De regie over mijn hart - MunayQi - Blogs om jou te inspireren,

Vallen en opstaan

Nu voelt veel nog als worsteling. Je gelooft wellicht dat jouw leven is zoals het is. Je neemt beslissingen gebaseerd op hoe jij denkt te moeten zijn, vanuit opvoeding, beroep, religie en gewenste normen en waarden van de cultuur en maatschappij jij in bent opgegroeid. Dit resulteert in een goede ouder of perfecte zoon of dochter willen zijn.

De waardering en erkenning jij van anderen dacht of nog denkt nodig te hebben is een valkuil. Mijn vader verliet mij toen ik twee was en ook al ben ik mij niet bewust van mijn gedachten en voornemen op dat moment, ik geloof dat de kans groot is, ik toen besloot niemand meer dichtbij te laten komen uit angst die persoon te verliezen of te kwetsbaar te zijn. Ik nam bijvoorbeeld vroeger in de relatie tussen mij en mijn vader, de rol van mediator op mij en zette mijzelf altijd op de tweede plek. Omdat luisteren naar hem toen noodzakelijk voelde om de rust te bewaren. Het is logisch dat op jonge leeftijd ‘overlevingsgedrag’ prioriteit heeft en daardoor word opgeslagen als programma in je onbewuste brein. Met tot gevolg in mijn geval, dit gedrag en de overtuiging; ‘ik ben niet goed genoeg’ op volwassen leeftijd mijn probleem werd. Want in mijn narcistische relatie werd ik de pleaser en een slachtoffer om mijzelf staande te houden. Mijn gewoonte in andere relaties werd; niet voelen wat ik nodig had of wie of wat goed voor mij was.

https://vimeo.com/638627607

Het masker wie jij niet bent loslaten

Ik wil hier mee aangeven dat hoogstwaarschijnlijk, jij ook je met een nare gebeurtenis en gevoelens uit het verleden bent gaan identificeren. Uit bescherming leef je niet volgens jouw hoogste potentieel. Dit masker loslaten, wat mij blokkeerde, was makkelijker gezegd dan gedaan. Want bespreken tot in den treuren, hoe het nu gekomen is, zette geen zoden aan de dijk. Ik ga ervanuit je het met mij eens bent dat heel veel praten over narigheid geen verandering in jouw werkelijkheid tot stand heeft gebracht. Magische transformatie bestaat zeker wel, maar niet van de een op de andere dag. Geloven dat de creatie kracht, geluk en oneindige mogelijkheden zich in jouw binnenste bevinden is cruciaal.

Creatie kracht, geluk en oneindige mogelijkheden zit in jou!

Mijn boek; ; ‘Create your happt future’ laat je zien dat een gebeurtenis een andere realiteit bevat dan dat jouw overlevingsmodus je liet geloven. Je leert stappen zetten richting vrijheid, door dat je omstandigheden en mindere momenten in het leven nu als een opstapje gaat gebruiken. Met groei, heling en bewustwording als gevolg. Jouw onbewuste olifant komt in beweging nu jij begonnen bent te lezen over hoe jij een leven kan creëren volgens je eigen voorwaarden.

Ik wil je hiervoor uitnodigen in actie te komen om het proces te gaan herkennen, waarom je vecht- en vluchtgedrag vertoond. Zodat je na vallen zelfstandig kunt opstaan, loslaten en vergeven. Soms heb je iemand, een cursus of een boek nodig die een licht schijnt op de ‘waarom’ van je ziektewinst. Die je de dikke billen van je onbewuste olifant doet zien, waardoor je begrijpt waarom je je niet vrij, succesvol of in flow voelt.

Wanneer je je ego patronen leert omhelzen, kan je beetje bij beetje onthechten van een collectieve zelfbestraffing en lijden. En de kooi openzetten naar een ‘Happy Future’.

De bron in jou

Dit geld voor heel veel mensen. Personen zijn niet perse koud of onaardig maar zitten vast in een oud programma dat bestaat uit onderliggende gedachten, zoals ik ben niet goed genoeg. Met behulp van MunayQi loslaat coaching, inwijdingen en DNA healingen kan je deze gevoelens en je ego steeds beter loslaten. Je ego en je overlevingsmodus laat je al vanaf kinds af aan jou een bepaalde realiteit zien. Maar is deze realiteit echt? Je begrijpt nu om je staande te houden moest je een valse identiteit creëren. Maar die rebel, dat slachtoffer, die pleaser, die harde tante, je bent deze persoonlijkheden niet echt. Deze persoonlijkheden waren nodig om in je kracht te staan en te overleven op dat moment. Maar als je nu vol zelfvertrouwen kunt zijn en leunt op de innerlijke kracht van je kolibrie en niet op de mening of waardering van anderen leunt, dan wordt het leven veel leuker. Want je beseft dan dat meer geld, een groter huis of een relatie jouw identiteit niet verandert. Je voelt je dan niet ineens goed genoeg. Je vult met uiterlijkheden niet die zogenaamde leegte op. De bron bevind zich in ons. Zoek niet, maar weet het is al hier.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom op Deregieovermijnhart.nl! Ik ben Jaqueline en ik kan je helpen je overlevingsmodus los te laten, zodat je gaat zien wat echt belangrijk is, zodat jij het leven kan creëren wat je wil. Op mijn blog lees je er alles over!


Create your happy future

In 6 stappen van dromen naar doen

De regie over mijn hart - MunayQi - Blogs om jou te inspireren,