Kan jij je ex vergeven voor hoe hij het heeft aangepakt? Wat als ik je nu vertel dat je een wederhelft helemaal niet nodig hebt om gelukkig te worden?

Een wederhelft is een illusie

Soms zitten we zo vast in ons hoofd, in ons lijf of  in de pijn die ons is aangedaan. Je ervaart een wederhelft als een illusie. Als er nog veel boosheid, schuldgevoel of irritatie naar iemand anders voelbaar aanwezig is, in je systeem, dan lijkt het leven te stagneren. Je zit vast voor je idee.

Een wederhelft is een illusie

Je bent bijvoorbeeld net gescheiden. En jij neemt je ex nog zoveel kwalijk, van hoe de dingen zijn gelopen en hoe hij het heeft aangepakt. Het kan heel goed zijn dat je in een benarde situatie zit, zonder huis, net als ik toen. Dat je financieel aan de grond zit en misschien woon je weer bij je ouders in, omdat het nu niet anders kan.

Hoe lief je ouders ook zijn, je bent een volwassen vrouw die zelfstandig en op haar manier voor de kids wilt zorgen bijvoorbeeld. Ook al is een wederhelft een illusie, nu zit je moeder toch wel heel erg in de weg. Zo ook in het aantrekken van een nieuwe wel ideale partner.. Hoe krijg je dit nu voor elkaar?

Kijk je liever video voor tips and tricks over de wet van aantrekking?

https://youtu.be/k0IzbAy_lho

Hoe kom ik los van mijn verleden

Hoe je hier uit kan komen is onder andere door:

  • ruimte creëren
  • de wet van aantrekking helpen
  • vanuit een schone lei de regie herpakken

Ruimte helpt je jouw verlangens te manifesteren, zodat je meer plezier, vrijheid en liefde gaat ervaren.

Die leuke vent is namelijk al aanwezig in het Veld van de oneindige mogelijkheden. Maar doordat jouw bril waarmee je naar de wereld kijkt, vies is nog, zie je niet zo helder. Je focust teveel op de gedachten dat een wederhelft een illusie is.

Je ziet hem nog niet staan. Het is net als zwemmen in een troebele zee. Dit durf je wellicht niet, want ja je weet niet of er een kwal of een haai je in de benen wilt bijten. Je ziet niet helder, en dat zorgt ervoor dat je je zorgen maakt. ‘Ja wat als…’ En gelijk heb je zeg ik dan. Die bril mag opgepoetst.

Met welke bril zie jij je wederhelft als een illusie?

In mijn vorige vlogs heb ik het al met je gehad over het feit; -je manifesteert wie je bent- en om die mooie persoon te zijn mag je in actie komen. Stap 4 uit mijn create-methode. Want verander je je energie dan verander je je leven.

Verander je je energie dan verander je je leven

Leer meer over afstemmen op de bron en manifesteren van een wederhelft die geen illusie is, maar jouw droompartner.

Of lees meer over hoe je echt voor iemand kan gaan. 

Nieuwe werkelijkheid

Maar heel logisch, door die kut situatie je in zit of meegemaakt hebt, is je energie frequentie laag. Je bent boos, je voelt je bedrogen, je voelt je afgewezen, je denkt je stom, klein, schuldig et cetera.

Ik herhaal het nog maar een x.

  1. wordt je je bewust van wat je allemaal denkt en voelt.
  2. schep een nieuwe mogelijkheid voor je brein.

Door de toekomst met die ideale partner erin voor je te gaan zien. Overtuigingen en gedachten zoals:’ een wederhelft is een illusie, niet voor mij weggelegd, et cetera’ loslaten en transformeren.

Daarvoor is dus een leeg hoofd fijn. In mijn sessies help ik je, net als dat jij fysiek je huis opruimt of je mailbox, je hoofd ook te herorganiseren, zodat daar ook meer ruimte is.

Daarna is mijn tip je hart op te ruimen. Want je wilt, om moeiteloos te gaan manifesteren, je energie frequentie verhogen. Dus vergeven is een belangrijke stap. Die boosheid en wrok van je afschrijven door die ex een brief te schrijven, gaat opluchting brengen. En nee, je hoeft de brief niet echt op de post te doen. Schrijf over hetgeen jou dwarszit.

schrijf en laat los dat een wederhelft een illusie is.

Spiegels van elkaar

Besef dat ieder handelt naar wat destijds hij of zij goed achtte.  Dit geldt ook voor jou als je je nog schuldig voelt over iets. We zijn allemaal spiegels van elkaar. Bedank hem of haar, deze tegenspeler, dat hij je een spiegel heeft voorgehouden.

Je kan wel boos zijn op hem dat hij er nooit voor je was of dat jij niet de kans had om je persoonlijk te ontwikkelen of te studeren omdat hij werkt. Of als narcist draaide het wellicht zo ie zo vaker om hem.

Uiteindelijk heb je zelf deze kans niet gepakt. Je vond jezelf het niet waard. Een ander was belangrijker op dat moment.

Hierdoor liep jij wel op je tenen. En ja, er is een verschil tussen een zorgzame eigenschap die in balans is, en spijt hebben jij nooit dit of dat…  Snap je? Als je dit inziet, dan kan je hem of haar vergeven. En het loslaten.

Kijk je liever? Zie dan het youtube kanaal MunayQi Stress Transformatie Vlog 84

Artikel lezen over of een narcist moeilijk los te laten is, klik hier.

Vergeving

Als je wrok blijft voelen of gedachtes blijft houden als; ‘elke man is het zelfde, ik vertrouw niemand meer’. Dit zijn overtuigingen jij onbewust hebt aangenomen. Je kan je wellicht voorstellen, dit als een muur in de weg staat voor die ideale partner je zo graag wilt ontmoeten..

Vertrouw er altijd op dat je wens op onverwachte (betere) wijze zich kan ontplooien,

dan jij voor mogelijk had gehouden.

Schrijf een brief aan die persoon, die jouw energie naar beneden haalt en verbrand deze dan als loslaat ritueel.

Een wederhelft is een illusie

Oké, verleden los gelaten.

Nu wil je in het heden op zoek naar je wederhelft. Stop maar direct. Deze bestaat namelijk niet. Ja sorry, ik breek nu wellicht je bubble. Maar je hebt niet een wederhelft nodig om gelukkig te worden.

Een wederhelft is een illusie

Dit betreft vaak een leegte, wat jou doet zeggen: ‘ik ben op zoek naar mijn zielenmaatje, mijn wederhelft die maakt mij gelukkig’. Wat je doet is intappen in zijn energie. Je leent zelfvertrouwen, je leent moed of energie.

Deze gedachte, deze leegte en de wens tot opvulling zijn illusies. Want jij bent al Heel. Je bent Al-Een. Door af te stemmen op jouw Bron, kom je beter in contact met de Liefde en kracht al in jou zit. Om je hierin te helpen heb ik een 10 daagse challenge afstemmen op de Bron ontwikkeld voor jou. Meld je hier aan. 

Merk je dat je op zoek bent naar opvullen, of het nu drank, drugs of relaties betreft,.. dan ben je niet helemaal oké met jezelf. En dat is wel het doel, dat jij oké bent met jezelf. Zoals in mijn boek create your happy future ook beschreven staat; die -kolibrie Innerpower- eigenschappen zijn al aanwezig in jou. Maar door het gevoel van vastzitten, door die troebele bril, voelt het alsof je die innerlijke kracht nu mist.

MunayQi trajecten helpen je je Beste Jij te Zijn in liefde.

Tip om je HEEL te voelen

Denk dus eens na over wat jij nog nodig hebt qua kolibrie kwaliteiten, dat je nu denkt dat een ander jou brengt.. Wat maakt dat je niet heel bent? En je een wederhelft wilt om je heel te voelen?

Jij wilt bijvoorbeeld liefde, waardering en aandacht.  De oplossing:

  • Zorg voor ruimte in je hoofd en hart en geef dit jezelf. Dus niet intappen met een rietje in andermans energie.
  • Onderga een massage,
  • Sta voor de spiegel en wees complimenteus naar jezelf.
  • Koop een bloemetje voor jezelf.
  • Onderzoek je zelfbeeld

Identiteit en zelfbeeld

Onderzoek eens je zelfbeeld.  Als jij naar jezelf kijkt wat zie je dan? Van jongs af aan worden er vaak al zoveel labels geplakt. Je krijgt een bepaalde naam, je bent een geslacht, je bent deel van een bepaald familiesysteem met broertjes, zusjes, oma tantes, et cetera.

Het beeld jij ontwikkeld van jezelf begint bij je ouders.

Het beeld jij ontwikkeld van jezelf begint bij je ouders. Door wat zij zeggen, wordt je gevormd. En ook in het huidige leven is hier nog sprake van he, want als jij als moeder zegt tegen je dochter; ‘wat ben jij toch altijd lief’,  dan kan het zo zijn zij verwacht dit altijd te moeten zijn. Of; ‘laat je spierballen eens zien, wat zijn mannen toch sterk’.

Je identiteit ontstaat. En er zijn heleboel labels, identiteiten oftewel ikken waar je aan wilt voldoen. Zoals ambitieuze sporter, de goede moeder, de sexy echtgenote.

Wil je dit anders? Probeer dan net als een kind je als het ware te verkleden, zoals bij carnaval. En dan wel vanuit je oprechte echte Ik ga je Zijn. Diegene jij als beeld hebt in toekomst. Plaats dan meteen die ideale partner aan je zijde, als extra tip :).

Become Happy

Zie het voor je.  Zorg ervoor je happy bent in je eentje en dat je straks ook lekker jezelf en in je kracht kunt zijn samen. Verander dus je energie, zodat jij makkelijker een potentiële partner  aantrekt die wel bij je past.

Kun je wel een Reset in Mind & Soul gebruiken? Dm mij via https://www.instagram.com/munayqi_stress_transformatie

en vraag 10 minuten kennismaking aan.

Heel veel liefde, geluk en wijsheid

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *