Hoe kan je wel voor de liefde gaan?

‘Hoe kan je wel voor de liefde gaan?’, zijn gedachten die mij bezig houden op vakantie. Natuurlijk heerlijk gehad hoor op vakantie. Alles even los gelaten. Behalve die stem die zegt; ‘wat weerhoud jou nou om voor iemand te gaan?

Hoe kan je wel voor de liefde gaan n het buitenland?

Lekker genieten samen en leven in overvloed onder de zon is wat mij heel veel rust geeft. Samen met mijn dochters relaxen was top. Alleen tijdens momenten in stilte, word ik me erg bewust van mijn gevoelsleven en gedachten zoals: ‘Hoe kan je wel voor de liefde gaan?’

‘Hoe kan je wel voor de liefde gaan?’

Klik op onderstaande link om de MunayQi Stress Transformatie Vlog te zien over: ‘wat weerhoud jou om echt voor iemand te gaan’

https://youtu.be/shkFIJKsm_k

Eenzaamheid

Ik maakte een foto van 1 glas wijn en voelde me hier eenzaam bij of door. Nu is het zo; alles in je fysieke wereld een spiegel is van je binnenwereld. Maar omdat veel; -wel 80%- van wat je denkt of voelt onbewust is, besef je vaak niet, dat jij zelf het allemaal aantrekt. Jij creëert je eigen realiteit. Vandaar mijn vraag over hoe kan je wel voor de liefde gaan?

Hoe kan je wel voor de liefde gaan als je alleen bent?

Jij creëert je eigen realiteit.

Tijdens mijn vakantie ben ik dus gaan schrijven om bewuster te worden van patronen en wat ik denk en voel. Wat ik onder andere tegen kwam is; dat er een patroon van telkens 2 jaar liefdes relaties is geweest.

Verliezen van de man in mijn leven

Nu blijkt dit een link te hebben met het feit ik op 2 jarige leeftijd mijn vader verloor aan de scheiding tussen mijn moeder en vader. Onder andere omdat hij er voor koos niet voor ons te zorgen of emotioneel en mentaal er te zijn.

Ik vond dit getal 2 en de overeenkomsten een openbaring omdat ik niet eerder hier bij stil heb gestaan, totdat ik de jaartallen ging opschrijven van gebeurtenissen. Het verliezen van deze man in mijn leven deed mij dus behoedzaam zijn met andere mannen in mijn leven.

Hoe kan je wel voor de liefde gaan na verlies of gekwetstheid?

Na bewustwording loslaten

Opvallend is ook een ondertoon die altijd aanwezig is geweest van eenzaamheid in een relatie, zelf sabotage en angst om voor iemand te gaan. Zou jij ook gaan schrijven na zo’n bewustwording, dan kan het je helpen met verwerken van hetgeen je los mag laten.

Je schrijft gewoon alles op wat nu in je energie frequentie zich bevind en aan je vreet, rot vind of verdrietig over bent. Laat het achter op papier en neem het de rest van je dag niet met je mee.

Schrijven is een verwerkingstool in loslaten

Vastzitten in pijn

Het herkennen en erkennen kan dus al heel veel heling geven. Want je gevoel ontkennen of ontwijken door afleiding betreft gewoon je overlevingsmodus. De pijn die ik ervaarde door oude overtuigingen, maakte dat ik niet kon geloven dat het wel naar mij toe kan komen.  Ik zat hier dus vast in.

Maar gedachtes die pijn doen zijn een leugen, gebaseerd op het ego die zijn gelijk altijd wilt halen en dus in je werkelijkheid hier ook voor zorgt met situaties die jouw angsten, verdriet, of pijn weerspiegelen of doen uitkomen.

Het ego wil zijn gelijk halen

Energetisch overgenomen

Het zijn niet enkel je eigen gedachtes die pijn kunnen doen maar ook gevoelens en emotionele lasten die je energetisch hebt overgenomen van een familielid.

Ik merkte tijdens een gesprek over vroeger dat mijn opa zijn dromen en wensen nooit heeft doen uitkomen. Hij bleek smoorverliefd op een leuke dame, maar door onbekende reden uit het oog verloren, terwijl de meubels al aangekocht waren en verzameld om samen te gaan wonen.

Wat weerhoud jou om voor de  liefde te gaan?

Nu achteraf blijkt er een brief door deze dame geschreven te zijn, die in de verkeerde handen van zijn moeder terecht is gekomen. Waardoor contact nooit heeft kunnen herstellen of plaatsvinden. Nu had mijn opa ondertussen al mijn oma ontmoet en eigenlijk uit praktische overwegingen gezien zij al een huis had en hij de meubels, kozen ze voor elkaar.

Nu omdat mijn oma de voorwaarde stelde ik wil wel kinderen, heeft mijn opa zijn droom om als zeeman op de vaart te werken nooit mogen verwezenlijken. Het leverde hem dus een vrouw en een gezin op maar leverde in op de ware liefde en zijn verlangen op zee te werken.

Opleveren voelt als inleveren

Ook was het in die tijd normaal dat je je geld, verdient met werken, als man inleverde bij de vrouw. Mijn opa kreeg van de 1000 gulden inkomsten, 25 gulden zakgeld om zijn aas en haak te kopen bij de vishandel. Zodat hij momenten van rust kon opzoeken gedurende de drukke momenten in een gezin van 4 kinderen met instrumenten zoals accordeon en blokfluit in een klein huisje. De rest was voor het gezin.

Het inzicht ik hier uit kreeg, is dat ik vanuit de gedachten; ‘hard werken levert mij niks op’ het gevolg opmerkte: ‘want ik moet mij zelf, mijn vrije tijd, mijn verlangens, dromen en investeringen inleveren’.

Moeite hebben om voor de liefde te gaan

Dus onbewust zegt mijn programma: ‘wanneer het wat oplevert, lever ik teveel binnen no time weer in’.

Daardoor kan ik vaak dromen over geen vooruitgang. En het gevoel hebben heel hard te moeten werken voor weinig in return. Daardoor kan ik moeite hebben echt voor de liefde te gaan.

Emotionele ballast

Tijdens een sessie en gesprek via kinesiologie met mijn onderbewuste, kwam er heel duidelijk uit, dat ik deze emotionele ballast en overtuigingen van mijn opa erg met mij mee droeg. En de vraag hoe kan ik voor iemand gaan, hier mee gelinkt is. Het niet durven gaan voor oprechte liefde, succes en overvloed is afkomstig uit mijn familiesysteem.

Via loslaat technieken heb ik dit achter me kunnen laten. Mijn opa zijn eigen last terug gegeven. En mezelf gereset.

Wil jij ook weten hoe je wel voor de liefde kan gaan?  Dm mij voor meer informatie over het loslaat & oplaad of kijk op de InnerOuterStrength-Academy.com site over de online cursus Release & Recharge voor 47,-

Loslaten en manifesteren

Stil staan bij je gevoelens is zo belangrijk omdat dit gelijk staat aan loslaten van de oude shit jou dus belemmert in relaties, je werk, of wat betreft geld.

Om te manifesteren wat je wel wilt, schrijf je na een loslaat proces op papier zoals eerder besproken, op hoe je wel wilt voelen. Want manifesteren is je ego leren loslaten die je dus saboteert. Dat saboteren gebeurt door dat vechten met hetgeen je niet wilt.  Tip lees dit artikel over manifesteren vanuit je hart.

Hoe kan je wel voor de liefde gaan?

Maar wat als je je nu gewoon kan afstemmen op wat je wel wilt ? Wat als je wel weet hoe je voor de liefde kunt gaan?

Zie mijn cursus afstemmen op de bron als je 10 dagen een kort en krachtige uitdaging wilt ontvangen om je meer te focussen op wat je wel wilt in het leven. Pak jij de regie?

Manifesteren is je ego leren loslaten die jou saboteert

Onzichtbare zichtbaar

Daarnaast zijn familie opstellingen (lees dit artikel) ook een eye opener om het onzichtbare zichtbaar te maken. Je ontvangt inzichten, start een helingsproces en verwijdert blokkades waardoor je wel voor iemand kan gaan, waardoor je wel je passie volgt, of je niet meer laat beperken door fysieke- of mentale klachten.

Veel liefde, wijsheid en geluk.

Jacqueline

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *