als die rotsblok in de rivier dus tegen houdt, zoals ik eerder vertelde.

En ja, ballast doe je al in de eerste levensjaren van je leven op door opvoeding, meningen van anderen, lessen en gebeurtenissen. Dit is een spel des levens dat begint wanneer je op aarde komt.

Een spel waar ieder voor zich een soort les te leren heeft. Waar dualiteit je trouwens bij helpt in het dagelijkse leven. Namelijk om liefde te kennen is het nodig dat je ook weet wat haat is. Of om te begrijpen wat overvloed inhoudt, moet je ook het principe van tekort kennen.

Allemaal bedoeld om je ware ik te ontdekken. In mijn Volgende podcast zal ik je meenemen in hoe je gebruik kan maken tijdens het manifesteren van gewenste woorden aan de positieve kant van de dualiteit zoals liefde, geld of overvloed. Omdat gelijke trilling, gelijke trilling aantrekt, wil je dus je frequentie verhogen. Daarom ballast opruimen, in ontspanning komen en focussen op wat je wel wilt.

Ben je dus toe aan meer thuiskomen bij jezelf, boek dan een MunayQi klankschaal beleving en of choco voyage ceremonie voor een innerlijke reis mbv cacao bliss. En ervaar het zelf jij een multidimensionaal wezen bent.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *