Sta jij op de prioriteiten lijst van je vent?

Oh wat doet dat pijn. Het kost moeite om me niet persoonlijk aangesproken te voelen. Want ja mijn ex heeft binnen no time een andere vrouw, waar hij al zijn hobbies mee samen doet. Het besef dat ik niet op de prioriteitenlijst stond van mijn vent doet zeer. De ontmoeting tussen zijn kinderen en de nieuwe vriendin bleek geen enkel probleem. Tijdens zijn me-time weekenden is het een we-time geworden, waarin gefeest en gebeest wordt met haar, volgens social media.

Ik ben geen prioriteit voor hem

Hoe ik dit weet? Ik spreek hem nog en ik treiter mezelf met dit soort informatie. Plus daarnaast is facebook funest waarin je ziet dat de single status van je ex, binnen enkele weken naar relatie status werd verandert. Ja ik ben eerlijk; ‘dat doet zeer”.  Vooral door mijn gedachten van;

 • ‘waarom moest ik wel een geheim zijn?’.
 • ‘Waarom was ik een soort van 2e keuze tijdens zijn scheidingsproces waarin hij zijn ex-vrouw nog niet had los gelaten?’.

Logisch dan toch dat je je afvraagt: ‘Sta jij op de prioriteiten lijst van je vent?’

We kunnen niet met elkaar en niet zonder elkaar

Wij gingen niet voor officieel op social media. En geloof me daar kijk ik mezelf ook echt wel op aan hoor. Want niet alleen hij, maar ook ik had twijfel gevoelens. Daardoor is de beslissing tot een breuk genomen. We konden niet voor elkaar gaan. Ondanks dat besef, hoe moeilijk voelt het dan toch dat het met een ander allemaal wel kan?

Met die ander kan het wel…

Irritant is het dan als je toch weemoedig terug blijft kijken naar wat wel goed was. En naar wat hij nu met een ander heeft en niet met jou. Waardoor je weer gaat twijfelen of je er goed aan gedaan hebt. Je slaat jezelf weer eens voor de kop. Of verkeert in onzekerheid. ‘Zal ik het weer goed maken?’

Zal ik het weer goed maken?’

Ik voel me niet gewaardeerd

Herken je dit ook? Wellicht onbewust maar je zet jezelf in een slachtoffer rol. Want:

 • ik voel me schuldig aan de breuk,
 • ik ervaar gevoelens van niet gewaardeerd worden,
 • ik voelde me niet gezien,
 • ik veroorzaak de twijfels: ‘ben ik het wel waard een leuke man?’,

De vragen zoals: ‘komt er nog een goeie of was hij die goeie…? baren me zorgen. Toch zorgen wij zelf voor het doormaken van een zogenaamde test. Een test of je wel voor jezelf kan opkomen? Een test of je wel goed genoeg bent?

Alsof lijden noodzakelijk is om weer verder te komen in het leven? Alsof het perse moeilijk moet zijn, voordat jij geluk verdient, voordat jij het waard bent om… vul maar in:

 • liefde van je leven,
 • baan die bij je past,
 • fijn huis op je pad krijgen.

In je kracht zonder afhankelijkheid

Enkel zijn, je mooiste potentieel zijn is voldoende!

Trekken aan iemand of aan een relatie moet niet nodig zijn. Als jij en je partner op dagelijkse basis oprecht voor elkaar kiezen, dan sta je op elkaars prioriteiten lijst.

Maar ook als single op de datingmarkt mag je jezelf het beste gunnen en in je kracht blijven staan zonder afhankelijkheid of het streven naar verbinding, liefde, veiligheid en meer. Want streven naar is gelijk aan hard werken.

Streven naar is bezig zijn met wat niet is, met het tekort of het gemis. Wederom lijden.

Om dit om te draaien, mag je jezelf leren kennen en jouw eigen krijgergodinnen kracht leren voelen.

Je mooiste potentieel zijn is voldoende!

Je kiest dan namelijk bewust voor liefde, moed en overgave, in plaats van, de kleine jij te blijven in een slachtoffer rol. Je gaat dan makkelijker van dromen naar doen.

Zielsheling

Zou je hier wel hulp in wensen, ik heb een cursus gemaakt van dromen naar doen, een training voor high leven entrepreneurs waarin de geheimen voor succes worden onthuld en jij de eerste stappen zet naar een reset in mind & soul.

Jij wilt zonder excuses meer vrijheid, liefde en rijkdom, krijg dan inzicht in wie je bent.

Je leert de:

 1. anti stress pretzel in zetten tijdens acute momenten van stress.
 2. de tijd nemen online voor een hart, body en zielsheling.

Nu tijdelijk van €497 voor €197.

Toewijding

Durf jij te investeren in contact, mentale verbondenheid en fysieke aanwezigheid? Toewijding is dan nodig om aan een relatie te bouwen. En wanneer ik dit schrijf, besef ik me; ik niet toegewijd genoeg kon zijn in mijn vorige relatie om wat voor reden dan ook.

Herken jij ook dat jij niet op de prioriteiten lijst van je vent stond of staat? Voel jij ook dat je relatie nergens heen groeit? Verwar dan ik wil je zien niet met: ik kies voor jou.

Wil je een liefdevolle relatie, maar weet je dat de man die jij graag jouw vent wil noemen, nog thuis woont bij zijn vrouw en kinderen,… tja . Hij wilt je wel zien maar kiest niet voor jou.

Wat gun jij jezelf?

Of is er een andere reden dat iemand je niet geeft wat jij graag wilt? Wat zou jij dan tegen je vriendin zeggen die in deze situatie zich bevindt? Ja toch, wees niet zo afhankelijk van die whatsappjes die helemaal niet komen of zet je leven niet unhold voor iemand die niet voor je gaat.

Misschien ooit eens, dat zou kunnen. Maar het is nu nu. En het is altijd nu. En wat verdien jij nu?

Jij bent het probleem.

Betreft het een situatie jou unhappy maakt? Hoe lang blijf je nog jezelf saboteren?  Ik ben eerlijk met je? Jij bent het probleem. Niet hij, niet zijn ex of de omstandigheden. Jij bent verantwoordelijk voor jouw leven! Allan watts zegt: “ben jij het slachtoffer van de wereld of ben jij de wereld?”

Ik vind dat wel een mooie vraag, want dat is wat ik wil bereiken met het volgen van de 6 stappen uit mijn Create-methode: -dat je bent-, -je mooie jij bent-!

Ga leven volgens jouw mooiste potentieel.

Je speelt wel het spel mens erger je niet op aarde, maar als je beste zelf die gewoon is. Dus niet als zondaar of als slachtoffer. Snap je wat ik zeg?

Krijg wat je verdient

Dus neem je verantwoordelijkheid om te kijken naar je relatie of gewenste relatie en zie of je krijgt wat je verdient.

Wat maakt jou gelukkig? Want begrijp, dat als jij lekker in je vel zit en je straalt: jij leukere personen aan trekt. En wie weet staat er om de hoek wel een man die wel toegewijd is. Want tijd is all you got,.. blijf niet hangen in een ontevreden situatie.

Time is all you got

Ja, hoe ingewikkeld of pijnlijk dan ook. Want zoals Allan watts ook zegt; “wegrennen van angst is angst, vechten tegen pijn is pijn, proberen moedig te zijn is eigenlijk angstig zijn”.

Je bent

Je bent al moedig zeg ik. Proberen te zijn hoeft niet. Je bent. Die kolibrie kwaliteiten van geluk, liefde, vreugde, aanpassingsvermogen et cetera zitten al in jou.

Het kolibrie vogeltje staat symbool voor het onmogelijke mogelijk maken.  Ze blijken al eeuwenlang te worden geeerd als moedige en levendige krijgers, omdat ze met hun puntige lange snavel hun mannetje staan. Ik wist dit zelf nog niet, maar het geeft mij weer zo een mooie bevestiging, dat de krijgergodin challenge die ik gemaakt heb voor krijgergodinnen die van dromen naar doen willen, niet voor niks is.

De CREATE-KrachtGids bestel hier

Voor 14,95 kan je hier al de 1e moedige stappen leren zetten van een krijgergodin. In je brievenbus ontvang je dan 1st mijn create-kracht gids, een tijdschrift waarin je al op weg wordt geholpen de regie te (her)pakken van je leven.

Echt waardevol en leuk om te krijgen. Zo bijzonder. Alles houdt gewoon verband met elkaar, waaronder:

 • de kolibrie die ik al jaren in mijn logo heb staan,
 • de Create methode die ontwikkeld heb voor jou als je wilt leren loslaten en opladen.

Healing en herstel

Ook daar staat namelijk de kolibrie om bekend dat je van het moment mag genieten, laat shit los en laad je op vanuit passie, hartstocht en deel jouw missie en inzichten met anderen.

Net zoals ik dit vanuit liefde met jou nu doe. Hiervoor is het nodig een balans te vinden tussen rust en bezig zijn.

Het leuke is je zelfs voor ontspanning terecht kan bij mij in de praktijk. Net als de kolibrie aandacht besteed aan healing en herstel, zie elke dag als een nieuwe kans, kom in actie en blijf jezelf opnieuw uitvinden en net als de kolibrie verjongen met levensnectar.

Je kan namelijk ook kiezen voor een Himani natuurlijke huidverjongende gezichtsbehandeling bij mij in de praktijk hoe handig is dat. Ook leuk om te vermeldden; als jij voelt dat bovenstaande resoneert met je, is dat er een combi van loslaat en oplaad momenten in een retraite gegoten is die plaatsvindt kleinschalig voor max 4 personen in chalet in een bosrijke omgeving. Bij interesse dm mij op instagram.

Maak jezelf prioriteit nr. 1, zeker als je niet op de prioriteitenlijst van je vent staat. :)

 

Liefs Jacqueline

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *