De regie over mijn hart - MunayQi - Blogs om jou te inspireren,
22-02-2022

Waarom 22-02-2022 de dag is om van je handrem af te gaan.

Vandaag is het 22 februari 2022, de dinsdag die staat voor een nieuw begin. Misschien ben jij dit jaar wel begonnen met een nieuw project, baan of heb je een nieuwe liefde gevonden? Ik kan het begin van mijn nieuwe relatie na mijn scheiding nog wel herinneren. Elke avond uren bellen. Vlinders en een achtbaan in mijn buik. Ik voelde me na al die jaren weer mooi. En ik had het idee dat ik mezelf weer gevonden had, door het besef toch echt wel onder een steen geleefd te hebben tijdens mijn huwelijk. Ik ging samenwonen.

Uitputting door stress

Maar algauw bleek mijn rose wolk ruw verstoord door jaloerse opmerkingen waar ik geen snars van begreep. Op mijn mobiel communiceerde ik met vrouwelijke en mannelijke cliënten. Iemand een gelukkig nieuwjaar of een fijne verjaardag wensen was niet meer mogelijk. Ik had niets te verbergen. Ik vond mijn nieuwe relatie leuk en vergaf hem zijn achterdochtige en kleinerende gedrag, wanneer hij mij met bloemen en lieve woorden de hemel in prees. Ik was verliefd. Hij was leuk en behulpzaam naar mijn kinderen. Behoeftig naar liefde en erkenning ging ik ervoor. Ik probeerde wel mijn leuke, beste zelf te zijn, maar deed niet alles als een mak lammetje, zoals hij misschien wel wilde. Ondanks dat raakte ik uitgeput door de dagelijkse stress. Het geweld tijdens zijn dronken buien en zijn verbale agressie ontnam mij mijn nachtrust.

Het ziekenhuis vermoedde kanker

Opvallend was ook dat ik altijd keelpijn had gedurende de tijd dat ik samenwoonde met een gewelddadige narcist. Het ziekenhuis constateerde een grote bal in mijn keel van wel 8 cm groot. Men vermoedde kanker. Ik voelde me alleen, ellendig en moe. Mijn gevoelens en emoties wilden mij via mijn gezondheidsklachten duidelijk iets vertellen. Het was net een strandbal die je onder water probeert te duwen. Wat niet goed voor je is of wat je niet meer dient moet je loslaten. Verbergen, onder water duwen of vermijden heeft geen zin.

Ben mezelf kwijt geraakt

‘s Ochtends stond ik voor de spiegel met blauwe plekken. De buitenwereld had geen idee. Ik raakte mezelf helemaal kwijt. Ik stond open voor relatietherapie. Toekomstig geluk moest toch mogelijk zijn? Maar er was niets met hem aan de hand en hij wilde geen therapie om kritisch naar zichzelf te kijken. Extreem geëmotioneerd en zelfs agressief blafte ik dat dit moest stoppen en ik weg wilde gaan. Voordat het mij uiteindelijk lukte om met mijn twee dochters uit het huis te vluchten, heb ik me nog te lang weggecijferd. Hij haalde mij over, zijn gedrag zou verbeteren en de rust zou terugkeren. Ik was nog te afhankelijk van zijn aandacht en charmes, want ik snakte naar verbondenheid, harmonie en regelmaat omdat ik op dat moment deze kracht miste in mijn rugzak.

Nieuwe begin naar gelukkig zijn

Ik weet dus als geen ander dat het niet een ‘easy thing to do’ is om je situatie en jezelf te transformeren op het moment van ellende. Maar aan alles komt een einde. Blijf niet boos en klagend in het verleden hangen. Elk einde is een nieuwe begin met nieuwe kansen om gelukkig te zijn. Een nieuw begin vraagt verstilling en tijd om geduldig en liefdevol aan te voelen wat jij nu echt wilt.

Geef jij je energie weg?

Jij hebt wellicht ook veel meegemaakt en herkent nu bij jezelf dat je daardoor een lage eigenwaarde en angstig zelfbeeld hebt gevormd. Maar angst is niets anders dan een gigantische rem, die jou belemmert de levenslessen te leren die belangrijk zijn voor jouw persoonlijke en zakelijke groei. Ook al is je vitaliteit nu ver te zoeken en voel je je door welke reden dan ook emotioneel en lichamelijk uitgeput, werk aan het optimaliseren van je energieniveau.

De betekenis van getal 2

De energie van 20-02-2022 kan je wel wat slapeloze nachten gegeven hebben door hoofdpijn of griep symptomen. Enkel omdat getal 2 de vibraties van dualiteit, aanpassingsvermogen en balans in zich heeft. Als jij je teveel richt op negatieve gedachten of overtuigingen, dan geef je energie weg en raak je vermoeidheid. Wat je niet meer dient laat dit los en stel zaken op orde.

Loslaten loslaten loslaten

Ervaar jij al een burn-out, kom dan op krachten door toch op te staan en een kleine taak te verrichten. Een kleine wandeling in de natuur en gezonde keuzes maken: voldoende groenten eten en water drinken. Hoe sterker je je voelt, hoe inspannender je dagelijkse beweging of sport mogen zijn, zodat je lichaamshouding verandert. Daarnaast blijf ik hameren op loslaten loslaten loslaten.

Pak de innerlijke oorzaak aan

Je staat op de handrem door beperkende overtuigingen, door angsten of gevoelens.  Hierdoor ervaar je weerstand en durf, wil of kan je iets niet. Maar dit kan jij echt loslaten! Hiervoor is het van belang in verbinding te komen met jouw innerlijke oorzaken.

Bindt en verbindt in vrede

Het reset your mind & soul coach traject helpt jou met Loslaten, transformeren en manifesteren.

Want gas geven en creëren kan pas als je oude ballast hebt losgelaten. Er ontstaat dan ruimte voor een nieuwe evolutie, een nieuwe cyclus. Dit komt overeen met het getal 0.  Het niets maar ook het alles.

Dit jaar 2022 staat er al om bekend dat harmonie en verbinding een belangrijk thema zou zijn voor vele. Nu heeft het getal twee de spirituele betekenis bindt en verbindt in vrede.

Het getal 2 staat voor vertrouwen, hoop en de liefde.

5 tips om je handrem los te laten

22-02-2022 goeie dag om 4 tips toe te passen:

  • 1 Omring jezelf met mensen die je steunen en aanmoedigen.
  • 2 Werk aan zelfliefde door dingen te doen waar je energie en voldoening van krijgt
  • 3 Schrijf je doelen op in een stappenplan,
  • 4 Visualiseer en zie de staat waarin je verkeert als je je doelen hebt bereikt voor je geestesoog.
  • 5 Voel de gevoelens die je dan ervaart. Vergroot je hart.

Als je deze tips toepast, kan je je wellicht voorstellen hoe vrolijk, rustig en liefdevol vandaag aanvoelt met al die tweeën in haar datum. Het is trouwens een palindroom cijferreeks, die je van rechts naar links en andersom kunt lezen. Of het nu bijgeloof is of niet, ons brein vindt het fijn als een unieke woordcombinatie of cijferreeks klopt. Zo een datum als vandaag geeft ons dus een positief gevoel.

Haal uit het leven wat er in zit

Stop met de angst voor teleurstelling en je ‘niet goed genoeg’ vinden. Deze gevoelens zijn gebaseerd op oude overtuigingen en andermans meningen uit het verleden. Zonde toch als je leven aan je voorbij gaat? Altijd welkom voor vrijblijvend gesprek over het reset your mind & soul traject.

Ik beloof je binnen 6 weken sta je in je kracht. Binnen 12 weken ga je van inspiratie naar een gelukkig leven. Samen halen we uit het leven wat er in zit!

 

Veel liefde, geluk en wijsheid Jacqueline

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom op Deregieovermijnhart.nl! Ik ben Jaqueline en ik kan je helpen je overlevingsmodus los te laten, zodat je gaat zien wat echt belangrijk is, zodat jij het leven kan creëren wat je wil. Op mijn blog lees je er alles over!


Create your happy future

In 6 stappen van dromen naar doen

De regie over mijn hart - MunayQi - Blogs om jou te inspireren,