Zet trauma om in iets positiefs met familieopstelling

Recent ben ik gestart met familieopstellingen leren geven. Daarvoor woon ik als representant oftewel resonant ook opstellingen zelf bij, want dit geeft heling. Luister je liever naar zet trauma om in iets positiefs met familieopstelling, tune dan op de Create your happy future podcast.

Representant bij familieopstelling

Een resonant is iemand die mee resoneert in de energie met hetgeen dat speelt bij de vragensteller. Je voelt dan wat een familielid uit haar of zijn systeem van herkomst gevoeld heeft. Letterlijk wordt het onzichtbare zichtbaar. Je hoeft er niet over na te denken. Het gebeurt gewoon.

Bewegen naar verandering

Er ontstaat dan letterlijk een beweging tussen mensen die op een bepaalde wijze in de ruimte gaan staan. Het zijn vaak vreemde van elkaar. Maar dat maakt niet uit. We zijn allemaal verbonden met elkaar.

Je herkent het vast wel als jij een ruimte binnen stapt, waar een sombere sfeer hangt. De spanning tussen mensen die boos op elkaar zijn bijvoorbeeld is voelbaar. Niets zweverigs aan.

Zet trauma om in iets positiefs met familieopstelling

Emoties tijdens familieopstelling

Ook vrolijkheid werkt aanstekelijk. Heel bijzonder dus in zo een opstelling dat jij wel het verdriet ervaart of een emotie waar de vragensteller maar moeilijk bij kan. Totdat het inzicht komt en het begrijpen van de onderliggende oorzaak van een klacht of situatie een transformatie teweeg brengt. Zet trauma dus om in iets positiefs met familieopstelling is mijn tip vandaag.

Transformatie

Over transformatie gesproken. Jij leest mijn blogs ‘de regie over mijn hart’ niet voor niks. Jij wilt alles uit het leven halen. Je beseft dat het leven meer kan zijn, dan wat je ouders of je omgeving je hebben geleerd.

Jij wilt vast graag je brein bevrijden van angsten? Lees dan meer in dit artikel

Tip: beluister ook mijn podcast ‘CREATE your happy future’ (op spotify) met inzichten en transformatie tips voor onderweg.

Zet trauma om in iets positiefs met familieopstelling

Als je er klaar voor bent om de ogen te openen, dan sta jij vast open om een keer een opstelling mee te doen. Laat het mij weten dan in een berichtje.

Zet trauma om in iets positiefs met familieopstelling.

Als je net als ik vooruit wilt, dan mogen we onze angsten en overtuigingen die onder een weerstand zitten opzoeken. Want als je de innerlijke oorzaak ziet, erkent en loslaat, ontstaat er ruimte zodat heling kan plaats vinden.

Zet trauma om in iets positiefs met familieopstellingenZet trauma om in vrolijkheid

Ongelukkig in de liefde

De onderwerpen waar mensen mee komen is zeer divers. Je kan je fysieke symptomen opstellen om te leren wat wil je lichaam jou nu vertellen. Je kan je ouders en kinderen opstellen en zien waar nu die ruzies en conflicten vandaan komen. Misschien ben je altijd ongelukkig in de liefde of kan je je passie maar niet vinden en wil je hier inzichten in. Met familieopstelling zet je trauma om in iets positiefs.

Inzichten in familiesysteem met familieopstellingen

Wat is een transformatie therapeut?

Op facebook vragen mensen mij weleens; wat is een transformatie therapeut nu eigenlijk.

Zet negativiteit om in iets positiefs met familieopstelling

Ik ben een therapeut die jou helpt tijdens de transformatie in jezelf. Of een transformatie van je leven. Of een transformatie van stress naar energie, van niet leven naar wel leven en meer.

Een persoonlijke transformatie ontstaat door los te laten wat je niet meer dient.  Daarnaast helpt opladen jou meer flow en geluk in je leven te ervaren.

Begrip opbrengen

Sommige trauma’s vergeet je niet meer. Toch kan je ervoor kiezen of je het jou laat weerhouden of dat je er kracht uitput. Tijdens mijn reset your mind & soul traject gaan we aan de slag met die bagage, die je telkens maar meesleept van relatie naar relatie en van ruzie naar conflict.

Je leert de bril waarmee jij nu naar je realiteit kijkt op te schonen, zodat daarna jij bepaalde situaties anders bekijkt, situaties raken je niet meer en je ziet veel meer de schoonheid van mensen en situaties in jouw omgeving.

Hetzelfde gebeurt tijdens een familieopstelling. Doordat je ontdekt waarom iemand iets doet zoals hij doet, kan je meer begrip op brengen.

Mijn doel is in alles wat ik doe in contact komen met je hart, je kolibrie kwaliteiten zoals ik dat noem en bewustwording.

Accepteer jezelf als compleet mens met schaduw- en lichtkanten.

Schaduwkanten inzien

Het leven is helaas met ups-and-downs, maar je leert omgaan met. Het is zo magisch om oude energieën die je van een familielid onbewust draagt of door pijn en trauma hebt meegekregen, om te zetten in iets positievers.

Het is de bedoeling dat je niet meer negeert wie je als mens werkelijk bent. En dus je schaduwkanten aankijkt.

Zet trauma om in iets positiefs met familieopstelling

Voordat je zover bent, zorg dat je je fundering van het huis je wilt gaan transformeren op orde hebt. Hier versta ik onder:

  1. Basisbehoeften in orde zoals financiën, huisvesting, voeding en kleding.
  2. Energetische bescherming en lekker in je vel door meditatie, yoga en persoonlijke ontwikkeling.
  3. Ook positieve, lieve mensen om je heen verzamelen, die je steunen en er voor je zijn wanneer nodig is van belang. In plaats van energie zuigers of negatieve mensen die jouw missie of ideeën niet kunnen of willen toejuichen.

Goed voor jezelf zorgen, hoe doe je dat?

Wanneer je tijdens een traject; dingen, situaties, overtuigingen en meer los laat, kan er best een rouw proces nodig zijn. Daarom zorg goed voor jezelf!

Hoe?

  • Vanuit zelfliefde op tijd slapen,
  • gezond bewegen en eten,
  • massage op zijn tijd en
  • fijne gesprekken.

Ready voor heling

Voor heling en transformatie is een spiegel nodig. Iemand die je helpt erkennen waar je nu staat. Iemand die je laat zien wat voor zware rugtas je telkens maar met je mee sjouwt.

Na inzicht in die innerlijke shit, kan je het pas loslaten.  Waardoor ruimte komt voor iets nieuws.  Ben jij ready? Let me know.

https://youtu.be/iyY9QJdvCd8

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *