Ingevingen durven volgen en manifestaties ontvangen

Ingevingen durven volgen

Het proces van manifesteren begint met ingevingen durven volgen en het loslaten van weerstanden. Vaak voelen we ons somber en down als we niet op de goede weg zitten.

Het is belangrijk om deze lage trillingsfrequenties los te laten en te vertrouwen op ons vermogen om te dragen wat zich op dat moment voordoet.  (Liever luisteren? Create your happy future podcast)

Volg je ingeving in je hart

Om onze focus terug te brengen naar onze verlangens, kunnen we gebruik maken van ankers zoals edelstenen, geuren of afbeeldingen die positieve gevoelens oproepen en ons herinneren aan onze doelen. Wanneer we weer op de frequentie van onze verlangens zitten, zien we vaak kansen en mogelijkheden op ons pad verschijnen.

Het kan spannend en beangstigend zijn om actie te ondernemen buiten onze comfortzone, maar als enthousiasme en nieuwsgierigheid de overhand hebben, is het de moeite waard om die ingeving te volgen.

Durf je ingevingen te volgen, stap uit je comfortzone

Durven ontvangen en actie ondernemen

Het inrichten van ons leven volgens onze eigen voorwaarden en het delen van onze missie met anderen is iets wat velen van ons willen. Maar om dat te kunnen doen, moeten we in onze innerlijke kracht staan en ons goed voelen.

We moeten onszelf niet straffen als we ons even anders voelen, maar er mindful bij stilstaan zonder oordeel.

Voel je ingeving. Durf te ontvangen en onderneem dan actie.

Blijven leven in het nu, zonder verwachtingen, omdat alles zo snel kan veranderen. Het is belangrijk om helder te hebben wat we willen, zodat we onze geest kunnen richten op het creëren van een levendig toekomstbeeld.

Leef in het Nu, zonder verwachtingen

Loslaten. Vernieuwen. Ontvangen

Manifesteren betekent het omzetten van onze gedachten en verlangens in tastbare realiteit. We willen onze intenties zichtbaar maken in onze huidige wereld. Daarvoor moeten we door drie fases gaan: loslaten van het oude, onszelf vernieuwen en het nieuwe ontvangen.

Volg je ingeving aar transformatie

Stap 1

Loslaat fase

Tijdens de fase van loslaten confronteer je jezelf met hoe jij je voelt en identificeer je negatieve gedachten en overtuigingen die jou tegenhouden in je persoonlijke ontwikkeling.

Vernieuwingsfase

Je beschermt jezelf tegen negatieve invloeden van anderen door bijvoorbeeld:

 • een gevisualiseerde beschermende jas om je heen te visualiseren en jezelf een knuffel van zelfliefde te geven.
 • Je zegt dan hardop: “Ik neem geen ballast op van anderen” en “Ik geef terug wat niet aan mij is om te dragen.”

Zelfliefde

Lees dit artikel als je meer wilt leren over: ‘Nee zeggen’

Ontvang fase

De volgende stap is bewust worden van wat we wel willen en ons energetisch verbinden met onze zielsmissie en verlangens. We moeten kunnen voelen hoe het is om onze dromen te leven, zoals samen zijn met onze droompartner, onze droombaan uitvoeren of ons droominkomen ontvangen. Dit gevoel en beeld zijn de sleutel tot manifestatie.

De sleutel tot manifestatie is Voelen

Ingevingen durven volgen

Vaak zitten we vast in ons hoofd of voelen we ons geleefd in ons dagelijks leven, wat de vernieuwingsfase kan belemmeren. Belemmerende overtuigingen of behoeften zoals veiligheid, zekerheid en controle kunnen weerstand creëren.

Uit de weerstand, je ingevingen volgen

We willen veranderen of iets anders doen, maar we zijn bang voor afwijzing, het verlies van controle, tekorten of eenzaamheid. Dit vraagt om een reset van onze mind en soul om je ingevingen te durven volgen.

(Neem contact met mij op voor het Reset your Mind & Soul traject of een losse anti-stress beleving)

Vernieuwingsfase om Ingevingen te durven volgen

Stap 2

In de vernieuwingsfase, stap 2 van het manifestatieproces, kunnen we gebruik maken van verschillende methoden zoals de Body Mind Release methode en persoonlijke create-stappen, om los te laten wat ons niet langer dient en onszelf op te laden met kwaliteiten die ons verder brengen.

We kunnen bijvoorbeeld beslissen om afwijzing en oordelen van anderen los te laten en tegelijkertijd onszelf liefdevol omarmen. We kunnen zeggen: “Ik laat afwijzing en oordelen van anderen nu los”, terwijl we met onze handpalmen op onze knieën kloppen en diep in- en uitademen.

Vervolgens richten we onze aandacht op wat we nodig hebben en zeggen we bijvoorbeeld: “Ik haal zelfwaardering en oordeelloosheid nu terug.”

Create your happy future

Stap 3

In stap 3, engagement, mogen we in verbinding komen met wensen die voor ons realistisch en geloofwaardig voelen.

We kunnen deze wensen en verlangens vastleggen in een brief aan onze toekomstige zelf, waarin we ze duidelijk omschrijven en ons vertrouwen in het universum en onze dankbaarheid uiten.

We stoppen de brief in een envelop en bepalen een datum in de toekomst waarop we het bereikt willen hebben.

Brief aan je toekomstige Jij met ingevingen

Dit draait allemaal om geloof, want als we het kunnen bedenken, kunnen we het laten ontstaan. De mensheid creëert elke dag nieuwe dingen, dus waarom zouden wij geen nieuwe werkelijkheid kunnen creëren?

Tip: Volg de ‘Afstemmen op je bron’ 10 daagse challenge om je manifestaties werkelijkheid te maken.

Manifestatie stappen

Om in verbinding te komen met deze nieuwe werkelijkheid kunnen we de volgende stappen nemen:

 1. Schrijf dagelijks je doelen op.
 2. Zet elke ochtend intenties, waarbij je bewust kiest waar je voor gaat. Bijvoorbeeld: “Ik kies ervoor om georganiseerd te zijn, hormonaal in balans te zijn of gepassioneerd in het buitenland te werken.”
 3. Bedenk affirmaties die je kunt ophangen. Als je het kunt bedenken, kan het ontstaan.
 4. Laat verwachtingen los en vertrouw op de uitkomst.

Rituelen om je ingevingen te volgen

Stap 4

In stap 4; Action, moeten we rituelen creëren die als zaadjes naar onze doelen dienen. Bijvoorbeeld:

 • het nemen van gezonde suppletie in de ochtend om hormonale balans te ondersteunen,
 • dagelijkse meditatie,
 • het lezen van boeken of
 • het schrijven in een journal of dagboek om onze kennis te vergroten en onze gedachten te ordenen.

Rust in het hoofd betekent rust in het lichaam.

Het is belangrijk om rust te creëren in ons hoofd, want rust in het hoofd betekent rust in het lichaam.

We kunnen gevoelens en overtuigingen die ons belemmeren bewust loslaten door te kloppen op EFT-punten en tegelijkertijd fysiek lief voor onszelf te zijn.  (Meer over mindfulness bij depressie in dit artikel of laat je coachen.

Coach Jacqueline Brandes

Ingevingen durven volgen

Ben je er klaar voor om te vragen, te ontvangen en actie te ondernemen om je doelen te bereiken?

Manifestatie vraagt om een bewuste en actieve deelname van jouw kant, door:

 • dagelijks je doelen op te schrijven,
 • intenties te zetten,
 • affirmaties te gebruiken en
 • actie te ondernemen.

Creëer de juiste mindset en energie met bovenstaande rituelen, om je verlangens te manifesteren.

Manifesteren vanuit je hart? Klik hier.

Manifesteren vanuit je hart, zodat jij ingevingen durft te volgen.

Verwachtingen loslaten

Het ontvangen van wat het beste is voor jou, vereist vertrouwen en het loslaten van verwachtingen.

Je kunt dit doen door dagelijks op te schrijven waar je dankbaar voor bent en jezelf te waarderen. Als bepaalde doelen nog niet realistisch aanvoelen, kun je met behulp van EFT (Emotional Freedom Techniques) de belemmerende overtuigingen loslaten en jezelf accepteren en liefhebben, zodat je daarna wel in actie komt.

Stap 4 en 5 van mijn CREATE-methode zijn dus essentieel om je doelen daadwerkelijk te bereiken. Creëer rituelen die je ondersteunen en motiveren om daadwerkelijk in actie te komen!

Tools

 

Stap 5

Door regelmatig tijd vrij te maken voor deze activiteiten vergroot je je kennis, breng je rust in je geest en versterk je je mentale weerbaarheid.

Kortom, het proces van manifesteren vereist geduld, geloof en consistentie. Het gaat erom je leven vorm te geven volgens je eigen voorwaarden en je missie met anderen te delen.

Meer weten tips naar rust en vrijheid, lees hier meer. 

Door verbinding te maken met je verlangens, je mindset te versterken en actie te ondernemen, kun je je dromen werkelijkheid laten worden. Wil jij dit ook? Check it out: www.MunayQi.nl

Ingevingen durven volgen en manifestaties ontvangen

Evaluate your energy

Stap 6

Het is belangrijk om de moed te hebben om je ingevingen te volgen, je hart te volgen en te manifesteren vanuit overvloedgedachten. We moeten bereid zijn om los te laten, onszelf te vernieuwen en het nieuwe te ontvangen.

Door in onze innerlijke kracht te staan, ons goed te voelen en bewust onze toekomst vorm te geven, kunnen we een gelukkige toekomst creëren. Evalueren hoe jij in je kracht staat is dus van belang om je frequentie op tijd bij te stellen.

Release, Renew & Receive

Onthoud dat manifesteren een voortdurende reis is, waarbij we ons bewust worden van onze diepste verlangens en stap voor stap actie ondernemen om ze te realiseren.

Wees moedig, volg je hart en creëer de toekomst waar je naar verlangt, door ingevingen durven volgen.

Veel liefde, wijsheid en geluk

Jacqueline Alexandra Brandes

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *