5 strategieën naar succes en liefde

In dit verhaal over Een Zakenvrouw die Triomfeert deel ik 5 strategieën naar succes en liefde.

Midden in de complexiteit van mijn levensreis ontdekte ik dat vertrouwen in mijn veerkracht de sleutel is tot het herschrijven van mijn verhaal van succes en liefde. Mijn persoonlijke odyssee als zakenvrouw omvatte niet alleen het bereiken van professionele hoogten, maar ook het vinden van de balans tussen mijn carrière en romantiek. Mijn verhaal betreft een reis van transformatie, vastberadenheid en uiteindelijk, liefde.

Het Overwinnen van Een Gewelddadige Relatie

In de nasleep van een tumultueuze relatie met een narcist, bevond ik mezelf niet alleen emotioneel verwond, maar ook financieel aan de grond. Het was een dieptepunt in mijn leven, maar ik weigerde toe te staan dat het mijn definitieve hoofdstuk zou worden. Met vastberadenheid en de steun van dierbaren begon ik mijn weg naar herstel.

Financieel Herstel na Scheiding

De scheiding was geen einde, maar een nieuw begin. Het daagde me uit om mijn financiële onafhankelijkheid te herwinnen. Stap voor stap, met doordachte financiële beslissingen en een onwankelbaar geloof in mijn eigen kunnen, vond ik mijn weg uit de financiële chaos. Het was een bewijs van mijn veerkracht en vastberadenheid om niet alleen te overleven, maar te gedijen.

Wil jij ook liefde manifesteren? Doe mee met de 10 daagse afstemmen op de bron cursus.

Een Triomftocht naar Zelfliefde

Mijn eigen reis als ambitieuze vrouw, die eens alleen stond en nu liefde heeft omarmd, is doordrenkt van doorzettingsvermogen. Het vergt moed om mezelf te leren kennen en de blokkerende overtuigingen te ontdekken die sluimerde in het diepste van mijn onderbewustzijn, bepalend voor mijn denken, voelen en handelen.

Sta jij hier ook voor open, om net als ik en diverse klanten van mij de kracht te vinden om jouw eigen weg te banen naar zelfliefde en succes. Een creatief directeur, een cliënte van mij in haar vroege veertig, straalt naar de buitenwereld een zorgzame persoonlijkheid. Maar ze was werkzaam van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat, jongleerde met de zorg voor haar twee jongens, en zat te midden van een veeleisende relatie.

Deze relatie was doordrenkt met conflicten, waarbij haar partner, geworteld in een Zuid-Europese cultuur, verwachtte dat ze meer aanwezig was in de keuken en het huishouden niet verwaarloosde. Onderworpen aan uitbarstingen van woede en vervolgens charmes, voelde ze schaamte en frustratie. Stress was haar constante metgezel, resulterend in hoofdpijn en onrustige nachten. De ballen die ze omhoog moest houden volgens andermans regels en haar eigen hoge eisen maakten haar ongelukkig. Ze verlangde naar een reset, een herijking van haar geest en ziel, en koos daarom voor mijn begeleiding.

Succes en Ware Liefde Gevonden

Haar reis begon met de wens om vrijelijk met haar kinderen te spelen en meer tijd voor zichzelf te hebben. Maar de kracht om voor zichzelf op te komen leek ongrijpbaar.

We ontdekten samen dat haar perfectionisme diende als een masker, een façade die haar authentieke zelf verstikte. Het voortdurende streven naar perfectie putte haar uit, en diepgewortelde angst dreef haar voort om nooit stil te staan uit vrees alles te verliezen.

Ze herpakte de regie door bewust te worden van haar perfectionisme, inzicht te krijgen in haar kernwaarden en haar ware zelf te omarmen.

Het toepassen van beschermingstechnieken en MunayQi anti-stressmethoden bracht haar emotioneel met beide benen op de grond. Begrip van bewustzijnsniveaus was hierbij essentieel, en zij leerde deze niveaus te benutten voor transformatie.

5 strategieën om te triomferen in je liefdesleven

Speciaal voor succesvolle vrouwen met een bloeiende carrière onthul ik hieronder5 strategieën naar succes en liefde, om niet alleen te excelleren in de zakenwereld, maar ook de regie te herpakken over jouw liefdesleven.

  1. Zelfbewustzijn en Prioriteiten stellen

Het begint met zelfkennis. Vrouwen zoals jij begrijpen dat het essentieel is om hun waarden, doelen en prioriteiten te kennen. Maak bewust keuzes over wat je in je liefdesleven zoekt en hoe dat past binnen je overkoepelende doelen. Schrijf al je innerlijke- en uiterlijke wensen op.

  1. Tijdmanagement en Balans

Tijd is kostbaar, vooral voor vrouwen die excelleren in hun carrière. Het opstellen van een evenwichtig tijdschema is cruciaal. Plan niet alleen zakelijke afspraken, maar reserveer ook tijd voor jezelf en je liefdesleven. Een gepland moment voor romantiek wanneer je al in een relatie zit, is net zo waardevol als een geplande zakelijke vergadering.

  1. Communicatie en Assertiviteit

In zaken ben je waarschijnlijk gewend assertief en doelgericht te zijn. Deze vaardigheden kan voorzichtig gebruiken in je liefdesleven. Zoals openlijk communiceren over je behoeften, verlangens en grenzen.

Bewuste vrouwen begrijpen dat een gezonde relatie begint met duidelijke communicatie. Maar vergeet niet dat tijdens een date je wel mag zakken in je vrouwelijke energie en kwetsbaar mag zijn, zodat je de liefde van je leven aan trekt vanuit je hart?

  1. Zelfvertrouwen en Authenticiteit

Goed naar je hart luisteren, deze aanvoelen en volgen is de kunst om die ware aantrekkingskracht aan het werk te zetten. Manifesteren waar je naar verlangt komt voort uit zelfvertrouwen en authenticiteit. Omarm je successen en wees trots op wie je bent. Wanneer je jezelf volledig omarmt, trek je mensen aan die jou waarderen om wie je echt bent.

  1. Netwerken en Kennis Delen

Jij als succesvolle vrouw begrijpt de kracht van netwerken. Dus via deze strategie zul je nieuwe mensen ontmoeten, zowel binnen als buiten je gebruikelijke kring. Wie weet waar een nieuwe connectie je naartoe kan leiden, uiteraard niet enkel op professioneel vlak, maar juist ook op persoonlijk vlak!

Wanneer je jezelf volledig omarmt, trek je mensen aan die jou waarderen om wie je echt bent.

Liefdesstrategie

Als je weer wat ideeën op doet met deze 5 opgenoemde 5 strategieën naar succes en liefde, laat dit mij dan weten. Je staat er niet meer alleen voor.

Want net als mijn eigen ervaring, waar ik leerde om mijn weg te banen naast succes ook naar ware liefde, ontdekken cliënten de kracht van bewustwording en de mogelijkheid om gedachten, gevoelens en gedrag bewust te resetten.

Toen rosita haar zienswijze ging begrijpen en transformeren, bracht  dit niet alleen verandering in haar wereld, maar ook in de wereld om haar heen.

Doordat zij nu innerlijke rust uitstraalt zowel in haar professionele als persoonlijke leven vanuit haar ware kracht, is de deur geopend naar een liefdevollere relatie met een andere man die haar meer waardeert om wie ze daadwerkelijk is.

Proactieve Doelen in Werk en Leven Stellen

In plaats van te worden gedefinieerd door tegenslagen, nam ik het heft in eigen handen en stelde proactief doelen. Wanneer jij dit leest of hoort reiken jouw ambities waarschijnlijk ook verder dan alleen professioneel succes.

Delen van Successen en Leren van Anderen

Succes is geen eenzame reis. Ik begon mijn zoektocht naar liefde te delen en actief te leren van anderen.

De kracht van samenwerking en het delen van kennis werden cruciale elementen in mijn groei. Door mijn ervaring met narcisme, geweld en relaties te delen, ontstond een gemeenschap van gelijkgestemden die elkaar inspireren en ondersteunen.

Wil jij ook  hier aan deelnemen? Meld je aan op facebook op mijn resetyourmindsoul group.

zelfliefde de basis is voor het aantrekken van liefde van anderen

Zelfvertrouwen als Magnetische Kracht

Mijn zelfvertrouwen, is zeker ooit op de proef gesteld, maar straalt nu als een magnetische kracht.

Ik ontdekte dat zelfliefde de basis is voor het aantrekken van liefde van anderen. Door mezelf te waarderen, trok ik mensen aan die datzelfde deden.

Tijdens of na een verlies, scheiding of narcistische relatie kan dit nieuwe begin moeilijk zijn. Daarom dat ik je in mijn reset your mind & soul traject help belemmerende overtuigingen los te laten en jezelf weer op te laden, zodat je volgens je mooiste potentieel meer liefde aantrekt in je leven.

Succes en Liefde: Een Harmonieuze Dans

Succes en liefde zijn namelijk geen tegenpolen; ze zijn partners in een harmonieuze dans. Het vereist bewuste keuzes, het stellen van prioriteiten en daar tegen over juist ook het verzachten of achter wegen laten van die krachtige zakelijke eigenschappen in jouw liefdesleven.

Dit is een process waarin ik je in mijn jaartraject; de Sacred Femme Illumination in meeneem, zou je een uitgebreidere transformatie wensen op mentaal, spiritueel en emotioneel niveau.

Dit is namelijk een betoverend jaarprogramma speciaal gemaakt voor jou, de gedreven zakenvrouw die haar diepste kwetsbaarheid wil omarmen en haar vrouwelijke kracht wil ontdekken op haar zoektocht naar liefde.

Noodzakelijk als je de regie wilt herpakken als een sensuele powervrouw die niet alleen in de boardroam de leider is maar ook in de liefdeskamer.

Ik hoop dat ik je heb aangemoedigd om je eigen weg te vinden naar evenwicht, veerkracht en liefde.

Het is een reis die de moeite waard is, en ik ben het levende bewijs dat het mogelijk is om te stralen, ongeacht de uitdagingen die op je pad komen. 💼❤️✨

Heel veel liefde, wijsheid en geluk

Jacqueline Alexandra Brandes

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *